- 13 Mart 2023
- 3.316
- 5.539
- 88
- 24
olumlu düşun ben ne hissedeyim bebek tutunuyor diyorumAy Allahım inşallah ben de bir arkadaş yazmış okudum pozitif alan acaba dedim ama ilaçlar da çok yanıltıyor benim bugün 9. Gün aslında yarın versem çıkar ama cumartesi vereyim dedim 11. Gün doktor pazar ver demişti 12. Gün.
Dayanamıyorum alerji hastasıyım üstüne ilaç alerji yaptı mahvoldum çok kararsızım.bi yandan da korkudan teste gidesim yok ilk deneme yaş 36 olunca
Yok canım test yaparsam iyice moralim bozulur zaten ilaçlarımı alamıyorum bebek belki vardır diye alerjim var normalde o yüzden direk c tesi kan vericem tek karın ağrısı var.belirti yok.bir de progestan iğne alerji yaptı karnıma döküntü oldum
5 ağustosta oldum bendeDün oldum canım sen ne zaman oldun
Ben de vermek istemiyorum aynı durumdayım sürekli memelerimi elliyorum his yok hamile olsam his olurdu diyorym bi ağlıyorum bi gülüyorum deliriyorum heraldeolumlu düşun ben ne hissedeyim bebek tutunuyor diyorumtest yapmaya benimde cesaretim yok elimde olsa kani bile veremiycem
Transfer öncesi danıştım 2016 dan beri her gün aldığım ilaç kesinlikle yasak bir kaç ilaç önerdi o da çok zor da kalırsan dedi gebelikte hiç biri aslında tavsiye edilmiyor dedi.ben de kıyamadım çektim günlerdir canım inş emeklerime değerAyy geçmiş olsun cnm yaa inşallah pozitifi alırsın az daha sabretalerjin için doktora danış mutlaka
memelere hic takilmaBen de vermek istemiyorum aynı durumdayım sürekli memelerimi elliyorum his yok hamile olsam his olurdu diyorym bi ağlıyorum bi gülüyorum deliriyorum heralde
Sen taze transfer mi oldun canım ovritvil mi je o iğneyi olduğunda opu öncesi benim meme ağrım çoktu şu an sıfır vallamemelere hic takilmabenimkiler bir gun iyi birgun agri oluyor ilaclardan bnce cok su ictigimden 5 dakika da bir idrara cikiyorum idrardan sonra alt karin agrim oluyor geciyor sonra hemen
Aynen benimde otururken kalkınca oluyor 2 dk ya geçiyor sanki adet olsam rahatlıcakmış gibi bi doluluk var inş iyiye işarettir başka da bişey yok.hiç belirti görmeden hamile olan da çokmemelere hic takilmabenimkiler bir gun iyi birgun agri oluyor ilaclardan bnce cok su ictigimden 5 dakika da bir idrara cikiyorum idrardan sonra alt karin agrim oluyor geciyor sonra hemen
evet 5.gun taze transfer oldum opudan iki gun once ovitrelle ignesi olmustum o zmn baslamisti transferin 5.gunune kadar agri fazlaydi ama dun ve bgn hafifSen taze transfer mi oldun canım ovritvil mi je o iğneyi olduğunda opu öncesi benim meme ağrım çoktu şu an sıfır valla
İğne yapıyor o göğüs ağrısını o zaman test günün ne zaman inş güzel sonuçlar alırsın sen deevet 5.gun taze transfer oldum opudan iki gun once ovitrelle ignesi olmustum o zmn baslamisti transferin 5.gunune kadar agri fazlaydi ama dun ve bgn hafif
Transfer öncesi danıştım 2016 dan beri her gün aldığım ilaç kesinlikle yasak bir kaç ilaç önerdi o da çok zor da kalırsan dedi gebelikte hiç biri aslında tavsiye edilmiyor dedi.ben de kıyamadım çektim günlerdir canım inş emeklerime değer
Aynen benimde otururken kalkınca oluyor 2 dk ya geçiyor sanki adet olsam rahatlıcakmış gibi bi doluluk var inş iyiye işarettir başka da bişey yok.hiç belirti görmeden hamile olan da çok
insallah cnm evet ilk denememİğne yapıyor o göğüs ağrısını o zaman test günün ne zaman inş güzel sonuçlar alırsın sen deilk deneme mi
Sağol canım inşallah herkes çok emek veriyor herkesin hikayesi başka.Allah isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşAyy canım benim yaa inşallah azalır şikayetlerin çok yıpratıcı senin için eminim
Allah sabrını da verir umuyorum sende hep olumlu düşünmeye çalış bakalm
Sağol canım inşallah herkes çok emek veriyor herkesin hikayesi başka.Allah isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inş
Karın ağrınız çok normal hiç dert etmeyin bende de olmuştu 5. Gün başlamıştı adet olacak mışım gibi oluyordu sanki baskı be kaşık bel ağrıları normalkarin agriniz tam olarak nasil dun benim 6.gündu cok fazla alt karin ve bel agrim oldu bgn iyim
Sorma vallahi test günü yaklaştıkça zaman hiç geçmiyor yarın 10. Gün versem çıkar aslında doktor 12 dedi diye ben 11. Gün gidim diyorum ama bi yandan da korkuyorumAminnn amin dileyen uğraşan isteyen herkesin hevesleri solmasın inşallah.
Allah test gününe kadar sabırlar versin hepimizee
sonucunuz ne oldu pekiKarın ağrınız çok normal hiç dert etmeyin bende de olmuştu 5. Gün başlamıştı adet olacak mışım gibi oluyordu sanki baskı be kaşık bel ağrıları normal
Peki siz pozitif sonuç almış mıydınız bir de memelerde bir şey olmaması mı iyi mi kötü mü çok taktım kafayaKarın ağrınız çok normal hiç dert etmeyin bende de olmuştu 5. Gün başlamıştı adet olacak mışım gibi oluyordu sanki baskı be kaşık bel ağrıları normal
İnşallah ikimiz de ilk denemede pozitifleri görür sağlıkla doğururuz ilk deneme de gebe kalmakta büyük şans Allah hayırlısını versin inşallahinsallah cnm evet ilk denemem
kacinci gun embriyosuydu sizinki hangi kalitedeydiİnşallah ikimiz de ilk denemede pozitifleri görür sağlıkla doğururuz ilk deneme de gebe kalmakta büyük şans Allah hayırlısını versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?