Yaa bende ilk defa yürüyorum bu yolu son olur umarım. Kaç embriyo transfer edildi. Çatlatma iğnesinin etkisi geçmiştir benceHayırlı olsun şimdidenben 11.inde transfer oldum ve 17sinde yaptım ilk testimi. 5. Gün dondurulmuş embriyo transfer edildi. Çizgiyi hayal meyal görsem de ilkim olduğu için kan sonucunu alana kadar endişeliyim hala
İki ay dinlendi benim rahim taze transfer olmadığı için çatlatma iğnesi kullanmadım zaten. Onu opudan önce kullanmıştım en son. Seninki taze transfer mi?Yaa bende ilk defa yürüyorum bu yolu son olur umarım. Kaç embriyo transfer edildi. Çatlatma iğnesinin etkisi geçmiştir bence
Evet taze transfer oldu benim ki. Sürekli uzanarak oturarak mı geçirdiniz.İki ay dinlendi benim rahim taze transfer olmadığı için çatlatma iğnesi kullanmadım zaten. Onu opudan önce kullanmıştım en son. Seninki taze transfer mi?
Taze de idrar testi seni yanıltabilir çatlatma iğnesinin etkisinden dolayıEvet taze transfer oldu benim ki. Sürekli uzanarak oturarak mı geçirdiniz.
Cok ama cok sevindim insallah bizlerde pozitif goruruz benim donmus 3. Gun embriyosu cift emriyo transfer oldu ama 22 sinde catlatma ignesi yapicam simdi her gun gobekten bir ignem var aksamlar 5 tane estrofem iciyorum sabah akşamda 2 ser tane progesteron fitil atiyorum bunca emek insallah karsilik bulur ama.ben galiba kendime yenik dusmezsem 29 test gunum beklicem belki pazar test yaparim ama sonuctan korkuyorum galibaTaze de idrar testi seni yanıltabilir çatlatma iğnesinin etkisinden dolayıKanı beklemeni tavsiye ederim. Ben günlük hayatıma devam ediyorum. Sürekli yatmak iyi değil deniliyor. Birde eğer mümkünse stres hormonu salgılama duygusal dengesizlik var bende inş hamilelik hormonlarındandır.
Korkarak buralara kadar geldik. Kendi adıma söyleyeyim etrafımda bir Allahın kulu yoktu bu işleri tecrübe etmiş..herşeyi sıfırdan öğrendik eşimle. Yorulduk zaman zaman üzüldük gerildik..ama inşhallah sonunda mükafatımıxı aldık ben böyle düşünmek istiyorum henüz belli olmasadaCok ama cok sevindim insallah bizlerde pozitif goruruz benim donmus 3. Gun embriyosu cift emriyo transfer oldu ama 22 sinde catlatma ignesi yapicam simdi her gun gobekten bir ignem var aksamlar 5 tane estrofem iciyorum sabah akşamda 2 ser tane progesteron fitil atiyorum bunca emek insallah karsilik bulur ama.ben galiba kendime yenik dusmezsem 29 test gunum beklicem belki pazar test yaparim ama sonuctan korkuyorum galiba
Kan verme gününü beklemek kesinlikleKan verme gününü beklemek mi? yoksa test yapmak mı? İşte tüm mesele buinşallah birlikte güzel haberler alırız Tek mi çift mi embriyonuz
Korkarak buralara kadar geldik. Kendi adıma söyleyeyim etrafımda bir Allahın kulu yoktu bu işleri tecrübe etmiş..herşeyi sıfırdan öğrendik eşimle. Yorulduk zaman zaman üzüldük gerildik..ama inşhallah sonunda mükafatımıxı aldık ben böyle düşünmek istiyorum henüz belli olmasada
Çatlatma iğnesini transferden sonra ne amaçla verdiler peki? Bu konuda bilgim yok
Sabah turk kahvesi simdide fitre kahve ictimİyi akşamlar kızlar nasılsınız? Transferden sonra hiç türk kahvesi içen oldumu? Günler geçmedikçe aklıma daha fazla düşüyor kahve kolik biri olaraksabahları bir bardak açık çay içiyorum sadece onun dışında süt meyve suyu ile geçiyor. Sizde durum nasıl
Benimde 4.denemem çift embriyo 3.gün embriyosu. Havuzda embriyom da yok. İkisinin birden tutunmuş olmasını, sağlıklı ve hayırlı olmasını dileyerek geçiyor günlerimKan verme gününü beklemek kesinlikleÇift embriyo benim 3.transfer denemem.Bir yanım Ümit etmek istiyor diğer yanım çok ümitlenme diyor.Karışık duygularla geçen günler.Sen de nasıl durumlar ?
