- 20 Temmuz 2024
- 791
- 554
- 23
- 32
Kızlar selam 20 ağustosta 5. Gün çift embriyo transfer oldum
9.gün 80
12.gün 308
14.gün 563 çıktı değerim bugin 16. Gün kahverengi leke geliyo çok korkuyorum basına gelen var mı
Beni uyarmamışlardı canım mecburen başka ilçedeydim kına ve düğün sebebiyle ama çok pişman oldum. Minimum 267-277 çıkması yetiyordu. Bu merkezde 239 çıktığı için laboratuvar farkı olabilir diyorlar. Amin canım inşallah dualarını beklerimDefalarca uyardılar beni aynı yerde vermen lazım kanı diye demekki takip edilmeyecek kadar fark ediyor birsonrakini son verdiğin yerde ver bari takibi yapılabilir artış var ama şükür inşallah katlanarak artar canım
Merhaba 701 çıktı dün, yarın tekrar vereceğimMerhaba 2 . Kan testi kaç çıktı acaba
İlk kan testin kaç gelmişti ,Kızlar negatif çıktı ilk başte tutunmuş ama kromozom uyuşmamış 2 trasferden inşallah
İlk başta tutunmuş ama sonradan kromozon uyuşmamış sal vermiş kendiniİlk kan testin kaç gelmişti ,
Testlerin baya koyuydu senin.
Başka kan testi vermedi değil mi doktor ? Ben 2 kez verdim pzt kese için gel başka kana gerek yok dedi ama değer arttı mı düştü mü merak içindeyim. Bir belirtim de yok. Sizlerde var mı belirti felan ? Bazen göğüslerim hassas oluyor ama bugün hiç yok . Arada belim hafif ağrıyor gibi başka yok. Sizlerde nasıl süreç korkuyorum 1000 Li değerlerden düşme olmaz dimiCanlar 12. Gün beta hcg sonucum 697.88 çıkmış. Doktorum gayet güzel ilerliyor dedi. Bu pazartesi değil önümüzdeki hafta pazartesi günü kese kontrolüm var. Çok şükür inşallah sağlıkla keseyi de görürüm.
Hayırlı olsun canım darısı bizlere inşAllahCanlar 12. Gün beta hcg sonucum 697.88 çıkmış. Doktorum gayet güzel ilerliyor dedi. Bu pazartesi değil önümüzdeki hafta pazartesi günü kese kontrolüm var. Çok şükür inşallah sağlıkla keseyi de görürüm.
Aaa negatif mi. O ne demekmiş ilk defa duydum kimyasal mı oldu yaniKızlar negatif çıktı ilk başte tutunmuş ama kromozom uyuşmamış 2 trasferden inşallah
Aynen benim kromozumla o embriyonun kromozomu aynı degil mesela tutsaydı dowm sendromu bile olabilirdiAaa negatif mi. O ne demekmiş ilk defa duydum kimyasal mı oldu yani
Yaa o zaman hayırlısı olmuş canım. Doktor bunu nasıl tespit etti pekiAynen benim kromozumla o embriyonun kromozomu aynı degil mesela tutsaydı dowm sendromu bile olabilirdi
Ben 5 gün test yaptım pozitif çıktı onu attım oda ilk hemen tutmuş dedi ama sonradan düşmüşYaa o zaman hayırlısı olmuş canım. Doktor bunu nasıl tespit etti peki
Kromozom olayını nasıl anlıyor test mi yapılıyorAynen benim kromozumla o embriyonun kromozomu aynı degil mesela tutsaydı dowm sendromu bile olabilirdi
Hayır ilk başta pozitif gözüküyor du doktorumda dediki ilk başta tutunması güzel demekki iki kromozom zıt kutup olduğu için bıraktı seni dedi tutunmayı bıraktı seni her embriyo aynı olmuyorKromozom olayını nasıl anlıyor test mi yapılıyor
Anladım hayırlısı olsun inşallah ikinci denemen sağlıkla ilerlerHayır ilk başta pozitif gözüküyor du doktorumda dediki ilk başta tutunması güzel demekki iki kromozom zıt kutup olduğu için bıraktı seni dedi tutunmayı bıraktı seni her embriyo aynı olmuyor
İnşallah bakalım genellikle ama ilk’in de tutunma olasılıgı her kadında düşük zaten tutunuyorsa o kadın çok şanslıAnladım hayırlısı olsun inşallah ikinci denemen sağlıkla ilerler
Benimde öyle oldu ilk tüp bebek denemem geçen sene yapıldı tuttu keseyi gördük ne güzel ama 5. Haftaya giremedikİnşallah bakalım genellikle ama ilk’in de tutunma olasılıgı her kadında düşük zaten tutunuyorsa o kadın çok şanslıgenellikle 2 de tutuyor anne adayı eger sağlıklıysa çünkü ilk’in de rahim neye uğradığını şaşırdı için düşük oluyor
Allah bize bekleyin diyor elbet bir gün yüzünüz gülecek diyor sabırlı olalım ben şuan kötü düşünmüyorum kendimi üzmüyorum gerek yok şuan benden daha degerli birşey yok kendimi üzmek bana birşey kazandırmicak aksine zararı olucak vucuduma bügün öğrendim ama kendimi düşürmedim gene siz de öyle yapınBenimde öyle oldu ilk tüp bebek denemem geçen sene yapıldı tuttu keseyi gördük ne güzel ama 5. Haftaya giremedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?