Ağustos ayı transfer olacaklar

kızlar ben yine hayalet çizgi gördüm bu sefer kasette sanırım Buda bozuk

Eklentiler

• image.webp
    120,3 KB · Görüntüleme: 62
  • image.webp
    90,6 KB · Görüntüleme: 59
Canım ben de seni merak ediyodum benim alt kasıklarım ağrıyo regl olacak gibiyim.. regl gibi alt kasık olması canımı sıktı.
Canım şaşkınım bugğn erken gebelik yapmadım kaset test yaptım onda silik çizgi çıktı acaba daha yeni öi yerleşti bu defa eşimde görüyor yada interneten alıyorum ben bu testleri belki de bozuktur yarın ilk idrarla tekrardan deneyeceğim

Eklentiler

• image.webp
    66,2 KB · Görüntüleme: 59
Aa laboquick mi benim de var evde. Hayırlı olsun acaba kan mı versen kaset testte çıkıyorsa kanda da çıkar

Aa laboquick mi benim de var evde. Hayırlı olsun acaba kan mı versen kaset testte çıkıyorsa kanda da çıkar
Canım hiç cesaretim yok evet o marka hiç kuruma çizgisi falan çıkarmadı güvenilir bir marka bu daha öncelerden hep kullandım ama yinede beklemekte fayda bar bu arada dün yaptığım erken gebelikte de kuruma çizgisi çıkmış. Ama kimyasaldan korkuyorum açıkçası Oyüzden küçük değerler. Görmeye cesaretim yok 10. Güne kadar bekleme kararı aldım

En azından kendin pozitifsin buda önemli
Tevekkül çok önemli bence be olmaması için tek sebep Allah’ın rızasının olmaması ona ben ne yapabilirim ki Oyüzden pozitif olmak bu süreç için çok önemli olmazsa sa dünyanın sonu değil sonuçta yeniden yaparız. Olmadı mı baştan belki hiç gerek kalmaz kendiliğinden olur yani ben Allah bıraktım kendimi o bana en güzeli verir nasılsa

Harikasın rabbim kucağını boş bırakmasın canım

Ayyy maşallah embriyonuz kaliteliymiş çok şükür, sağlıkla tutunsun benim de 1 tane 5le başlayan 3 tane 6yla başlayan var sanırım hiç aa yok ba benimkiler de. Gerçekten çok faktör var beklemek hem heyecanlı hem stresli ama hep olumlu olacağını düşünelim bence benim ilk tüp bebek denemem sizin de mi öyle?

Ben de görüyorum fotoğrafta bence var bebiş

ya benim de evde laboquick var 2 tane erken gebelik testi var ama hiiç cesaretim yok. Gidip geleyim öyle test yapayım ama bence sen hamilesin kuzum

Benim öncesinde de sonrasında da açlık olması gibi bir koşul vardı. Bazen zorluyor, bir sorayım dedim.
Bana özellikle aç dediler. Özellikle saat verdiler. Sabah ki zaten erken olduğu için aç içmiş oluyorum. Akşamda 8de içmem gerekiyor 1.30 -2 saat önce yemek yiyorum veya ilaçtan sonra yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…