Ağustos ayı transfer olacaklar

Sanmıyorym canım aradılar sonuc çıktı doktor arayacak dediler olumlu olsa söylerdi bence sinir oldum
Belki yetkileri yoktur canım sonucu söylemek için. Doktorun söylemesi gerekiyordur. Sen merkeze gidip kan verdin sonucu orda beklemedin mi. Online sonuç gibi bi şeyleri yok mu ya da kendin bakabiliceğin

hemsireler niye soylesin cnm doktorun soyler onu hemsirelerin boyle bi yetkileri yokki
Ya bence negatif sinir oldum yazdım az önce ben alerjiden ölüyorum eğer negatifse söyleyin de ilacımı içeyim bir saattir sonuç çıkmış bekliyorym dedim cem bey arayıp bilgi veriyor dediler demek ki olmadı sağlık olsun bir embriyom kaldı bide onu denerim artık

Belki yetkileri yoktur canım sonucu söylemek için. Doktorun söylemesi gerekiyordur. Sen merkeze gidip kan verdin sonucu orda beklemedin mi. Online sonuç gibi bi şeyleri yok mu ya da kendin bakabiliceğin
Beklemek istemedik canım ya orda olsakta doktorun hastalarına bakmasını beklicektik kesin negatif cem bey sizi arayacak dediler çünkü neyse artık hayırlısı olsun bir sonrakine belki olur

cnm niye bu kadar olumsuz düşünuyorsun e nabiz yokmu sende baksana ordan bn ordan bakip ogrenmistim

Kaçta verdin canım kanı? Kız ben bile heyecanlandım
8 de verdim çıkmış 9:45 de aradılar merkeze gelecek misiniz sonuç çıktı dedim hayır telefonda söyleyin yok söyleyemeyiz aranacaksınız dediler. 40 dk geçti arayan yok ben hemşirelere yazdım alerji ilacımı içicem olmadıysa söyleyin boşa çekiyorum dedim negatifse atın dedim. Sonucu cem bey söylüypr kusura bakmayın bekleyin dediler. Demek ki negatif sağlık olsun ilk denemem di zaten

cnm niye bu kadar olumsuz düşünuyorsun e nabiz yokmu sende baksana ordan bn ordan bakip ogrenmistim
Baktım düşmüyo bunların testleri oraya nedense hormonlar da hiç düşmedi ziyaretler bile gözükmüyor. Sen olsan söylemeseler ne düşünürsün kız teselliye arayacak kesin o değil doktor bi şeye aramadı hiç bi şeye ulaşamıyosun adama teselliye bekletiyo şiştik burda

ozeldemi doktorun

Olumlu olsaydı söylerdi bence fazla sürmez aranacaksınız dediler sinir oldum söyleyin işte zaten alerji oldum iğne olmam lazım alerji için rn azından onu olurdum
Dur bakalım bi arasınlar
doktorunun kim canım? Hangi merkezde yaptırdın ?

Bence tam tersi olabilir. İnstagram da falan pozitif olduğunda hep doktorlar veriyor telefonda haberi. O an ı da kaydediyorlar hatta. Arkadaşımın negatif olmuştu hemşire söyledi telefonda. En kısa zamanda Dr beyle görüşme için kliniğe gelin dediler. Yani hiç belli olmaz sen canını sıkma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…