Çayıdamı yasakladı benim doktorum hiçbişey söylemedi bu konuyla ilgili ama ben bitki çayı ve kahveyi bıraktım kendim ama normal çay içiyordum onuda içmeyim ozaman tedirgin oldum şimdi biBenim doktorum kesinlikle yasakladı. Çay, kahve; bitki çaylarının her türlüsü yasak dedi. çok canım çekerse sıcak su içiyorum çay niyetine :)
hayır başka bişey demedi.Çayıdamı yasakladı benim doktorum hiçbişey söylemedi bu konuyla ilgili ama ben bitki çayı ve kahveyi bıraktım kendim ama normal çay içiyordum onuda içmeyim ozaman tedirgin oldum şimdi bibaşka yasakladığı şeyler var mı
Aramiza hosgeldinSelamlar. bende 23 ağustosta 5. Gün çift embriyo transferi oldum. Şurada yerimi alayım.
Ben ilk üç gün dinlendim onun dısında yer sil süpür makine yerleştir her şeyi yaptım sadece ağır kaldırmadım çamaşırları eşim götürdü birlikte astık ama yemeklerimi yaptım her gün dısarı çıktım yürüdüm alışverişi yaptım.dinlemedim kendimi hiç.lekelenme sadece ilk transferden sonra hafif kahve oldu sonra hiç olmadı.o da çikolata kisti var diye oldu bence kahvemsi.olmaması daha iyi zaten kuzum ekstra iğne veriyorlar boşa panik oluyorsunHımm anladım belkide banada biyerden bulaştı yada havadan dediğin gibi . Bu süreçte hiç lekelenme gibi bişey yaşadın mı bana hiç olmadı bnde korkuyorum açıkcasıev işleri ne durumda yapıyor musun ben makineden bulaşık boşaltma doldurma yemek yapma yemek yeme dışında birde annemlere gidiyorum ama ortada genelde hep uzanıyorum başka bişey yapmıyorum hala korkudan
Ben de hemşireye yazdım kabızlığı önlemek için probiyotik içsem mi diye duphalac içebilirsiniz dedi. Sonra nbl probiyotik kullanabilir miyim dedim kullanabilirsin dediBen genel olarak kabizim zaten.Bu surecte iste sorun olmasin diye bol su ve kayisi ile idare ediyorum.Kurtardi suana kadar.Duphalac zarari yok diye biliyorm ama icmek istemedim yine de.Ki dr verdiyse zaten yoktur
Hayirli olsun cok sevindimEvet kizlar5. Gün embriyo transferinin 7. Günü çok şaşkınım düne kadar negatifti
Çok teşekkür ederim canısı darısı isteyen her kızın başına..aminnnDoğru görüyorum demi kizlar psikolojim pozulması demi.Hayirli olsun cok sevindim
Ayyy maşallah çok sevindim kanda da görün inşallahEvet kizlar5. Gün embriyo transferinin 7. Günü çok şaşkınım düne kadar negatifti
Teyitlenmiş oldu bir kez dahaBen de hemşireye yazdım kabızlığı önlemek için probiyotik içsem mi diye duphalac içebilirsiniz dedi. Sonra nbl probiyotik kullanabilir miyim dedim kullanabilirsin dedi
Hayirli olsun diyelimmmEvet kizlar5. Gün embriyo transferinin 7. Günü çok şaşkınım düne kadar negatifti
Ben ilk üç gün dinlendim onun dısında yer sil süpür makine yerleştir her şeyi yaptım sadece ağır kaldırmadım çamaşırları eşim götürdü birlikte astık ama yemeklerimi yaptım her gün dısarı çıktım yürüdüm alışverişi yaptım.dinlemedim kendimi hiç.lekelenme sadece ilk transferden sonra hafif kahve oldu sonra hiç olmadı.o da çikolata kisti var diye oldu bence kahvemsi.olmaması daha iyi zaten kuzum ekstra iğne veriyorlar boşa panik oluyorsunHımm anladım belkide banada biyerden bulaştı yada havadan dediğin gibi . Bu süreçte hiç lekelenme gibi bişey yaşadın mı bana hiç olmadı bnde korkuyorum açıkcasıev işleri ne durumda yapıyor musun ben makineden bulaşık boşaltma doldurma yemek yapma yemek yeme dışında birde annemlere gidiyorum ama ortada genelde hep uzanıyorum başka bişey yapmıyorum hala korkudan
O şurupta şeker fazlaymış şekerle ilgili sorununuz varsa baska bir şey kullanın dedi doktor bilginiz olsunBen de hemşireye yazdım kabızlığı önlemek için probiyotik içsem mi diye duphalac içebilirsiniz dedi. Sonra nbl probiyotik kullanabilir miyim dedim kullanabilirsin dedi
Şekerle ilgili sorunum yok bildiğim kadarıyla ama durduk yere de şeker almayayım tabi. Probiyotik alsam daha çok içime sinecek benim de çünkü zaten kabızlığım şu anda yok sadece daha da kolayca olsun istedimBen ilk üç gün dinlendim onun dısında yer sil süpür makine yerleştir her şeyi yaptım sadece ağır kaldırmadım çamaşırları eşim götürdü birlikte astık ama yemeklerimi yaptım her gün dısarı çıktım yürüdüm alışverişi yaptım.dinlemedim kendimi hiç.lekelenme sadece ilk transferden sonra hafif kahve oldu sonra hiç olmadı.o da çikolata kisti var diye oldu bence kahvemsi.olmaması daha iyi zaten kuzum ekstra iğne veriyorlar boşa panik oluyorsun
O şurupta şeker fazlaymış şekerle ilgili sorununuz varsa baska bir şey kullanın dedi doktor bilginiz olsun
Ben kefir içtim çok işe yaradı migrostan aldım bir de kabak yemeği falan çok iyi geliyor bilginiz olsunŞekerle ilgili sorunum yok bildiğim kadarıyla ama durduk yere de şeker almayayım tabi. Probiyotik alsam daha çok içime sinecek benim de çünkü zaten kabızlığım şu anda yok sadece daha da kolayca olsun istedim
Hayırlı olsunnnnEvet kizlar5. Gün embriyo transferinin 7. Günü çok şaşkınım düne kadar negatifti
Teşekkür ederim canım benimmmm.Ayyy maşallah çok sevindim kanda da görün inşallah
Merhaba bende 23 ağustosta 5. Gün tek embriyo transferi oldumSelamlar. bende 23 ağustosta 5. Gün çift embriyo transferi oldum. Şurada yerimi alayım.
Canim 28 i kan verecegim inşallah. Teşekkür ederim canım darısı isteyen tüm kızların başına inşallahHayırlı olsunnnnsağlıkla gelsin inşallah ne zaman kan vereceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?