Ağustos ayı transfer olacaklar

Ben de oldum histeroskopi,iki polip vardi temizlendi cizik atildi.Histeroskopiyi takip eden ay yapilan transferde sans artiyor deniyor.Insallah öyle olur ikimiz icin de.2 tane koyulmus ihtimal artiyor,sıkı sıkı tutunurlar insallah sana
İnşallah Allah’ım nasip eder bize genetik süreci kaç gün sürdü acaba

Evet benimde yorumlarda dikkatimi kan sulandırıcı çekiyor bana da kan sulandırıcı verilmedi. Estrofem progestan fitil prolutex iğne folik asit ve d vitamini verisldi bunları kullanıyorum
PRolutex de progesteron sanırım,estrofem de östrojendi yanilmiyosam.Sizin de benden fazla hormon desteği.Kisiden kisiye degisiyor iste.Vardir doktorlarimizin bir bildigi diye dusunuyorm

Merhaba rabbim kolaylık versin bizlere..zor süreçler den geçiyoruz...bende transfer olucam iki tane dondurulmus embriyo var orta kalite diyor Dr yarı yarıya tutma olasiligi diyor...iyi kalite dahi tutmadigi da oluyor dilegil mi..orta kalite tutan var mı...ya transfer edelim yada sıfırdan başlayalım dedi Dr..aklım kalacaktı olmasam... rabbim bilir her seyi

Canlar benim yarın saat 15.00da transferi yapacaklar. Transferi olduktan sonra bir saat dinlenmeyi düşünüyorum hastanede sizce ne yapmalıyım

Nasip olacak tutar inşallah Allah büyük

Canlar benim yarın saat 15.00da transferi yapacaklar. Transferi olduktan sonra bir saat dinlenmeyi düşünüyorum hastanede sizce ne yapmalıyım
Hayırlı olsun şimdiden ben 40 dakika yattım sonra tuvalete gittim bi 10 dakika daha yatıp geldim

Benimde işte gelişim durdu yaştan dolayı da zaten sağlıklı olanı bulmak zor inşallah bulmuşumdjr da tekrar bu stresi yaşamam. İnşallah olur sizin de dualarım sizinle
Canım benim de yaş 38. Aynı senin gibi 9.haftalık gebelik kaybım oldu. Benim 2 embryo olduğu için pgt ye göndermedi doktor açıkçası endişeliyim ama yeniden başlama kısmını şimdiden düşünme

Bende öyle 3 haftadır kurdeşen döktüm ilacım değişmedi sabrediyorum mecbur napim belli bir süre sonra yapıyomuş içeriğinde yazıyor.hangi ilacı verdi doktorun canım?benim de göbektendi günde iki tane bana da alerji yaptı

Ayyy amin evet doğru bana da ek takviye vermediler sadece folik asitti. Haklısınız aslında işi onlara bırakmak daha güzel

Hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla pozitifleri görün inşallah teşekkür ederim ben gönül hoca dışında pek kimseyle görüşmedim 1-2 kez sevinç hocaya denk gelmiştim ama onunla devam etmek istemedim. İnşallah yarınki transfer güzel geçer ve ben de pozitifi görürüm

İlk tüp bebek sürecimde benimde yapmıştı çok geçmiş olsun

İnşallah hayırlısı ile güzel geçer dualarım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…