İnşallah Allah’ım nasip eder bizeBen de oldum histeroskopi,iki polip vardi temizlendi cizik atildi.Histeroskopiyi takip eden ay yapilan transferde sans artiyor deniyor.Insallah öyle olur ikimiz icin de.2 tane koyulmus ihtimal artiyor,sıkı sıkı tutunurlar insallah sana
PRolutex de progesteron sanırım,estrofem de östrojendi yanilmiyosam.Sizin de benden fazla hormon desteği.Kisiden kisiye degisiyor iste.Vardir doktorlarimizin bir bildigi diye dusunuyormEvet benimde yorumlarda dikkatimi kan sulandırıcı çekiyor bana da kan sulandırıcı verilmedi. Estrofem progestan fitil prolutex iğne folik asit ve d vitamini verisldi bunları kullanıyorum
2 hafta surer demislerdi ama birkac gun daha erken cikti sonucİnşallah Allah’ım nasip eder bizegenetik süreci kaç gün sürdü acaba
Sizde estrofem progesteron fitil falan var mıPRolutex de progesteron sanırım,estrofem de östrojendi yanilmiyosam.Sizin de benden fazla hormon desteği.Kisiden kisiye degisiyor iste.Vardir doktorlarimizin bir bildigi diye dusunuyorm
Merhaba rabbim kolaylık versin bizlere..zor süreçler den geçiyoruz...bende transfer olucam iki tane dondurulmus embriyo var orta kalite diyor Dr yarı yarıya tutma olasiligi diyor...iyi kalite dahi tutmadigi da oluyor dilegil mi..orta kalite tutan var mı...ya transfer edelim yada sıfırdan başlayalım dedi Dr..aklım kalacaktı olmasam... rabbim bilir her seyi
Hayırlı olsun şimdidenCanlar benim yarın saat 15.00da transferi yapacaklar. Transferi olduktan sonra bir saat dinlenmeyi düşünüyorum hastanede sizce ne yapmalıyım
Amin canım insallahh...hiç belli olmayan durumlar ...olmaz denir olur ya da tam tersi...hayırlısı insNasip olacak tutar inşallah Allah büyük
Canım benim de yaş 38. Aynı senin gibi 9.haftalık gebelik kaybım oldu. Benim 2 embryo olduğu için pgt ye göndermedi doktor açıkçası endişeliyim ama yeniden başlama kısmını şimdiden düşünmeBenimde işte gelişim durdu yaştan dolayı da zaten sağlıklı olanı bulmak zor inşallah bulmuşumdjr da tekrar bu stresi yaşamam. İnşallah olur sizin de dualarım sizinle
Hastanede beni sadece yarım saat yatırdılarCanlar benim yarın saat 15.00da transferi yapacaklar. Transferi olduktan sonra bir saat dinlenmeyi düşünüyorum hastanede sizce ne yapmalıyım
Sadece progestan fitil ve folik asit başka hicbir sey yokSizde estrofem progesteron fitil falan var mı
Beni de.Daha fazla yatmanin olumlu katkisi olmadigi bilimsel olarak kanitlanmis.oyle dedi doktorHastanede beni sadece yarım saat yatırdılar
Anladım hepimizin serüveni farklı ilerliyorSadece progestan fitil ve folik asit başka hicbir sey yok
Aynen öyle benim ilaç kaşıntı yaptı kalçadan iğneydi. Kurdeşen gibi kabarıyor kaşıyınca. Göbekten olanı yazmış sabah akşam daha almadım onada cesaretim kalmadı neden böyle oldum anlamadım ya
Ayyy aminPozitif sonucumuz da ayni olsun insallah,manifestliyorumBen de burada kan sulandirici kullandigini görüyorum herkesin ama tedaviye baslamadan birsürü kan testi vs isteniyor,gerek olsa verirlerdi diye dusunuyorum.Cok fazla vitamin takviye vs kullananlar da var bana onlar da önerilmedi folik asit disinda.
Hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla pozitifleri görün inşallahTransfer oldum ben 29 Ağustos test günüm inşallah tutar 3. Denemem. Hayırlı olsun sizin için de benim doktorum gönül hoca o yaptı transferi hepsi çok deneyimli doktorlar Yücel hocaya da ipek hocaya muayene olmuştum
Bende öyle 3 haftadır kurdeşen döktüm ilacım değişmedi sabrediyorum mecbur napim belli bir süre sonra yapıyomuş içeriğinde yazıyor.hangi ilacı verdi doktorun canım?benim de göbektendi günde iki tane bana da alerji yaptı
İnşallah hayırlısı ile güzel geçer dualarım sizinleHayırlı uğurlu olsun sağlıcakla pozitifleri görün inşallahteşekkür ederim ben gönül hoca dışında pek kimseyle görüşmedim 1-2 kez sevinç hocaya denk gelmiştim ama onunla devam etmek istemedim. İnşallah yarınki transfer güzel geçer ve ben de pozitifi görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?