- 18 Ocak 2019
- 2.686
- 2.323
- 133
- 33
Canım şaşkınım bugğn erken gebelik yapmadım kaset test yaptım onda silik çizgi çıktı acaba daha yeni öi yerleşti bu defa eşimde görüyor yada interneten alıyorum ben bu testleri belki de bozuktur yarın ilk idrarla tekrardan deneyeceğimCanım ben de seni merak ediyodumbenim alt kasıklarım ağrıyo regl olacak gibiyim.. regl gibi alt kasık olması canımı sıktı.
Tamam,ben de öyle yapayım,çok heyecanliiiiBizimkide 5. Gün embriyosu erken gebelik testinde genelde 5. Veya 6. Gün çıkabiliyor denilmiş guruplarda yapmaktan zarar gelmezbildiğim bir marka yok eczaneden erken gebelik testi diye isteyeceğim
Canım ben buna hiç dikkat etmiyorum önemli mi aç ve ya tokArkadaşlar estrofem öncesi kaç saat açlık olması gerekiyor sizde?
Benim tok karna estrofem sabah öğle akşamArkadaşlar estrofem öncesi kaç saat açlık olması gerekiyor sizde?
AaCanım şaşkınım bugğn erken gebelik yapmadım kaset test yaptım onda silik çizgi çıktı acaba daha yeni öi yerleşti bu defa eşimde görüyor yada interneten alıyorum ben bu testleri belki de bozuktur yarın ilk idrarla tekrardan deneyeceğim
Benim de yok karna yemekten sabah akşam 2şerBenim tok karna estrofem sabah öğle akşam
Canım hiç cesaretim yok evet o marka hiç kuruma çizgisi falan çıkarmadı güvenilir bir marka bu daha öncelerden hep kullandım ama yinede beklemekte fayda bar bu arada dün yaptığım erken gebelikte de kuruma çizgisi çıkmış. Ama kimyasaldan korkuyorum açıkçası Oyüzden küçük değerler. Görmeye cesaretim yok 10. Güne kadar bekleme kararı aldımAalaboquick mi benim de var evde. Hayırlı olsun acaba kan mı versen kaset testte çıkıyorsa kanda da çıkar
Tamam,ben de öyle yapayım,çok heyecanliiii
Evet çok güzel ve heyecanlı bir bekleyişTamam,ben de öyle yapayım,çok heyecanliiii
Ne kadar sabırsızsın yakızlar ben yine hayalet çizgi gördüm bu sefer kasettesanırım Buda bozuk
Ona cesaretim yok böyle kendi kendime eğleniyorum ama orda negatifi gördüğünde dönüşi yok Oyüzden test gününden önce yapmamNe kadar sabırsızsın yaen kesin sonucu kan testi yine sen bilirsin
En azından kendin pozitifsin buda önemliOna cesaretim yok böyle kendi kendime eğleniyorum ama orda negatifi gördüğünde dönüşi yok Oyüzden test gününden önce yapmam
Tevekkül çok önemli bence be olmaması için tek sebep Allah’ın rızasının olmaması ona ben ne yapabilirim ki Oyüzden pozitif olmak bu süreç için çok önemli olmazsa sa dünyanın sonu değil sonuçta yeniden yaparız. Olmadı mı baştan belki hiç gerek kalmaz kendiliğinden olur yani ben Allah bıraktım kendimi o bana en güzeli verir nasılsaEn azından kendin pozitifsin buda önemli
Harikasın rabbim kucağını boş bırakmasın canımTevekkül çok önemli bence be olmaması için tek sebep Allah’ın rızasının olmaması ona ben ne yapabilirim ki Oyüzden pozitif olmak bu süreç için çok önemli olmazsa sa dünyanın sonu değil sonuçta yeniden yaparız. Olmadı mı baştan belki hiç gerek kalmaz kendiliğinden olur yani ben Allah bıraktım kendimi o bana en güzeli verir nasılsa
Canım ben buna hiç dikkat etmiyorum önemli mi aç ve ya tok
Benim tok karna estrofem sabah öğle akşam
Benim öncesinde de sonrasında da açlık olması gibi bir koşul vardı. Bazen zorluyor, bir sorayım dedim.Benim de yok karna yemekten sabah akşam 2şer
Ayyy maşallah embriyonuz kaliteliymiş çok şükür, sağlıkla tutunsunDün oldu evet6 embriyo toplanmıştı.Hepsi döllendi 2si yolda elenip 2si 5.gün 2side 6.gün blast olup donduruldu ve pgt yapildi.Pgtden de 1i tamamen saglıklı biri mozaik geldi.Sağlikli olanı koydurduk,6ba.Embriyolog 10uzerinden 8 9 puan verebilecegm bir embriyo,3 kadindan 2sinde gebelik bekleriz dedi ancak çoook faktör var tabi bilemiyorum.Cok iyi embriyolarin tutunmadigi,daha orta kalitede embriyolarin tutunabildigi cok örnek var burada.Tuhaf bir bekleyisteyiz iste
Ben de görüyorum fotoğrafta bence var bebişCanım şaşkınım bugğn erken gebelik yapmadım kaset test yaptım onda silik çizgi çıktı acaba daha yeni öi yerleşti bu defa eşimde görüyor yada interneten alıyorum ben bu testleri belki de bozuktur yarın ilk idrarla tekrardan deneyeceğim
ya benim de evde laboquick var 2 tane erken gebelik testi var ama hiiç cesaretim yok. Gidip geleyim öyle test yapayımCanım hiç cesaretim yok evet o marka hiç kuruma çizgisi falan çıkarmadı güvenilir bir marka bu daha öncelerden hep kullandım ama yinede beklemekte fayda bar bu arada dün yaptığım erken gebelikte de kuruma çizgisi çıkmış. Ama kimyasaldan korkuyorum açıkçası Oyüzden küçük değerler. Görmeye cesaretim yok 10. Güne kadar bekleme kararı aldım
Bana özellikle aç dediler. Özellikle saat verdiler. Sabah ki zaten erken olduğu için aç içmiş oluyorum. Akşamda 8de içmem gerekiyor 1.30 -2 saat önce yemek yiyorum veya ilaçtan sonra yiyorumBenim öncesinde de sonrasında da açlık olması gibi bir koşul vardı. Bazen zorluyor, bir sorayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?