Ağustos ayı transfer olacaklar

Kızlar selam 20 ağustosta 5. Gün çift embriyo transfer oldum
9.gün 80
12.gün 308
14.gün 563 çıktı değerim bugin 16. Gün kahverengi leke geliyo çok korkuyorum basına gelen var mı

Bende yaşadım cnm hemşireye sordum kırmızı yoğun kanama dışında beklenen bişey endişe etme dedi. Benim kesilmişti hemen uzun olmadı lekelenme

Beni uyarmamışlardı canım mecburen başka ilçedeydim kına ve düğün sebebiyle ama çok pişman oldum. Minimum 267-277 çıkması yetiyordu. Bu merkezde 239 çıktığı için laboratuvar farkı olabilir diyorlar. Amin canım inşallah dualarını beklerim

Başka kan testi vermedi değil mi doktor ? Ben 2 kez verdim pzt kese için gel başka kana gerek yok dedi ama değer arttı mı düştü mü merak içindeyim. Bir belirtim de yok. Sizlerde var mı belirti felan ? Bazen göğüslerim hassas oluyor ama bugün hiç yok . Arada belim hafif ağrıyor gibi başka yok. Sizlerde nasıl süreç korkuyorum 1000 Li değerlerden düşme olmaz dimi

Anladım hayırlısı olsun inşallah ikinci denemen sağlıkla ilerler
İnşallah bakalım genellikle ama ilk’in de tutunma olasılıgı her kadında düşük zaten tutunuyorsa o kadın çok şanslı genellikle 2 de tutuyor anne adayı eger sağlıklıysa çünkü ilk’in de rahim neye uğradığını şaşırdı için düşük oluyor

Benimde öyle oldu ilk tüp bebek denemem geçen sene yapıldı tuttu keseyi gördük ne güzel ama 5. Haftaya giremedik

Benimde öyle oldu ilk tüp bebek denemem geçen sene yapıldı tuttu keseyi gördük ne güzel ama 5. Haftaya giremedik
Allah bize bekleyin diyor elbet bir gün yüzünüz gülecek diyor sabırlı olalım ben şuan kötü düşünmüyorum kendimi üzmüyorum gerek yok şuan benden daha degerli birşey yok kendimi üzmek bana birşey kazandırmicak aksine zararı olucak vucuduma bügün öğrendim ama kendimi düşürmedim gene siz de öyle yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…