Gebeliğe Hazırlık Ağustos ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

teacher26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2020
1.504
1.483
133
Merhaba arkadaşlar, ben ağustos ayı için planlıyorum. Biliyorum cinsiyet olayına takılmak kötü ama hep eğer ilerde kızım olursa abisi olsun diye ilk çocuğum erkek olsun istiyorum. Çin takvimine göre çoğu arkadaşım hamilelik planladı ve tuttu . Ağustos ayında erkek gözüktüğü ve eylülde sınavım olduğu için ağustosu tercih ettim. Haftaiçi doktora gidicem bir provlem varmı diye baksın yoksa eğer folik asite başlarım temmuzda

Çin takvimi tutuyor mu ki? Bir ayda hamile kalma ihtimali yüzde 15 civarı diye biliyorum. Bir de diyelim Ağustos ayında hamilelik olmadı, Eylül'de Çin takvimi kız gösterirse denemeyecek misiniz? Tamamen merak ettiğim için sordum yanlış anlamayın.

Şöyle valla çoğu arkadaşımda tuttu yaş ve ay baz alınarak yapılıyo o. Ağustosta olmazsa mecburen durucam çünkü eylülde sınava giricem ve sonrasında okula işe başlıyorum hani o dönemde yapabilirmiuim bilmiyorum . Ben ilk çocuğum ailede ve tüm yükmlülük sorumluluk bende. Hani gönlüm erkekten yana onlar kaldırabilirler ileride. Kızım olursa şayet böyle sıkıntı çekmesin istiyorum tamamen duygusal yami

Merhaba bende sizdenim aslında ben nisanda beri deniyorum ama olmadi malesef bu ay da bugün ümitleri yitirdim darısı birdahaki aylara ama temmuzda erteleme ihtimalim var ağustosa çünkü sehir dışında olacagiz ve hamilelik olursa başlangıcında uzun yol tehlikeli bunu düşünüyorum o yüzden ağustosa kaldi galiba umudum bakalim bu arada eylülde bende kpss ye girecegim ve şu saatte hâlâ çalışıyorum Allah her iki konuda da yardimciniz olsun

Durum güncellemesi yapıyorum iğneden sonraki 6. günüm dün duphaston başladım 2 gündür kasık agrım var. Çatlatma iğnesinin etkisi ne zaman geçer ki?

Benim işimde ağustosa kaldı maalesef
Çin testine bende baktım ama o kadar farklı farklı cıkıyor ki baska sitelere bakınca hangisine inanacagını bilemiyor insan

Kizlar yarın bende Ağustos a kalacağım galiba bat tarihim yarin ama çok kasık ve sırt ağrım var

Bir Ağustosçu daha geldi küçük bir itirafim var; ilk gebelik denemelerimde yok bu ay hamile kalirsam erkek olcak(kiz istiyordum), yok bu ay kalirsam ikizler burcu olcak diye korkarak deniyodum

Gel gör ki Allah buna pişman etti beni, bir yılı geçti çoktandır olmuyor olmuyor... Allahim nasip et diyorum artık sadece.
Tabi bende böyle oldu diye herkes de aynısı olcak diye bir şey yok. Rabbim gönüllere göre versin

Ben de ilk başta hesap yaparak adım attım . 9 ay oldu. Öyle hemen olmuyormuş bizim düşündüğümüz gibi. Ama inşallah Ağustos ayı bizi güldürsün. Burcuna cinsiyetine kadar detaylı düşünmeyin derim. Oluruna bırakın.

Ikizler kötü mü canim ya benim oglan ikizler bende 3 aydir deniyorum olmuyor agustosa kaldik srnin gibi gecen aylarda kova olacak diye korkuyordum simdi pişman oldum tabi hayırlı zamanda olsunlar ins

Soğan kürü deneyen varmı nasıl yapılıyor faydası ne kolay hamile kalınıyomuş bu yöntemle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…