Ağustos ayı transfer olacaklar

Promester kalçadan günde bir iki ampul.. kaşıntıyı bildirince bana da göbekten olan iğne sabah akşam alabilirsiniz reçetesiz demişte almadım henüz. Dayanamayacak seviyeye gelince alırım diyordum ama şimdi sende de böyle olduğunu görünce şaşırdım göbekten olan ilaçta da aynı şey olacaksa ne anlamı var değiştirmenin.. kullanımı kolay mı?

Kızlar biz cumartesi günü keseyi gördük 2hafta, sonra kalp için çağırdı doktor fakat bugün gögüs hassasiyetim tamamen gitti acaba normal mi

Maşallah canım inşallah heşey yolunda gider bende bu hafta keseyi görücem çok heyecanlıyım verici.. kalp 2hafta çokmuş yaa keşke hemen duysak

Sizinde ilacı değiştirdiler mi? Bana kalçadan iğneden göbekten olana dön dediler ama ikiside yapıyorsa ne anlamı var değişmenin diye düşündüm
İlk transferim geçen sene olumsuz olunca kesmiştim ilaçları ama bu sefer de kullanıyorum olmadı bi şey alıştı herhalde vücut

Teşekkür ederim sağolun. Benim yolculuk da 1bucuk saat civarında olacak. Evimle hastane arası da var. Dediğiniz gibi 40 dakika yada bir saat dinlenip öyle çıkayım. Arabada oturarak mı geldiniz?
Evet oturdum doktor transfer günü embriyo geziyor dedi ani hareket yapmadıktan sonra sorun yok sağlıklıysa tutunur inşallah

Benimde öyle hastane Antalya merkezde ben ilçesinden gelip gidiyorum transferden sonra 1buçuk saat araba yolculuğu yaptım arka koltukta yatarak eve geldim
Hangi ilçeden geliyorsun Antalya'ya canım? Ben Manavgat'tan gelip gidiyorum. Yollar da İstanbul trafiği gibi Malum...

Evet oturdum doktor transfer günü embriyo geziyor dedi ani hareket yapmadıktan sonra sorun yok sağlıklıysa tutunur inşallah
Teşekkür ederim canım sağol içim rahatladı sayende. Ben de oturarak geleceğim çünkü yanımda görümcem de geleceği için mecburen oturarak geleceğim. O benden de çok heyecanlı

7. Günden günaydın

Duygularımı kontrol edemiyorum arkadaşlar ve şu gibi bir akıntım var.

Günaydın bende transfer sonrası 2. Günümdeyim. Tedavi sürecim boyunca hep pozitiftim. Ama bu sabah çok karamsar uyandım. Negatif olduğunu hissediyorum çok erken ama galiba kullandığım ilaçlar duygularımı çok etkiliyor şuanda

Bir şey hissetmek için erken. Kaygılısın muhtemelen.

Teşekkür ederim sağolun. Benim yolculuk da 1bucuk saat civarında olacak. Evimle hastane arası da var. Dediğiniz gibi 40 dakika yada bir saat dinlenip öyle çıkayım. Arabada oturarak mı geldiniz?
Benim de evle hastane uzak bi saatten fazla yol geldim oturarak Istanbul trafiginde.Esim sarsmayayim diye deli etti kendini ama sarsildigimizda oldu illaki,etkisi olmamistir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…