Promesteri transferden önce başladık hala devam ettiriyor. Senin progesteron ilacını kesti mi doktor?
Hayırlısıyla sağlıklı sonuçları olsun inşallah bu transferde güzel sonuçlar alacaksınız4tane pgtye gönderdik. 2si sağlıksız 1i sağlıklı biri mozaik geldi.Mozaiğin transferini istişare edecegiz doktorumla bu transferden istenmeyen bir sonuc alirsak ki hic dusunmek istemiyorum.Olumlu bakmaya calisiyorm
tabi tabi bilmez miyimYapma çok streslibakma gülüp eğleniyorum ama kamera arkası fena
Benim doğal siklus oldu transfer o yuzden ovitrelle yaptim söylenen tarihte sadece.Transferden 4 gun once de prednol ve monodoks kullanip biraktim.Onlarla ayni anda progestan fitil baslamistim Ona devam ediyorum hala sabah aksam,bir de folik asitim var baska bir ilacim yokHayırlısıyla sağlıklı sonuçları olsun inşallah bu transferde güzel sonuçlar alacaksınıztransfer sonrası ilaçlar veriyorlar mı
Benim de aynı sizin gibi. Akşam 7’de tok içmem gereken kan sulandırıcı var. Ona göre ayarlamam gerekti.Ben sabah kalkar kalkmaz kahvaltı yapamadığım için ilacı içtikten sonra en az 1 saat geçiyor üzerinden. Zaten sabahkini 8de içiyorum. Işede gittiğim kahvaltımı bir şeyler atıştırarak yapıyorum ilaçtan 1 saat sonra falan
Yaaa tamamen aynı ilerlemiş ilaç dozlarına kadarBenim doğal siklus oldu transfer o yuzden ovitrelle yaptim söylenen tarihte sadece.Transferden 4 gun once de prednol ve monodoks kullanip biraktim.Onlarla ayni anda progestan fitil baslamistim Ona devam ediyorum hala sabah aksam,bir de folik asitim var baska bir ilacim yok
Mide bulantın ne alemde sabah vardı sonra hiç birşey yoktu şimdi yeniden başladı bende. Ama bu gebelik bulantısı değil bence ben diğerinde hiç bulantım olmadı hemde günde 4 tane estrofem içiyordum bide yani ona rağmen olmamıştı üşüttüm mü acaba diyorumtabi tabi bilmez miyimyok yapmıyorum duruyorum
Canım mide bulantım hala var ara ara artıyo ya da azalıyo. Biraz da moralimi bozdu bulantı acaba regl belirtisi mi diye. Gebelik bulantısı olamaz çoook erken çnkü. Günde 4 estrofem içiyorum ama yeni başlamadım bayadır içiyorum heralde üşüttüm (her türlüMide bulantın ne alemde sabah vardı sonra hiç birşey yoktu şimdi yeniden başladı bende. Ama bu gebelik bulantısı değil bence ben diğerinde hiç bulantım olmadı hemde günde 4 tane estrofem içiyordum bide yani ona rağmen olmamıştı üşüttüm mü acaba diyorum
Aynı bende de uyku falan bende de yok diğeri ile bu hiç benzerlik göstermiyor zaten. Benim demekki hepsine farklı oluyor ara ara vuran böyle özellikle su içinde öğürme isteği oluyor anlamadım inşşşlah üşütmemişizdirCanım mide bulantım hala var ara ara artıyo ya da azalıyo. Biraz da moralimi bozdu bulantı acaba regl belirtisi mi diye. Gebelik bulantısı olamaz çoook erken çnkü. Günde 4 estrofem içiyorum ama yeni başlamadım bayadır içiyorum heralde üşüttüm (her türlü) alt kasık ağrısı ve bulantı var bugün bende. Uyku yorgunluk falan da yok
Yok canım 12. Haftaya kadar kullandırılıyormuş salı günü kese randevum var soracağım muayene sonrası hemşirelere gönderip.ama herkes kullanıyormuş 12.hafta sonuna kadar hemşireler öyle dedi
Pozitif sonucumuz da ayni olsun insallah,manifestliyorumYaaa tamamen aynı ilerlemiş ilaç dozlarına kadarbenim de doğal siklustu, prednol günde 1 adetmiş ben 2 tane zannettim monodoks gibi ve ilk 2 gün günde 2 tane içtim. Dün fark ettim dün ve bugün günde 1 tane içtim. İnşallah sorun olmaz hemşire hattına yazdım ama cevap vermediler henüz :) ben de folik asit kullanıyorum kafam kan sulandırıcıya çok takılmıştı neden vermiyorlar diye önlem için olsa da ama demek size de vermediler
Transfer oldum ben 29 Ağustos test günüm inşallah tutar 3. Denemem. Hayırlı olsun sizin için de benim doktorum gönül hoca o yaptı transferi hepsi çok deneyimli doktorlar Yücel hocaya da ipek hocaya muayene olmuştumKızlar merhaba şişli memorialde tedavi görenler transfer için yücel hoca mı ipek hoca mı diye sordular, daha önce tecrübesi olan var mı?
