- 27 Kasım 2017
- 1.887
- 2.901
- 133
- 33
Rkadasm bu ay denedi baya iltihap gbi akıp gittiğinden bahsediyordu son durumu bildiririmSoğan kürü deneyen varmı nasıl yapılıyor faydası ne kolay hamile kalınıyomuş bu yöntemle
10 temmuzda klomen başladım. 17 temmuzda çatlatma iğnesi oldum 21 temmuzda duphastona başladım. Bugün iğnenin 8. günü duphastonun da 5. günü. Doktor 10 gün kullan adet olmazsan gebelik testi yapalım dedi ama 10 gün kullandıktan sonra kaç gün içinde adet olmam gerektiğini söylemedi.Ne zaman basladnz tüp bebek mi aşılama fln mı
Çatlatma iğnesinden 14 gün sonra veya 15 gün sonra adet olunuyor10 temmuzda klomen başladım. 17 temmuzda çatlatma iğnesi oldum 21 temmuzda duphastona başladım. Bugün iğnenin 8. günü duphastonun da 5. günü. Doktor 10 gün kullan adet olmazsan gebelik testi yapalım dedi ama 10 gün kullandıktan sonra kaç gün içinde adet olmam gerektiğini söylemedi.
Soğan kürü adet bittikten 2 gün sonra başlıyorsun sabah akşam aç karına 1 soğanı 4 e bölüp kaynayan klorsuz suya atıp 5 dk hafif hafif kaynayacak şekilde kaynatıp içiyorsun 15 gün boyunca ondan sonra bırakıyorsun ve tekrar adet olup bittikten 2 gün sonra başlıyorsun bu sefer 10 gün içiyorsun böyle 3 veya 4 ay yapılıyo saraçoğlunun tarifindeSoğan kürü deneyen varmı nasıl yapılıyor faydası ne kolay hamile kalınıyomuş bu yöntemle
Igneden 4 gün sonra ilaca başladım 10 gün de ilacı kullanacağım ilaç tam 14. gün bitiyor. Yanı ilacın bittiği gün adet olmam gerekiyor öyle mi?Çatlatma iğnesinden 14 gün sonra veya 15 gün sonra adet olunuyor
Evet ilacı bıraktıktan sonra olman gerekiyoIgneden 4 gün sonra ilaca başladım 10 gün de ilacı kullanacağım ilaç tam 14. gün bitiyor. Yanı ilacın bittiği gün adet olmam gerekiyor öyle mi?
Yüzdesini anlamam da hiç belli olmuyo benim teyzem ilk gece kalmıştı hamileArkadaşlar benim evleneli 2 ay olacak 31 inde Ağustos ta hamile kalma şansım yüzde kaç sizce ,kis ve adet dzensizliğim yok çok şükür merak ettigm bu yüzdeler neye göre hesaplanıyo
İkizlerin bir şeyi yok da, biraz zordur işteIkizler kötü mü canim ya benim oglan ikizlerbende 3 aydir deniyorum olmuyor agustosa kaldik srnin gibi gecen aylarda kova olacak diye korkuyordum simdi pişman oldum tabi hayırlı zamanda olsunlar ins
9 aydır tedavideyim hiç gebelik elde edemedim yaa keşke ilk ayda olsaydı bir de 12 yaşında oğlum varMerhaba arkadaşlar, ben ağustos ayı için planlıyorum. Biliyorum cinsiyet olayına takılmak kötü ama hep eğer ilerde kızım olursa abisi olsun diye ilk çocuğum erkek olsun istiyorum. Çin takvimine göre çoğu arkadaşım hamilelik planladı ve tuttu . Ağustos ayında erkek gözüktüğü ve eylülde sınavım olduğu için ağustosu tercih ettim. Haftaiçi doktora gidicem bir provlem varmı diye baksın yoksa eğer folik asite başlarım temmuzda♥
Valla bitane var bende arkadaşlar bu annemin bayadır tuttuğu bi takvim bu gerçek galibaÇin takvimi tutuyor mu ki? Bir ayda hamile kalma ihtimali yüzde 15 civarı diye biliyorum. Bir de diyelim Ağustos ayında hamilelik olmadı, Eylül'de Çin takvimi kız gösterirse denemeyecek misiniz? Tamamen merak ettiğim için sordum yanlış anlamayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?