Ağustos ayı transfer olacaklar

olumlu düşun ben ne hissedeyim bebek tutunuyor diyorum test yapmaya benimde cesaretim yok elimde olsa kani bile veremiycem

Ayy geçmiş olsun cnm yaa inşallah pozitifi alırsın az daha sabret alerjin için doktora danış mutlaka

Ayy geçmiş olsun cnm yaa inşallah pozitifi alırsın az daha sabret alerjin için doktora danış mutlaka
Transfer öncesi danıştım 2016 dan beri her gün aldığım ilaç kesinlikle yasak bir kaç ilaç önerdi o da çok zor da kalırsan dedi gebelikte hiç biri aslında tavsiye edilmiyor dedi.ben de kıyamadım çektim günlerdir canım inş emeklerime değer

Ben de vermek istemiyorum aynı durumdayım sürekli memelerimi elliyorum his yok hamile olsam his olurdu diyorym bi ağlıyorum bi gülüyorum deliriyorum heralde
memelere hic takilma benimkiler bir gun iyi birgun agri oluyor ilaclardan bnce cok su ictigimden 5 dakika da bir idrara cikiyorum idrardan sonra alt karin agrim oluyor geciyor sonra hemen

memelere hic takilma benimkiler bir gun iyi birgun agri oluyor ilaclardan bnce cok su ictigimden 5 dakika da bir idrara cikiyorum idrardan sonra alt karin agrim oluyor geciyor sonra hemen
Sen taze transfer mi oldun canım ovritvil mi je o iğneyi olduğunda opu öncesi benim meme ağrım çoktu şu an sıfır valla

Aynen benimde otururken kalkınca oluyor 2 dk ya geçiyor sanki adet olsam rahatlıcakmış gibi bi doluluk var inş iyiye işarettir başka da bişey yok.hiç belirti görmeden hamile olan da çok

Sen taze transfer mi oldun canım ovritvil mi je o iğneyi olduğunda opu öncesi benim meme ağrım çoktu şu an sıfır valla
evet 5.gun taze transfer oldum opudan iki gun once ovitrelle ignesi olmustum o zmn baslamisti transferin 5.gunune kadar agri fazlaydi ama dun ve bgn hafif

Ayy canım benim yaa inşallah azalır şikayetlerin çok yıpratıcı senin için eminim
Allah sabrını da verir umuyorum sende hep olumlu düşünmeye çalış bakalm

Aynen benimde otururken kalkınca oluyor 2 dk ya geçiyor sanki adet olsam rahatlıcakmış gibi bi doluluk var inş iyiye işarettir başka da bişey yok.hiç belirti görmeden hamile olan da çok
İğne yapıyor o göğüs ağrısını o zaman test günün ne zaman inş güzel sonuçlar alırsın sen de ilk deneme mi
insallah cnm evet ilk denemem

Ayy canım benim yaa inşallah azalır şikayetlerin çok yıpratıcı senin için eminim
Allah sabrını da verir umuyorum sende hep olumlu düşünmeye çalış bakalm
Sağol canım inşallah herkes çok emek veriyor herkesin hikayesi başka.Allah isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inş

Aminnn amin dileyen uğraşan isteyen herkesin hevesleri solmasın inşallah.

Allah test gününe kadar sabırlar versin hepimizee
Sorma vallahi test günü yaklaştıkça zaman hiç geçmiyor yarın 10. Gün versem çıkar aslında doktor 12 dedi diye ben 11. Gün gidim diyorum ama bi yandan da korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…