Ağustos ayı transfer olacaklar

Kesinlikle öyle rabbim kucağımızı boş bırakmayacak bende inanıyorum

Canlar 12. Gün beta hcg sonucum 697.88 çıkmış. Doktorum gayet güzel ilerliyor dedi. Bu pazartesi değil önümüzdeki hafta pazartesi günü kese kontrolüm var. Çok şükür inşallah sağlıkla keseyi de görürüm.
Yok baska kan testi vermeyeceğim artık. 15 Eylül kese görmeye gideceğiz. Bende belirti sadece göğüs uçları acıyor çok belli değil ama dokununca baya acıyor. Belim de de ağrı var. Başka bir belirti yok şimdilik.

Bende. Göğüs hassasiyeti başka yok. Oda her zaman olmuyor. Of ne stresli beklemek

Kizlar benim bugün 9 hün beş günlük Embryodu.
Bugün üc defa test yaptim negatif di. Pazartesi 11 gün oluyor kan vereceğim. Sence daha umut varmi

Harika canım şimdi sıra beklemede insan aabıesızlanıyor merak ediyor hayırlısıyla sağlıkla haftaya miniciğini görürsün inşallah
bende de aynı endişe var biliyor musun geçmiyor zaman pazartesi güzel haberleri alırız inşallah

İnşallah canım İnşallah

bende de aynı endişe var biliyor musun geçmiyor zaman pazartesi güzel haberleri alırız inşallah
2 gündür karın agrım var stresim arttı. Her wcye gidişte kan vs görürüm diye aklım çıkıyor ilaçlar felan yatıyorum bişey olacak korkusuyla

Merhaba arkadaşlar, bugün tekrar kan verdim, 13.gün sonucum 2348, 9-11 gün sonuçlar ise 361-701 di, 10 gün sonra ultrason dedi, inşaAllah böyle artmaya devam eder ve ikiz gebelik görürüm inşaAllah
Maşallah canım baya güzel ilerliyor değerin ve bence ikiz

2 gündür karın agrım var stresim arttı. Her wcye gidişte kan vs görürüm diye aklım çıkıyor ilaçlar felan yatıyorum bişey olacak korkusuyla
Benimde 3-4 gündür sanki regl olacakmış gibi karın ağrım oluyor, akşamları daha fazla hissediyorum, inşaAllah normal bir şeydir

Maşallah canım baya güzel ilerliyor değerin ve bence ikiz
İnşaAllah çok istiyoruz ikiz olmasını, bu benim 4. Denemem, daha öncekiler biri tutmuştu sonuç çok iyi ilerliyordu doktor artık kan vermene gerek yok 2 hafta sonra muayene demişti ama bir hafta sonra kendim gidip kan verdiğimde sonuç düşmüş kimyasal oldu, neredeyse 1000 üzerindeydi spnucum, o yüzden bu sefer muayeneye kadar kan vermeye devam edeceğim

Benimde 3-4 gündür sanki regl olacakmış gibi karın ağrım oluyor, akşamları daha fazla hissediyorum, inşaAllah normal bir şeydir
Aynen bende akşamları hissediyorum o yüzden stres yapıyorum. Bugün göğüslerim tekrar hassaslaştı şükür, dün yoktu bomboştu

Benim stresimde bu yüzden. 2 kere kan verdik daha vermedik yarın muayenem var allahtan. İnşallah kese oluşmuştur da görürüz

Çok üzüldüm bunları yaşamana. Şimdi inşallah ikiz nasip olur da o zaman yaşadığın üzüntüler unutulur gider inşaAllah. Benim ilk denemem bakalım bizde ayın 15inde kese görmeye gideceğiz nasipse inşallah bizim de ikizdir de bizde çok istiyoruz ikiz olmasını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…