Ağustos Ayı Transfer olacaklar

Hayırlı olsun şimdiden ben 11.inde transfer oldum ve 17sinde yaptım ilk testimi. 5. Gün dondurulmuş embriyo transfer edildi. Çizgiyi hayal meyal görsem de ilkim olduğu için kan sonucunu alana kadar endişeliyim hala
Yaa bende ilk defa yürüyorum bu yolu son olur umarım. Kaç embriyo transfer edildi. Çatlatma iğnesinin etkisi geçmiştir bence

Yaa bende ilk defa yürüyorum bu yolu son olur umarım. Kaç embriyo transfer edildi. Çatlatma iğnesinin etkisi geçmiştir bence
İki ay dinlendi benim rahim taze transfer olmadığı için çatlatma iğnesi kullanmadım zaten. Onu opudan önce kullanmıştım en son. Seninki taze transfer mi?

Evet taze transfer oldu benim ki. Sürekli uzanarak oturarak mı geçirdiniz.
Taze de idrar testi seni yanıltabilir çatlatma iğnesinin etkisinden dolayı Kanı beklemeni tavsiye ederim. Ben günlük hayatıma devam ediyorum. Sürekli yatmak iyi değil deniliyor. Birde eğer mümkünse stres hormonu salgılama duygusal dengesizlik var bende inş hamilelik hormonlarındandır.

Cok ama cok sevindim insallah bizlerde pozitif goruruz benim donmus 3. Gun embriyosu cift emriyo transfer oldu ama 22 sinde catlatma ignesi yapicam simdi her gun gobekten bir ignem var aksamlar 5 tane estrofem iciyorum sabah akşamda 2 ser tane progesteron fitil atiyorum bunca emek insallah karsilik bulur ama.ben galiba kendime yenik dusmezsem 29 test gunum beklicem belki pazar test yaparim ama sonuctan korkuyorum galiba

Korkarak buralara kadar geldik. Kendi adıma söyleyeyim etrafımda bir Allahın kulu yoktu bu işleri tecrübe etmiş..herşeyi sıfırdan öğrendik eşimle. Yorulduk zaman zaman üzüldük gerildik..ama inşhallah sonunda mükafatımıxı aldık ben böyle düşünmek istiyorum henüz belli olmasada

Çatlatma iğnesini transferden sonra ne amaçla verdiler peki? Bu konuda bilgim yok

İyi akşamlar kızlar nasılsınız? Transferden sonra hiç türk kahvesi içen oldumu? Günler geçmedikçe aklıma daha fazla düşüyor kahve kolik biri olarak sabahları bir bardak açık çay içiyorum sadece onun dışında süt meyve suyu ile geçiyor. Sizde durum nasıl

Heyecan devamm değil mi canın istediyse bir tane iç bence birşey olmaz. Azı karar çoğu zarar mantığı ilerliyorum ben eğer canım zararlı birşey çekerse

Kan verme gününü beklemek mi? yoksa test yapmak mı? İşte tüm mesele bu inşallah birlikte güzel haberler alırız Tek mi çift mi embriyonuz
Kan verme gününü beklemek kesinlikle Çift embriyo benim 3.transfer denemem.Bir yanım Ümit etmek istiyor diğer yanım çok ümitlenme diyor.Karışık duygularla geçen günler.Sen de nasıl durumlar ?

Sabah turk kahvesi simdide fitre kahve ictim bana azalt dedi sadece sinir koymadi canin istedigi cana sifamis ic istiyosan
Ben ilk hamileligimde hamile oldugumu bilmemden ne antibiyotikler ictim doktorum demistiki ogrenene kadar yani yaklasik 6.haftaya kadar senin yaotigin hic birseyin zarari yok bebege ondan rahat ol ic

Kan verme gününü beklemek kesinlikle Çift embriyo benim 3.transfer denemem.Bir yanım Ümit etmek istiyor diğer yanım çok ümitlenme diyor.Karışık duygularla geçen günler.Sen de nasıl durumlar ?
Benimde 4.denemem çift embriyo 3.gün embriyosu. Havuzda embriyom da yok. İkisinin birden tutunmuş olmasını, sağlıklı ve hayırlı olmasını dileyerek geçiyor günlerim İkisine birden kavuşmayı çok istiyorum çok inşallah dualarımız kabul olur,umutlarımız boşa çıkmaz canım. Dün gece karnım ve ayaklarımda çok ağrım oldu nerdeyse uyuyamadım inşallah belirtidir

Daha önceki denemelerinde belirti olmuş muydu?

Bende merak ettim neden çatlatma iğnesi?

Evet kasık ağrım oluyordu sola kas çeker gibi oluyordu. Ama öncekilerde daha çok göğüs hassasiyeti ağrısı çekiyordum. Ama bunda hiç yaşamadım o yüzden bi yanım umutsuz
Benim sadece kasık ve bel var..gögüs hassassiyeti hiç yok idrar da çıkıyor olmasına rağmen beta değerini görmeden rahat edemeyecek içim

Benim sadece kasık ve bel var..gögüs hassassiyeti hiç yok idrar da çıkıyor olmasına rağmen beta değerini görmeden rahat edemeyecek içim
İnşallah değerinde yüksek çıkar hep birlikte seviniriz canım Haftasonuna girmeden bi kan tahlili versen mi acaba, zaten idrarda çıktıysa kanda kesin çıkar eğer değerin yüksekse haftasonun rahat geçer

İnşallah değerinde yüksek çıkar hep birlikte seviniriz canım Haftasonuna girmeden bi kan tahlili versen mi acaba, zaten idrarda çıktıysa kanda kesin çıkar eğer değerin yüksekse haftasonun rahat geçer
Bugün vermeyü düşünüyorum. Sağlık ocağında versem sonuç yarın mı çıkar? Bir de sağlık ocaklarında hergün kan veriliyor mu onu da bilmiyorum. En iyisi parayı bayılıp özelin aciline gitmek.

Evet sağlık ocağında veriliyor ama acele etmen lazım 10 yada 11den sonra verirsen sonucunu pazartesi öğrenirsin. Hemen ver acele et akşamüstü öğrenirsin. 11den sonra kan tahlili yapmıyorlar

Evet sağlık ocağında veriliyor ama acele etmen lazım 10 yada 11den sonra verirsen sonucunu pazartesi öğrenirsin. Hemen ver acele et akşamüstü öğrenirsin. 11den sonra kan tahlili yapmıyorlar
Benim sağlık ocağımda böyle canım sizinkileri bilemem tabi ben tecrübe ettiğime göre konuştum. Ama dediğin gibi uğraşmak istemiyorsan özelin acilinde de yaptırabilirsin en son 100tl idi şimdi kaç bilmiorum. Hakkına hayırlsı olsun Rabbim gönlüne göre versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…