İnşallahUmarım güzel sonuçlar alırız. Süreçleriniz nasıl gidiyor. Ağrı sızı var mı yada başka şeyler
Çiğ ve kavrulmuş fark etmez hatta hurmanın içine koydum yedim üstünden de sıcak süt içtim. Bu arada zaten transfer sonrası rahim kasılması sonrasi kabızlık oluyormuş. Ben bunu daha önce duydum diye önlem aldım.sabah kalkınca bir iki deniz bir iki badem Bir iki fındık. Kaju hepsi 1 dolu avuç olacak kadar yiyorum.Aaa süper bunların çiğ olanını yediniz değil mi?
Önemli değil canımAy ben karıştırdım galibaben 23 Ağustosta oldum. 5. Gün embriyosu
Bana kahve kirazın sapı bilmem neyin yaprağı içmek yok sadece gönder bir veya ki bardak çay içebilirsin dedi. Kabız yapabilecek yiyecekleri yeme dediÇayıdamı yasakladı benim doktorum hiçbişey söylemedi bu konuyla ilgili ama ben bitki çayı ve kahveyi bıraktım kendim ama normal çay içiyordum onuda içmeyim ozaman tedirgin oldum şimdi bibaşka yasakladığı şeyler var mı
Benimde transfer olduğum gün ve ertesi günü çok şiddetli baş ağrım olduKızlar ben dün transfer oldum, bugün başım çok ağrıyorgündüzden beri geçmedi. Normalde günde çay kahve çok tüketirdim bugün hiç içmedim. Ondan olabilir mi acaba? Böyle gözlerim şakaklarım ağrıyor
Benden de transfer hariç 9. gün istedi kan testiniBenim transfer 19 Ağustos'ta oldu canim. Evet 28 Ağustos'ta istedi. Seninku kacinci gün embriyosu?
Tamam teşekkür ederim bnde dikkat edimBana kahve kirazın sapı bilmem neyin yaprağı içmek yok sadece gönder bir veya ki bardak çay içebilirsin dedi. Kabız yapabilecek yiyecekleri yeme dedi
Kalp atışı ücretsizmis ne alakaysa
Ayy çok teşekkür ederim yarından itibaren deniyimmÇiğ ve kavrulmuş fark etmez hatta hurmanın içine koydum yedim üstünden de sıcak süt içtim. Bu arada zaten transfer sonrası rahim kasılması sonrasi kabızlık oluyormuş. Ben bunu daha önce duydum diye önlem aldım.sabah kalkınca bir iki deniz bir iki badem Bir iki fındık. Kaju hepsi 1 dolu avuç olacak kadar yiyorum.
Amin inşallah canımİnşallah herşey yolunda gider canım ya
Evet benim de dün de vardı bugün daha fazla inşallah iyiye işarettirBenimde transfer olduğum gün ve ertesi günü çok şiddetli baş ağrım oldu
Bebeğim sağlıkla doğsunda parayı hallederiz artık bir şekildeVay be ne kadar bonkörler
Doktordan doktora değişiyor .benim doktorum arkadaşından da 2 gün sonra yine istemiş kan tahliliBenden de transfer hariç 9. gün istedi kan testini
Hurma gebelikte cok önerilmiyor canım dikkatli ye istersen sütünde faydası yokmuş onun yerine ev yoğurdu tavsiye ediyorlarÇiğ ve kavrulmuş fark etmez hatta hurmanın içine koydum yedim üstünden de sıcak süt içtim. Bu arada zaten transfer sonrası rahim kasılması sonrasi kabızlık oluyormuş. Ben bunu daha önce duydum diye önlem aldım.sabah kalkınca bir iki deniz bir iki badem Bir iki fındık. Kaju hepsi 1 dolu avuç olacak kadar yiyorum.
Rica ederim.insallah tez bir zamanda bebeğini kucağına almak nasibin olsun canım aminAyy çok teşekkür ederim yarından itibaren deniyimm
Hurma her zaman ama her zaman besin kaynagidir ve hiç bir zararı yoktur. Sütü ve eti sadece bakteri nedeniyle pişmiş hatta pastörize edilmiş süt içmeyi tavsiye ettiler.Hurma gebelikte cok önerilmiyor canım dikkatli ye istersen sütünde faydası yokmuş onun yerine ev yoğurdu tavsiye ediyorlar
Hamilelikte fazla yenen hurma ki zaten dikkatli yemeyi tavsiye ettim erken doğum riski yaratıyor. Süt yine hamilelik döneminde gaz yapıyor ve genel olarak kadın doğumcular Süt yerine ev yoğurdunu tercih edin diyorlar tabiki yine herkesin kendi beslenme tarzı nacizane bildiklerimi aktarmak istedimHurma her zaman ama her zaman besin kaynagidir ve hiç bir zararı yoktur. Sütü ve eti sadece bakteri nedeniyle pişmiş hatta pastörize edilmiş süt içmeyi tavsiye ettiler.
Ayyy amin çok teşekkür ederim çok aminRica ederim.insallah tez bir zamanda bebeğini kucağına almak nasibin olsun canım aminBol bol bol su iç.neredeyse her gün 3 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?