Ağustos ayı transfer olacaklar

Umarım güzel sonuçlar alırız. Süreçleriniz nasıl gidiyor. Ağrı sızı var mı yada başka şeyler
İnşallah benim dün akşam ayaklarım çok ağrıdı. Bu sabahta bel ağrısı yaşadım. Ve ara ara gelen kasık ağrım var. Ama tabi ilaç etkisi olma ihtimali yüksek. Var mı sizin belirtiniz ?

Aaa süper bunların çiğ olanını yediniz değil mi?
Çiğ ve kavrulmuş fark etmez hatta hurmanın içine koydum yedim üstünden de sıcak süt içtim. Bu arada zaten transfer sonrası rahim kasılması sonrasi kabızlık oluyormuş. Ben bunu daha önce duydum diye önlem aldım.sabah kalkınca bir iki deniz bir iki badem Bir iki fındık. Kaju hepsi 1 dolu avuç olacak kadar yiyorum.

Bana kahve kirazın sapı bilmem neyin yaprağı içmek yok sadece gönder bir veya ki bardak çay içebilirsin dedi. Kabız yapabilecek yiyecekleri yeme dedi

Benimde transfer olduğum gün ve ertesi günü çok şiddetli baş ağrım oldu

Ayy çok teşekkür ederim yarından itibaren deniyimm

Hurma gebelikte cok önerilmiyor canım dikkatli ye istersen sütünde faydası yokmuş onun yerine ev yoğurdu tavsiye ediyorlar

Hurma gebelikte cok önerilmiyor canım dikkatli ye istersen sütünde faydası yokmuş onun yerine ev yoğurdu tavsiye ediyorlar
Hurma her zaman ama her zaman besin kaynagidir ve hiç bir zararı yoktur. Sütü ve eti sadece bakteri nedeniyle pişmiş hatta pastörize edilmiş süt içmeyi tavsiye ettiler.

Eklentiler

• IMG_20250826_221950.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 5
Hurma her zaman ama her zaman besin kaynagidir ve hiç bir zararı yoktur. Sütü ve eti sadece bakteri nedeniyle pişmiş hatta pastörize edilmiş süt içmeyi tavsiye ettiler.
Hamilelikte fazla yenen hurma ki zaten dikkatli yemeyi tavsiye ettim erken doğum riski yaratıyor. Süt yine hamilelik döneminde gaz yapıyor ve genel olarak kadın doğumcular Süt yerine ev yoğurdunu tercih edin diyorlar tabiki yine herkesin kendi beslenme tarzı nacizane bildiklerimi aktarmak istedim

Güncelleme:Yürüyüşe cıktım yavaş yavaş 15dk yuruduk.Belime kramplar girmeye devam ediyor.
bacaklarimda da ağrı var biraz.Yağmur oncesi bizim bacaklarimiz agrir hep annemin teyzemin falan oyle bir agrii
Bide canim cok tatli istedii biraz vicdan azabiyla birlikte ekler yiyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…