Ağustos ayı transfer olacaklar

Bana özellikle aç dediler. Özellikle saat verdiler. Sabah ki zaten erken olduğu için aç içmiş oluyorum. Akşamda 8de içmem gerekiyor 1.30 -2 saat önce yemek yiyorum veya ilaçtan sonra yiyorum
Sabah peki ilacı içtikten sonra hemen üzerine kahvaltı mı yapıyorsunuz? O serbest mi? Yoksa beklemek gerekiyor mu?

ya benim de evde laboquick var 2 tane erken gebelik testi var ama hiiç cesaretim yok. Gidip geleyim öyle test yapayım ama bence sen hamilesin kuzum
Valla dün de yaptım labaquikle kuruma çizgisi bile yok onda dün akşam erken gebelik yaptım onda bu sabah kuruma çizgisi gördüm sabah ilk idrarda kaset testi yaptım böyle çıktı Birtane elimde kaldı erken gebelik onu 8. Güne saklıyorum yarın yine kaset test yaparım bakarız bakalım koyulaşma olacak mı olmaz ise zaten test hatalıymış deriz yola devam ama bende en başından hissediyordum yalan yok dünde negatifi görünce dedim haaa demekki olmadı ama şuan olduğuna inanıyorum ve testin bozuk olduğunu düşünmüyorum

Sabah peki ilacı içtikten sonra hemen üzerine kahvaltı mı yapıyorsunuz? O serbest mi? Yoksa beklemek gerekiyor mu?
Ben sabah kalkar kalkmaz kahvaltı yapamadığım için ilacı içtikten sonra en az 1 saat geçiyor üzerinden. Zaten sabahkini 8de içiyorum. Işede gittiğim kahvaltımı bir şeyler atıştırarak yapıyorum ilaçtan 1 saat sonra falan

Ilk denemem benim de.Sizin geride daha cok embriyo var bu iyi bir şey,tabi insallah gerek kalmaz tekte tutar

Ama kaset testte çıkması çok iddalıı Bırak birkaç tane elinde 8. 9. Güne hepsini tüketme ya benim kasık ağrım var baya da altta ama bakalım hayırlısı senin güncellemen nasıl bugün

Benim de 3., çift.
Teste kadar bekleyeceğim. Modumu düşürmek ya da gereksiz umuda kapılmak istemiyorum. Siz?

Bende bekleyeceğim sanırım.. bazen buraları okuyup gaza geliyorum sonra vazgeçiyorum ondan dolayı beklemedeyim. Bu gün biraz sancılı geçti, sevinsem mi üzülsem mi onu da bilmiyorum tuhaf bir süreç hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Merhaba eylülde ki regl de transfer olucam dr zoladex verdi çarşamba onu olucam iğne çok kalın korktum biraz olan var mı acıyor mu ne gb yan etkileri hissettiniz hastane yapicak bna igneyi

Amin inşallah ikimizinki de tek seferde tutsun sizin diğerleri de var donduruldu ama pgtye göndermediniz diye anlamıştım ben
4tane pgtye gönderdik. 2si sağlıksız 1i sağlıklı biri mozaik geldi.Mozaiğin transferini istişare edecegiz doktorumla bu transferden istenmeyen bir sonuc alirsak ki hic dusunmek istemiyorum.Olumlu bakmaya calisiyorm

4tane pgtye gönderdik. 2si sağlıksız 1i sağlıklı biri mozaik geldi.Mozaiğin transferini istişare edecegiz doktorumla bu transferden istenmeyen bir sonuc alirsak ki hic dusunmek istemiyorum.Olumlu bakmaya calisiyorm
Bende Antalya memorial da tedavi oluyorum benim embriyolar genetiğe falan gönderilmedi neden acaba

Bende Antalya memorial da tedavi oluyorum benim embriyolar genetiğe falan gönderilmedi neden acaba
Gerek görülmemistir,herkese önerilmiyor zaten.Ben 35 eşim 33 yaşında.
Şiddetli sperm defekti sorunumuz var o yuzden Semra hoca daha ilk gorusmede pgt ile ilerlemek istedigini soyledi.Şişli memorialdaym ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…