Hayırlı olsuuunbenim 10. grün kann sonucum cikmis 392 çift embriyoydu besinci gün merak ediyorum ikisi de tuttu mu
Aa erken vereceksiniz. Doktorunuz mu 28 i istedi ? Bana 2 Eylül dedi deCanim 28 i kan verecegim inşallah. Teşekkür ederim canım darısı isteyen tüm kızların başına inşallah
Canim ben de başından beri kabızlığı önlemek için. Evde her öğünde ceviz badem fındık kaju yedim ve hiç kabızlık yaşamadım. Normalde kabız olan biriyim bu arada.Ben de hemşireye yazdım kabızlığı önlemek için probiyotik içsem mi diye duphalac içebilirsiniz dedi. Sonra nbl probiyotik kullanabilir miyim dedim kullanabilirsin dedi
Benim transfer 19 Ağustos'ta oldu canim. Evet 28 Ağustos'ta istedi. Seninku kacinci gün embriyosu?Aa erken vereceksiniz. Doktorunuz mu 28 i istedi ? Bana 2 Eylül dedi de
Umarım güzel sonuçlar alırız. Süreçleriniz nasıl gidiyor. Ağrı sızı var mı yada başka şeylerMerhaba bende 23 ağustosta 5. Gün tek embriyo transferi oldumberaber bekleyelim
Hoşbuldum umarım herkesin sonucu çok güzel yüksek kan değerleriyle taçlanırAramiza hosgeldin23unde 5.gün tek ben de
Hayırlı uğurlu olsun.Allah tez bir zamanda sağ Salim bebeklerini kucağına almayı nasip eylesin aminnnnnnn.,benim 10. grün kann sonucum cikmis 392 çift embriyoydu besinci gün merak ediyorum ikisi de tuttu mu
Evet tabiki doktor olmayacak bişeyi yapmaz doktoruma güvendiğim için 4.tedavide de kendisine gittim. Ama burda transfer edilecek güne embriyonun durumu, hasta geçmişi vs bunlara göre karar verilmeli diye düşündüm haliyle tatile göre değil. En nihayetinde tabiki her şeyde bir hayır vardır diye düşünüyorum stres yapmıyorum öyle düşününce de. İnşallah herkes için süreç hayırlısıyla ve kolaylıkla ilerlesin
Sonucum 2867 çıktı çok şükür yine istediğim kadar yükselmemeiş ama yükselmiş çok şükür Allahımperşembe gidicez doktora kese görmeye demedi ama perşembe yanıma gelin dedi inşallah kese için çağırmıştır bilmiyorum ki bi muallakta kaldım açıkcası ama inşallah görürüz sizin değeriniz kaç şuan kese günü vermişti dr demi
Kese görme ücreti var mı sizde arkadaşlar
Evet son adete göre hesapladı canım bir de internette selçukselçuk diye bir tüp bebek doktoru var onun sitesine yazıyorsun embriyo transferi tarihi ve kaçıncı gün embriyosu olduğunu otomatik çıkarıyor.doğru hesaplamış hep ordan bakıyodum bende.inş senin de güzel haberlerini bekliyorum.
Evet kizlar5. Gün embriyo transferinin 7. Günü çok şaşkınım düne kadar negatifti
Ay bana 4 bin dediler şok oldumTelefonda randevu verirken öyle bişey demediler ama gidince bir sürpriz olur mu bilmem
Ay bana 4 bin dediler şok oldum
Kalp atışı ücretsizmis ne alakaysaŞakamı yaaa zaten birsürü para verdik. Kese görmekte işlemlerine dahil olması çok daha iyi olurdu
Aa siz baya aktifmişşiniz ozaman bana göre ben çok yatmışım sanırımBen ilk üç gün dinlendim onun dısında yer sil süpür makine yerleştir her şeyi yaptım sadece ağır kaldırmadım çamaşırları eşim götürdü birlikte astık ama yemeklerimi yaptım her gün dısarı çıktım yürüdüm alışverişi yaptım.dinlemedim kendimi hiç.lekelenme sadece ilk transferden sonra hafif kahve oldu sonra hiç olmadı.o da çikolata kisti var diye oldu bence kahvemsi.olmaması daha iyi zaten kuzum ekstra iğne veriyorlar boşa panik oluyorsun
Çok güzelll inşallah hayırlı haberlerle görelim keseleri hatta inşallah kalp atışlarınıda duyalımmGayet iyi canım maşallahBenimde 3 gün önce 2775ti.. cuma günü çağırdı beni kese için dedi bakalm heyecan dorukta
Teşekkür ederim ben de kefir ve kabak almıştım dünBen kefir içtim çok işe yaradı migrostan aldım bir de kabak yemeği falan çok iyi geliyor bilginiz olsun
Aaa süper bunların çiğ olanını yediniz değil mi?Canim ben de başından beri kabızlığı önlemek için. Evde her öğünde ceviz badem fındık kaju yedim ve hiç kabızlık yaşamadım. Normalde kabız olan biriyim bu arada.
Ay ben karıştırdım galibaBenim transfer 19 Ağustos'ta oldu canim. Evet 28 Ağustos'ta istedi. Seninku kacinci gün embriyosu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?