- 8 Eylül 2015
- 495
- 161
- 103
- 41
Sabah peki ilacı içtikten sonra hemen üzerine kahvaltı mı yapıyorsunuz? O serbest mi? Yoksa beklemek gerekiyor mu?Bana özellikle aç dediler. Özellikle saat verdiler. Sabah ki zaten erken olduğu için aç içmiş oluyorum. Akşamda 8de içmem gerekiyor 1.30 -2 saat önce yemek yiyorum veya ilaçtan sonra yiyorum
Valla dün de yaptım labaquikle kuruma çizgisi bile yok onda dün akşam erken gebelik yaptım onda bu sabah kuruma çizgisi gördüm sabah ilk idrarda kaset testi yaptım böyle çıktı Birtane elimde kaldı erken gebelik onu 8. Güne saklıyorum yarın yine kaset test yaparım bakarız bakalım koyulaşma olacak mı olmaz ise zaten test hatalıymış deriz yola devamya benim de evde laboquick var 2 tane erken gebelik testi var ama hiiç cesaretim yok. Gidip geleyim öyle test yapayımama bence sen hamilesin kuzum
Ben sabah kalkar kalkmaz kahvaltı yapamadığım için ilacı içtikten sonra en az 1 saat geçiyor üzerinden. Zaten sabahkini 8de içiyorum. Işede gittiğim kahvaltımı bir şeyler atıştırarak yapıyorum ilaçtan 1 saat sonra falanSabah peki ilacı içtikten sonra hemen üzerine kahvaltı mı yapıyorsunuz? O serbest mi? Yoksa beklemek gerekiyor mu?
Ilk denemem benim de.Sizin geride daha cok embriyo var bu iyi bir şey,tabi insallah gerek kalmaz tekte tutarAyyy maşallah embriyonuz kaliteliymiş çok şükür, sağlıkla tutunsunbenim de 1 tane 5le başlayan 3 tane 6yla başlayan var sanırım hiç aa yok ba benimkiler de. Gerçekten çok faktör var beklemek hem heyecanlı hem stresli ama hep olumlu olacağını düşünelim bence benim ilk tüp bebek denemem sizin de mi öyle?
Ama kaset testte çıkması çok iddalııValla dün de yaptım labaquikle kuruma çizgisi bile yok onda dün akşam erken gebelik yaptım onda bu sabah kuruma çizgisi gördüm sabah ilk idrarda kaset testi yaptım böyle çıktı Birtane elimde kaldı erken gebelik onu 8. Güne saklıyorum yarın yine kaset test yaparım bakarız bakalım koyulaşma olacak mı olmaz ise zaten test hatalıymış deriz yola devamama bende en başından hissediyordum yalan yok dünde negatifi görünce dedim haaa demekki olmadı ama şuan olduğuna inanıyorum ve testin bozuk olduğunu düşünmüyorum
Hafif bir kasık batması var ben dün öyleydim adet olcam sandımAma kaset testte çıkması çok iddalııBırak birkaç tane elinde 8. 9. Güne hepsini tüketme ya benim kasık ağrım var baya da altta ama bakalım hayırlısı senin güncellemen nasıl bugün
Var var 20 tane aldımAma kaset testte çıkması çok iddalııBırak birkaç tane elinde 8. 9. Güne hepsini tüketme ya benim kasık ağrım var baya da altta ama bakalım hayırlısı senin güncellemen nasıl bugün
Var var 20 tane aldım
Amin inşallah ikimizinki de tek seferde tutsunIlk denemem benim de.Sizin geride daha cok embriyo var bu iyi bir şey,tabi insallah gerek kalmaz tekte tutar
Yapma çok stresliay alemsin çok iyi yaptın bana da ümit oldun. Beni de dürtüklüyosun
Benim de 3., çift.
Teste kadar bekleyeceğim. Modumu düşürmek ya da gereksiz umuda kapılmak istemiyorum. Siz?
Sizin transfer tarihiniz neydiVar var 20 tane aldım
18. Ağustos canımSizin transfer tarihiniz neydi
4tane pgtye gönderdik. 2si sağlıksız 1i sağlıklı biri mozaik geldi.Mozaiğin transferini istişare edecegiz doktorumla bu transferden istenmeyen bir sonuc alirsak ki hic dusunmek istemiyorum.Olumlu bakmaya calisiyormAmin inşallah ikimizinki de tek seferde tutsunsizin diğerleri de var donduruldu ama pgtye göndermediniz diye anlamıştım ben
Bugün test yaptın mı peki18. Ağustos canım
Bende Antalya memorial da tedavi oluyorum benim embriyolar genetiğe falan gönderilmedi neden acaba4tane pgtye gönderdik. 2si sağlıksız 1i sağlıklı biri mozaik geldi.Mozaiğin transferini istişare edecegiz doktorumla bu transferden istenmeyen bir sonuc alirsak ki hic dusunmek istemiyorum.Olumlu bakmaya calisiyorm
Evet yaptım canım kaset testte bir süre sonra çıkan hayalet bir çizgi belirdi ama ne kadar doğru bilemiyorum yarın teste devamBugün test yaptın mı peki
Gerek görülmemistir,herkese önerilmiyor zaten.Ben 35 eşim 33 yaşında.Bende Antalya memorial da tedavi oluyorum benim embriyolar genetiğe falan gönderilmedi neden acaba
AaaEvet yaptım canım kaset testte bir süre sonra çıkan hayalet bir çizgi belirdi ama ne kadar doğru bilemiyorum yarın teste devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?