Dün oldu evet6 embriyo toplanmıştı.Hepsi döllendi 2si yolda elenip 2si 5.gün 2side 6.gün blast olup donduruldu ve pgt yapildi.Pgtden de 1i tamamen saglıklı biri mozaik geldi.Sağlikli olanı koydurduk,6ba.Embriyolog 10uzerinden 8 9 puan verebilecegm bir embriyo,3 kadindan 2sinde gebelik bekleriz dedi ancak çoook faktör var tabi bilemiyorum.Cok iyi embriyolarin tutunmadigi,daha orta kalitede embriyolarin tutunabildigi cok örnek var burada.Tuhaf bir bekleyisteyiz iste
Aa hayirli olsun,bizim merkezden bayagi kisi var burada.Hepimize güzel sonuçlar insallah.Ilk 2 denemeyi de ayni yerde mi yaptiniz?Transfer oldum ben 29 Ağustos test günüm inşallah tutar 3. Denemem. Hayırlı olsun sizin için de benim doktorum gönül hoca o yaptı transferi hepsi çok deneyimli doktorlar Yücel hocaya da ipek hocaya muayene olmuştum
35 yasindayim,ilk tüp bebek denemem.Asilama denemeden tup bebege basladik şiddetli sperm sorunumuz oldugundan.O olmasa muhtemelen pgt istenmeyecekti bize hic.Iyi ki de istenmis ama 2si direkt sagliksiz biri mozaik.Onlardan birini transfer ettirmis de olabilirdik.Bana daha guvenli hissettirdi ama Pgtnin tabi embriyoya zarar verme ihtimali de var az da olsa.Bazi doktorlar da cok mecbur kalmadikca embriyoyu minciklamaya gerek yok gibi yorumlar yapmistiHayırlı olsun hakkınızda benim daha önce genetik için bekletilirken gelişim durduğu için bu sefer 2 tane transfer edildi diğerleri 6. Gün iyi oldu onlara genetik yapılacak inşallah koyulanlardan biri sağlıklıdır yaştan dolayı korkuyorum 41 siz kaç yaşındasınız. Benim daha önce doğal yolla hamilelikte 7. Hafta gelişim durmuştu ondan hep genetik istedim ama böyle kısmetmil inşallah olur
Aa hayirli olsun,bizim merkezden bayagi kisi var burada.Hepimize güzel sonuçlar insallah.Ilk 2 denemeyi de ayni yerde mi yaptiniz?
35 yasindayim,ilk tüp bebek denemem.Asilama denemeden tup bebege basladik şiddetli sperm sorunumuz oldugundan.O olmasa muhtemelen pgt istenmeyecekti bize hic.Iyi ki de istenmis ama 2si direkt sagliksiz biri mozaik.Onlardan birini transfer ettirmis de olabilirdik.Bana daha guvenli hissettirdi ama Pgtnin tabi embriyoya zarar verme ihtimali de var az da olsa.Bazi doktorlar da cok mecbur kalmadikca embriyoyu minciklamaya gerek yok gibi yorumlar yapmisti
Ben de oldum histeroskopi,iki polip vardi temizlendi cizik atildi.Histeroskopiyi takip eden ay yapilan transferde sans artiyor deniyor.Insallah öyle olur ikimiz icin de.2 tane koyulmus ihtimal artiyor,sıkı sıkı tutunurlar insallah sanaİnşallah canım güzel sonuçlar alırızgecen sene ilk deneme medipoldü geçen sene Ekim atında doğal gebelik oldu ama gelişim durdu. Haziran ayında yine Şişli memorialde oldu genetik için bekletilmesini söyledim gerileme oldu sönme oldu yani transfer olmadı. Kürtajdan sonra yapışıklık gibi görmüştü Semra ve gönül hoca dedikleri gibi varmış histetoskopi oldu yapısıklık açıldı çizik de atmış Semra hoca. Tekrar ilaç değişikliği yapıldı bu sefer 4 tsne blaskosist oldu ama yine aynı olmasından korktum iki tane biri zayıf ama transfer oldum iki tane genetik gönderildi inşallah sağlıklı olan koyulmuştur ve tutar Allah’ım çabalarımızı sonuçsuz bırakmasın inşallah
Evet benimde yorumlarda dikkatimi kan sulandırıcı çekiyor bana da kan sulandırıcı verilmedi. Estrofem progestan fitil prolutex iğne folik asit ve d vitamini verisldi bunları kullanıyorumPozitif sonucumuz da ayni olsun insallah,manifestliyorumBen de burada kan sulandirici kullandigini görüyorum herkesin ama tedaviye baslamadan birsürü kan testi vs isteniyor,gerek olsa verirlerdi diye dusunuyorum.Cok fazla vitamin takviye vs kullananlar da var bana onlar da önerilmedi folik asit disinda.
Insallah son olurBenimde işte gelişim durdu yaştan dolayı da zaten sağlıklı olanı bulmak zor inşallah bulmuşumdjr da tekrar bu stresi yaşamam. İnşallah olur sizin de dualarım sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?