Allah razı olsun canım benim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah hakkımda hayırlısı neyse o olsun diyorum hepduamdasın inşallah tam cuma gecesine de denk geldi Rabbim yüzünü güldürsün kucağını doldursun canım benim
amin amin bebişin olsun o da hayırlı olsun öyle dua edelimAllah razı olsun canım benim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah hakkımda hayırlısı neyse o olsun diyorum hep
Pozitif sağlık 3 yaşında bir oğlum var ikincisi için buradayım şimdisonucunuz ne oldu peki
Pozitifti sonucum bende hiç göğüs hassasiyeti olmadı ama göğüs hassasiyeti çok yaşayan biri değilimdir ben ve zaten çok sütlü de biri olmadımPeki siz pozitif sonuç almış mıydınız bir de memelerde bir şey olmaması mı iyi mi kötü mü çok taktım kafaya
Hayırlı olsun ağrı var mıOldum bugün yatıyorum şimdi beklemedeyiz bakalımm Allah hepimizi hayırlı etsin inşallahbenimde 1tane koyuldu
Test yaptın mı canım?Allah razı olsun canım benim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah hakkımda hayırlısı neyse o olsun diyorum hep
Ağrı sancı var mı benim dün biraz sandım vardı birden kesildi şuan hiç yokBende de aşırı var. 2 saatte bir iç çamaşırı değiştiriyorum.
Dün çok kısa süreli adet sancısı gibi ağrı girdi kasığıma. Yarım saat kadar sürdü geçti. Şuan yok.Ağrı sancı var mı benim dün biraz sandım vardı birden kesildi şuan hiç yok
Evet günde 3 kere nasıl hissediyosun heyecan ne durumdaEvet canım bende de akıntı var ama progestan fitil kullanıyorum ya ondandır diye düşündüm sende kullanıyor musun
Hmm hadi, bakalım gelsin bebişler☺Dün çok kısa süreli adet sancısı gibi ağrı girdi kasığıma. Yarım saat kadar sürdü geçti. Şuan yok.
AminHmm hadi, bakalım gelsin bebişler☺
Yarın yapıcam canım ısrarla 12. Gün yap diyorlar ben de dedim 12. Gün pazara geliyo o zaman cumartesi 11. Gün yapıcam dedim hemşireler tamam dedi yarın yaniTest yaptın mı canım?
Sorma ya ben de öyleydim gün geçmiyodu 6 günden sonra hızlı geçiyoAyy sen yolu bitirmişsin kardeş benim daha transfer üstüne 2.gün şimdiden korku panik başladıvalla bir gün önce versen çok erken vermiş olmuyorsun benceee
Aminbugün transfer günü hariç 2. Gün. Evde kalmaktan sıkıldım. Yarın olsun direkt dışarı atacağım kendimi
Benim günde 2 kez canım bence akıntılar ondan. Heyecan şuan pek yok transfer günü baya heyacanlıydım. Test günüme daha var o yüzden bugünlerin tadını çıkarıyorum şuanda. Ağrımda pek yok biraz fazla ayakta durunca oluyor çok sık idrara çıkıyorum bol su içmeye çalışıyorum o sırada biraz kasık ağrısı oluyor o kadar.Evet günde 3 kere nasıl hissediyosun heyecan ne durumda
Benim de 5. Gün embriyosu. Bana 10 gün sonra yap dediler. 9. Gün bile belli oluyormuş. Ama garantiye almak daha iyi tabiki.Aslında bugün de çıkar kesin 10. Gün 5. Gün embriyosu ama değer düşük oluyomuş boşa korkma dediler fln bende anlamadım
Ben ürtiker oldum zaten kronik ürtiker hastasıyım progestan alerji yaptı üstüne sinir oldumBenim de 5. Gün embriyosu. Bana 10 gün sonra yap dediler. 9. Gün bile belli oluyormuş. Ama garantiye almak daha iyi tabiki.
O zaman sen 10. Gün yapacaksın canım dimiBenim de 5. Gün embriyosu. Bana 10 gün sonra yap dediler. 9. Gün bile belli oluyormuş. Ama garantiye almak daha iyi tabiki.
Anladım canım hadi bakalım güzel sonuçlar alırız inşallahBenim günde 2 kez canım bence akıntılar ondan. Heyecan şuan pek yok transfer günü baya heyacanlıydım. Test günüme daha var o yüzden bugünlerin tadını çıkarıyorum şuanda. Ağrımda pek yok biraz fazla ayakta durunca oluyor çok sık idrara çıkıyorum bol su içmeye çalışıyorum o sırada biraz kasık ağrısı oluyor o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?