Ağustos ayı transfer olacaklar

Benim doktorum kesinlikle yasakladı. Çay, kahve; bitki çaylarının her türlüsü yasak dedi. çok canım çekerse sıcak su içiyorum çay niyetine :)
Çayıdamı yasakladı benim doktorum hiçbişey söylemedi bu konuyla ilgili ama ben bitki çayı ve kahveyi bıraktım kendim ama normal çay içiyordum onuda içmeyim ozaman tedirgin oldum şimdi bi başka yasakladığı şeyler var mı

hayır başka bişey demedi.

Ben ilk üç gün dinlendim onun dısında yer sil süpür makine yerleştir her şeyi yaptım sadece ağır kaldırmadım çamaşırları eşim götürdü birlikte astık ama yemeklerimi yaptım her gün dısarı çıktım yürüdüm alışverişi yaptım.dinlemedim kendimi hiç.lekelenme sadece ilk transferden sonra hafif kahve oldu sonra hiç olmadı.o da çikolata kisti var diye oldu bence kahvemsi.olmaması daha iyi zaten kuzum ekstra iğne veriyorlar boşa panik oluyorsun

Ben genel olarak kabizim zaten.Bu surecte iste sorun olmasin diye bol su ve kayisi ile idare ediyorum.Kurtardi suana kadar.Duphalac zarari yok diye biliyorm ama icmek istemedim yine de.Ki dr verdiyse zaten yoktur
Ben de hemşireye yazdım kabızlığı önlemek için probiyotik içsem mi diye duphalac içebilirsiniz dedi. Sonra nbl probiyotik kullanabilir miyim dedim kullanabilirsin dedi

Evet kizlar 5. Gün embriyo transferinin 7. Günü çok şaşkınım düne kadar negatifti

Eklentiler

• IMG_20250826_190842.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_20250826_190849.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_20250826_190842.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20250826_190832.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar ben dün transfer oldum, bugün başım çok ağrıyor gündüzden beri geçmedi. Normalde günde çay kahve çok tüketirdim bugün hiç içmedim. Ondan olabilir mi acaba? Böyle gözlerim şakaklarım ağrıyor

Ben ilk üç gün dinlendim onun dısında yer sil süpür makine yerleştir her şeyi yaptım sadece ağır kaldırmadım çamaşırları eşim götürdü birlikte astık ama yemeklerimi yaptım her gün dısarı çıktım yürüdüm alışverişi yaptım.dinlemedim kendimi hiç.lekelenme sadece ilk transferden sonra hafif kahve oldu sonra hiç olmadı.o da çikolata kisti var diye oldu bence kahvemsi.olmaması daha iyi zaten kuzum ekstra iğne veriyorlar boşa panik oluyorsun
Ben de hemşireye yazdım kabızlığı önlemek için probiyotik içsem mi diye duphalac içebilirsiniz dedi. Sonra nbl probiyotik kullanabilir miyim dedim kullanabilirsin dedi
O şurupta şeker fazlaymış şekerle ilgili sorununuz varsa baska bir şey kullanın dedi doktor bilginiz olsun

Şekerle ilgili sorunum yok bildiğim kadarıyla ama durduk yere de şeker almayayım tabi. Probiyotik alsam daha çok içime sinecek benim de çünkü zaten kabızlığım şu anda yok sadece daha da kolayca olsun istedim

Ben kefir içtim çok işe yaradı migrostan aldım bir de kabak yemeği falan çok iyi geliyor bilginiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…