Ağustos ayı transfer olacaklar

Benim 1 hafta önceki kontrolde 8 mm idi. Sanırım dün de 10 falan olmuştur çünkü hem fitil hem estrofem kullandım hala daha kullanıyorum. Doktor dün sadece rahim kalınlığın da çok iyi dedi. Kaç mm olduğunu söylemedi.

İlaç olmaması daha güzel senin için bence. Keşke ben de kullanmasam. Bu ilaçların yanında 2 ayrı iğne verdi. Ve baya yakıyor bu iğneler. Hatta morardı karnım.

İdrar konusunda dün ben 2 bardak boşalttım sonra az daha su içtim yine mesanem fullmüş.

Hangi bahçecidesiniz? İstanbul umut mu? Ben de araştırırken çok kararsız kalmıştım bahçeci ve Alle arasında karar verecektim. Arkadaşlarım Alle’de tedavi görmüştü sonra Alle olsun dedim.

Haftaya doğum günüm. 30’uma gireceğim. Umarım güzel haberi o gün alırım

Canım sağlıkla al inşllah iki yavrunu da kucağına benim tip bebek ile sağlıklı bir oğlum var kucağıma aldığım şimdi 3 yaşında 2 embrio transferi olmuştum. 1 i tutundu transfer günü eve gelince peçete biraz kırmızı pembe leke gelmişti benden sonra geçmişti ben dayanamayıp 4. Günü akşamı kaset test yaptık ve çok silik ile öğrenmiştim fakat benim ilk 3 ay kanamalı geçmişti 12 hafta boyunca hergün 2 günde bir iğne oldum ona rağmen hergün leke leke hatta bazen kırmızı lekelenmelerim oluyordu demem oki mevlam ne eylerse güzel eyler yiyecek lokması olan öyle ya da böyle geliyor tek tüpte kalan dondurulmuş 2 embriyom vardı şimdi onları transfer edeceğiz ama ilk gün gibi ilk defa yapıyormuşum gibi heyecanlıyım rabbim hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın inşllah hepimiz buradan pozitifler sağlıklı kalp atışları ve sağlıklı doğumlarla ayrılırız

Benimde 1 hafta önceki kontrolde 7.5mmdi ama ben estrofem falan kullanmıyorum o yüzden kalınlaştı mı diye merak ettim sadece progestan kullanıyorum. Doğal olması daha güzel evet iğneler insanı mahvediyor ama her türlü zorluğa katlanmaya razıyız yeterki sonuç pozitif olsun. Bahçeci fulyadayım canım.
Ay ne güzel denk gelmiş canım inşallah sana mükemmel bir doğum günü sürprizi olur bebiş

İnşallahhh

Canım senin transfer günü rahim kalınlığını söyledi mi doktorun acaba. Estrofem falan kullanıyor musun. Benimde doğal siklus transferden 5 gün önce 7.5mmdi ama sonra kalınlaştı mı acaba

Amin inşallah . Allah bağışlasın evladınızıı aaa nasıl 4.gün pozitif gördünüz maşallah yaa.. 5.gündü demekki ilk günden tutundu inşallah buseferkide hemencik tutunur.
Bu heyecan korku umut sabretme hepsi çok güzel ve çokta zor

Canım senin transfer günü rahim kalınlığını söyledi mi doktorun acaba. Estrofem falan kullanıyor musun. Benimde doğal siklus transferden 5 gün önce 7.5mmdi ama sonra kalınlaştı mı acaba

Benimde transferden önce 8.5 olmuştu. Ultrasonla bakarken tamam gayet iyi dedi. Ama ben idrara sıkışıklıktan dişlerimi sıkıyordum hiç soramadım bile

Benimde transferden önce 8.5 olmuştu. Ultrasonla bakarken tamam gayet iyi dedi. Ama ben idrara sıkışıklıktan dişlerimi sıkıyordum hiç soramadım bile
Aynen canım ya bende öyleydim aklıma bile gelmedi o an. Ama bakıyorlardır heralde transfer esnasında yani ince olsa uygun olmasa söylerdi ilaç başlardı diye düşünüyorum

Aynen canım ya bende öyleydim aklıma bile gelmedi o an. Ama bakıyorlardır heralde transfer esnasında yani ince olsa uygun olmasa söylerdi ilaç başlardı diye düşünüyorum

Tabiki canım hiç endişelenme. Ben doktora uzanmadan önce dedimki kalitelerine göre tutunma olurmu. Olma ihtimali olmasa seni bu kadar ilaçla uğraştırmayız imha ederiz.. Yani doktora güvenmemiz şart tabiki incelse ertelerdi die düşünüyorum. Onlarında başarıya ihtiyacı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…