- 13 Mart 2023
- 3.316
- 5.539
- 88
- 24
nasil gelmiycez dediler anlamadimki benAradılar sonuc çıktı gelmicez diyince doktor arayıp bilgi verecek dediler demek ki negatif
Belki yetkileri yoktur canım sonucu söylemek için. Doktorun söylemesi gerekiyordur. Sen merkeze gidip kan verdin sonucu orda beklemedin mi. Online sonuç gibi bi şeyleri yok mu ya da kendin bakabiliceğinSanmıyorym canım aradılar sonuc çıktı doktor arayacak dediler olumlu olsa söylerdi bence sinir oldum
hemsireler niye soylesin cnm doktorun soyler onu hemsirelerin boyle bi yetkileri yokkiSanmıyorym canım aradılar sonuc çıktı doktor arayacak dediler olumlu olsa söylerdi bence sinir oldum
Ya bence negatif sinir oldum yazdım az önce ben alerjiden ölüyorum eğer negatifse söyleyin de ilacımı içeyim bir saattir sonuç çıkmış bekliyorym dedim cem bey arayıp bilgi veriyor dediler demek ki olmadı sağlık olsun bir embriyom kaldı bide onu denerim artıkhemsireler niye soylesin cnm doktorun soyler onu hemsirelerin boyle bi yetkileri yokki
Beklemek istemedik canım ya orda olsakta doktorun hastalarına bakmasını beklicektik kesin negatif cem bey sizi arayacak dediler çünkü neyse artık hayırlısı olsun bir sonrakine belki olurBelki yetkileri yoktur canım sonucu söylemek için. Doktorun söylemesi gerekiyordur. Sen merkeze gidip kan verdin sonucu orda beklemedin mi. Online sonuç gibi bi şeyleri yok mu ya da kendin bakabiliceğin
Yazdım şimdi ilaç almam gerek dedim iğneleri de yapmadım sinir oldum çıkmış çünkü nefatifse neden yapayım hala cem bey arayacak diyorlar demek ki negatif sağlık olsun canımDur bakalım bi arasınlar
cnm niye bu kadar olumsuz düşünuyorsun e nabiz yokmu sende baksana ordan bn ordan bakip ogrenmistimYa bence negatif sinir oldum yazdım az önce ben alerjiden ölüyorum eğer negatifse söyleyin de ilacımı içeyim bir saattir sonuç çıkmış bekliyorym dedim cem bey arayıp bilgi veriyor dediler demek ki olmadı sağlık olsun bir embriyom kaldı bide onu denerim artık
8 de verdim çıkmış 9:45 de aradılar merkeze gelecek misiniz sonuç çıktı dedim hayır telefonda söyleyin yok söyleyemeyiz aranacaksınız dediler. 40 dk geçti arayan yok ben hemşirelere yazdım alerji ilacımı içicem olmadıysa söyleyin boşa çekiyorum dedim negatifse atın dedim. Sonucu cem bey söylüypr kusura bakmayın bekleyin dediler. Demek ki negatifKaçta verdin canım kanı? Kız ben bile heyecanlandım
Baktım düşmüyo bunların testleri oraya nedense hormonlar da hiç düşmedi ziyaretler bile gözükmüyor. Sen olsan söylemeseler ne düşünürsün kız teselliye arayacak kesincnm niye bu kadar olumsuz düşünuyorsun e nabiz yokmu sende baksana ordan bn ordan bakip ogrenmistim
ozeldemi doktorunBaktım düşmüyo bunların testleri oraya nedense hormonlar da hiç düşmedi ziyaretler bile gözükmüyor. Sen olsan söylemeseler ne düşünürsün kız teselliye arayacak kesino değil doktor bi şeye aramadı hiç bi şeye ulaşamıyosun adama teselliye bekletiyo şiştik burda
Brüksel tüp bebek merkezi canım özelozeldemi doktorun
Dur bakalım bi arasınlarOlumlu olsaydı söylerdi bence fazla sürmez aranacaksınız dediler sinir oldum söyleyin işte zaten alerji oldum iğne olmam lazım alerji için rn azından onu olurdum
doktorunun kim canım? Hangi merkezde yaptırdın ?Baktım düşmüyo bunların testleri oraya nedense hormonlar da hiç düşmedi ziyaretler bile gözükmüyor. Sen olsan söylemeseler ne düşünürsün kız teselliye arayacak kesino değil doktor bi şeye aramadı hiç bi şeye ulaşamıyosun adama teselliye bekletiyo şiştik burda
Heee yeşil dev mi?Brüksel tüp bebek merkezi canım özel
E nabıza düşmez aynen ama mesela benim gittiğim merkezin online sonuç sayfası var sitelerinde ben kendim ordan girip bakabiliyorum sonuçlarımaBrüksel tüp bebek merkezi canım özel
Bence tam tersi olabilir. İnstagram da falan pozitif olduğunda hep doktorlar veriyor telefonda haberi. O an ı da kaydediyorlar hatta. Arkadaşımın negatif olmuştu hemşire söyledi telefonda. En kısa zamanda Dr beyle görüşme için kliniğe gelin dediler. Yani hiç belli olmaz sen canını sıkma.8 de verdim çıkmış 9:45 de aradılar merkeze gelecek misiniz sonuç çıktı dedim hayır telefonda söyleyin yok söyleyemeyiz aranacaksınız dediler. 40 dk geçti arayan yok ben hemşirelere yazdım alerji ilacımı içicem olmadıysa söyleyin boşa çekiyorum dedim negatifse atın dedim. Sonucu cem bey söylüypr kusura bakmayın bekleyin dediler. Demek ki negatifsağlık olsun ilk denemem di zaten
PozitifDur bakalım bi arasınlar
doktorunun kim canım? Hangi merkezde yaptırdın ?
Pozitif kızlar şoktayımE nabıza düşmez aynen ama mesela benim gittiğim merkezin online sonuç sayfası var sitelerinde ben kendim ordan girip bakabiliyorum sonuçlarıma
Hadi hayırlı uğurlu olsun :) darısı başımızaPozitif kızlar şoktayım
Yaaaaa çok sevindimmmmPozitifinanamıyorym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?