Benim evimle hastane arası 1bucuk saati buluyor onun için tereddüt ettim.Hastanede beni sadece yarım saat yatırdılar
Benimde öyle hastane Antalya merkezde ben ilçesinden gelip gidiyorum transferden sonra 1buçuk saat araba yolculuğu yaptım arka koltukta yatarak eve geldimBenim evimle hastane arası 1bucuk saati buluyor onun için tereddüt ettim.
Bende öyle 3 haftadır kurdeşen döktüm ilacım değişmedi sabrediyorum mecbur napim belli bir süre sonra yapıyomuş içeriğinde yazıyor.hangi ilacı verdi doktorun canım?benim de göbektendi günde iki tane bana da alerji yaptı
İlk tüp bebek sürecimde benimde yapmıştı çok geçmiş olsun
Kızlar biz cumartesi günü keseyi gördük 2hafta, sonra kalp için çağırdı doktor fakat bugün gögüs hassasiyetim tamamen gitti acaba normal mi
İnşallah canım ne zamana gün verdiler sanaMaşallah canım inşallah heşey yolunda gider bende bu hafta keseyi görücem çok heyecanlıyım verici.. kalp 2hafta çokmuş yaa keşke hemen duysak
İlk transferim geçen sene olumsuz olunca kesmiştim ilaçları ama bu sefer de kullanıyorum olmadı bi şey alıştı herhalde vücutSizinde ilacı değiştirdiler mi? Bana kalçadan iğneden göbekten olana dön dediler ama ikiside yapıyorsa ne anlamı var değişmenin diye düşündüm
Evet oturdum doktor transfer günü embriyo geziyor dedi ani hareket yapmadıktan sonra sorun yok sağlıklıysa tutunur inşallahTeşekkür ederim sağolun. Benim yolculuk da 1bucuk saat civarında olacak. Evimle hastane arası da var. Dediğiniz gibi 40 dakika yada bir saat dinlenip öyle çıkayım. Arabada oturarak mı geldiniz?
Hangi ilçeden geliyorsun Antalya'ya canım? Ben Manavgat'tan gelip gidiyorum. Yollar da İstanbul trafiği gibi Malum...Benimde öyle hastane Antalya merkezde ben ilçesinden gelip gidiyorum transferden sonra 1buçuk saat araba yolculuğu yaptım arka koltukta yatarak eve geldim
Teşekkür ederim canım sağol içim rahatladı sayende. Ben de oturarak geleceğim çünkü yanımda görümcem de geleceği için mecburen oturarak geleceğim. O benden de çok heyecanlıEvet oturdum doktor transfer günü embriyo geziyor dedi ani hareket yapmadıktan sonra sorun yok sağlıklıysa tutunur inşallah
Aaa bende manavgattayımHangi ilçeden geliyorsun Antalya'ya canım? Ben Manavgat'tan gelip gidiyorum. Yollar da İstanbul trafiği gibi Malum...
Bir şey hissetmek için erken. Kaygılısın muhtemelen.Günaydın bende transfer sonrası 2. Günümdeyim. Tedavi sürecim boyunca hep pozitiftim. Ama bu sabah çok karamsar uyandım. Negatif olduğunu hissediyorumçok erken ama galiba kullandığım ilaçlar duygularımı çok etkiliyor şuanda
Evet evet zaten farkındayım sadece sabah gözümü açar açmaz olmadı galiba dedim kendi kendime ve inanılmaz negatif devam ediyorum günümBir şey hissetmek için erken. Kaygılısın muhtemelen.
Sevdiğin bir şeyi yap bugünEvet evet zaten farkındayım sadece sabah gözümü açar açmaz olmadı galiba dedim kendi kendime ve inanılmaz negatif devam ediyorum günüm
Sen nasılsınSevdiğin bir şeyi yap bugün
HayırSen nasılsıntest yaptın mı
Benim de evle hastane uzak bi saatten fazla yol geldim oturarak Istanbul trafiginde.Esim sarsmayayim diye deli etti kendini ama sarsildigimizda oldu illaki,etkisi olmamistir insallahTeşekkür ederim sağolun. Benim yolculuk da 1bucuk saat civarında olacak. Evimle hastane arası da var. Dediğiniz gibi 40 dakika yada bir saat dinlenip öyle çıkayım. Arabada oturarak mı geldiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?