Şöyle valla çoğu arkadaşımda tuttu yaş ve ay baz alınarak yapılıyo o. Ağustosta olmazsa mecburen durucam çünkü eylülde sınava giricem ve sonrasında okula işe başlıyorum hani o dönemde yapabilirmiuim bilmiyorum . Ben ilk çocuğum ailede ve tüm yükmlülük sorumluluk bende. Hani gönlüm erkekten yana onlar kaldırabilirler ileride. Kızım olursa şayet böyle sıkıntı çekmesin istiyorum tamamen duygusal yamiÇin takvimi tutuyor mu ki? Bir ayda hamile kalma ihtimali yüzde 15 civarı diye biliyorum. Bir de diyelim Ağustos ayında hamilelik olmadı, Eylül'de Çin takvimi kız gösterirse denemeyecek misiniz? Tamamen merak ettiğim için sordum yanlış anlamayın.
Merhaba bende sizdenim aslında ben nisanda beri deniyorum ama olmadi malesef bu ay da bugün ümitleri yitirdim darısı birdahaki aylara ama temmuzda erteleme ihtimalim var ağustosa çünkü sehir dışında olacagiz ve hamilelik olursa başlangıcında uzun yol tehlikeli bunu düşünüyorum o yüzden ağustosa kaldi galiba umudum bakalim bu arada eylülde bende kpss ye girecegim ve şu saatte hâlâ çalışıyorum Allah her iki konuda da yardimciniz olsunMerhaba arkadaşlar, ben ağustos ayı için planlıyorum. Biliyorum cinsiyet olayına takılmak kötü ama hep eğer ilerde kızım olursa abisi olsun diye ilk çocuğum erkek olsun istiyorum. Çin takvimine göre çoğu arkadaşım hamilelik planladı ve tuttu . Ağustos ayında erkek gözüktüğü ve eylülde sınavım olduğu için ağustosu tercih ettim. Haftaiçi doktora gidicem bir provlem varmı diye baksın yoksa eğer folik asite başlarım temmuzda
Her daim plandayım, ya bu ay tutarsa diye. Sağlıklı olsun da kız erkek farketmezcilerdenimHerhalde yok Ağustos için plan yapan
Benim işimde ağustosa kaldı maalesefMerhaba arkadaşlar, ben ağustos ayı için planlıyorum. Biliyorum cinsiyet olayına takılmak kötü ama hep eğer ilerde kızım olursa abisi olsun diye ilk çocuğum erkek olsun istiyorum. Çin takvimine göre çoğu arkadaşım hamilelik planladı ve tuttu . Ağustos ayında erkek gözüktüğü ve eylülde sınavım olduğu için ağustosu tercih ettim. Haftaiçi doktora gidicem bir provlem varmı diye baksın yoksa eğer folik asite başlarım temmuzda♥
Ikizler kötü mü canim ya benim oglan ikizlerBir Ağustosçu daha geldiküçük bir itirafim var; ilk gebelik denemelerimde yok bu ay hamile kalirsam erkek olcak(kiz istiyordum), yok bu ay kalirsam ikizler burcu olcak diye korkarak deniyodum
Gel gör ki Allah buna pişman etti beni, bir yılı geçti çoktandır olmuyor olmuyor... Allahim nasip et diyorum artık sadece.
Tabi bende böyle oldu diye herkes de aynısı olcak diye bir şey yok. Rabbim gönüllere göre versin
Ne zaman basladnz tüp bebek mi aşılama fln mıDurum güncellemesi yapıyorum iğneden sonraki 6. günüm dün duphaston başladım 2 gündür kasık agrım var. Çatlatma iğnesinin etkisi ne zaman geçer ki?
Bnde düngittim baslamadı hemen nymiş efendm bu tahşillere göre ilk karar veremezml onbs gn snra tekrar tahlile gelinmşBenn adeti bekliyorum ki doktora gideyim
İns olmazsnda gerek kalmazBenn adeti bekliyorum ki doktora gideyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?