Daha önceki denemelerinde belirti olmuş muydu?Benimde 4.denemem çift embriyo 3.gün embriyosu. Havuzda embriyom da yok. İkisinin birden tutunmuş olmasını, sağlıklı ve hayırlı olmasını dileyerek geçiyor günlerimİkisine birden kavuşmayı çok istiyorum çok inşallah dualarımız kabul olur,umutlarımız boşa çıkmaz canım. Dün gece karnım ve ayaklarımda çok ağrım oldu nerdeyse uyuyamadım inşallah belirtidir
Evet kasık ağrım oluyordu sola kas çeker gibi oluyordu. Ama öncekilerde daha çok göğüs hassasiyeti ağrısı çekiyordum. Ama bunda hiç yaşamadım o yüzden bi yanım umutsuzDaha önceki denemelerinde belirti olmuş muydu?
Kesinlikle doğru mantıkHeyecan devamm değil micanın istediyse bir tane iç bence birşey olmaz. Azı karar çoğu zarar mantığı ilerliyorum ben eğer canım zararlı birşey çekerse
Bende merak ettim neden çatlatma iğnesi?Korkarak buralara kadar geldik. Kendi adıma söyleyeyim etrafımda bir Allahın kulu yoktu bu işleri tecrübe etmiş..herşeyi sıfırdan öğrendik eşimle. Yorulduk zaman zaman üzüldük gerildik..ama inşhallah sonunda mükafatımıxı aldık ben böyle düşünmek istiyorum henüz belli olmasada
Çatlatma iğnesini transferden sonra ne amaçla verdiler peki? Bu konuda bilgim yok
Benim sadece kasık ve bel var..gögüs hassassiyeti hiç yokEvet kasık ağrım oluyordu sola kas çeker gibi oluyordu. Ama öncekilerde daha çok göğüs hassasiyeti ağrısı çekiyordum. Ama bunda hiç yaşamadım o yüzden bi yanım umutsuz
İnşallah değerinde yüksek çıkar hep birlikte seviniriz canımBenim sadece kasık ve bel var..gögüs hassassiyeti hiç yokidrar da çıkıyor olmasına rağmen beta değerini görmeden rahat edemeyecek içim
Bugün vermeyü düşünüyorum. Sağlık ocağında versem sonuç yarın mı çıkar? Bir de sağlık ocaklarında hergün kan veriliyor mu onu da bilmiyorum. En iyisi parayı bayılıp özelin aciline gitmek.İnşallah değerinde yüksek çıkar hep birlikte seviniriz canımHaftasonuna girmeden bi kan tahlili versen mi acaba, zaten idrarda çıktıysa kanda kesin çıkar eğer değerin yüksekse haftasonun rahat geçer
Evet sağlık ocağında veriliyor ama acele etmen lazım 10 yada 11den sonra verirsen sonucunu pazartesi öğrenirsin. Hemen ver acele et akşamüstü öğrenirsin. 11den sonra kan tahlili yapmıyorlarBugün vermeyü düşünüyorum. Sağlık ocağında versem sonuç yarın mı çıkar? Bir de sağlık ocaklarında hergün kan veriliyor mu onu da bilmiyorum. En iyisi parayı bayılıp özelin aciline gitmek.
Benim sağlık ocağımda böyle canım sizinkileri bilemem tabi ben tecrübe ettiğime göre konuştum. Ama dediğin gibi uğraşmak istemiyorsan özelin acilinde de yaptırabilirsin en son 100tl idi şimdi kaç bilmiorum. Hakkına hayırlsı olsun Rabbim gönlüne göre versin canımEvet sağlık ocağında veriliyor ama acele etmen lazım 10 yada 11den sonra verirsen sonucunu pazartesi öğrenirsin. Hemen ver acele et akşamüstü öğrenirsin. 11den sonra kan tahlili yapmıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?