• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos ayı çatlatma iğnesi olanlar toplaşalim

Kızlar birşey sorucam daha önce hamile olan var mı aranızda çatlatma iğnesi olalı 12 gün olmuş bugün göğüslerim şişti ve acıyo arada kahverengi olan çevresi daha genişlemis yeşil damarlar daha belirgin oldu bide karin etlerin çok ağrıyı karnımda da ağrı oluyo ama emin olamiyom agiriyor mu diye sizce bunlar belirti mi test yapsam mı çıkar mı sonuc
Benimde bugün 11 günüm aynı belirteyim var adetime 4 gün kaldı acaba adet mi diye düşünüyorum çok ağrım var çünkü

Bende aynı durumdayım 14. Günüm oldu ama adet olacağım sanırım çünkü maalesef çatlatma iğnesi etkileri böyle oluyormuş gebelik zanneden çok insan var benimde daha belli değil ama ne ümidim gitti gibi

Bende aynı durumdayım 14. Günüm oldu ama adet olacağım sanırım çünkü maalesef çatlatma iğnesi etkileri böyle oluyormuş gebelik zanneden çok insan var benimde daha belli değil ama ne ümidim gitti gibi
Yaa pek umutlandim bu etkilere inşallah etkisi değildir bebisten olur bunlar

Bence hemen kan testi vermelisin şuan belli olur. Benim 10. Gün 1.20 ydi

Back
X