Heralde canımm dedik sana modunu düşürme diye bak pozitif olduğu için beklemişler doktorun aramasınıPozitif kızlar şoktayım
Sizin ne zaman canım inş bir an önce senden de güzel haberleri bekliyorum dua edicem çok hepimiz sevinelimmmm
hep mutluluktan aglayin insallah
aynen oyle oluyor valla siz kacinci gundesinizHepimiz inşallah artık mutlu olalım kızlar yaa çok zor sürermiş bunlar insan nasıl dayandığına şaşırıyor. Dış dünyadan uzaklaşıyor insan
kacinci gun bgnİnşallah canım benim
aynen oyle oluyor valla siz kacinci gundesiniz
hmm daha erkenmis kacinci gun embriyosuydu peki
Bugün 3. Günkacinci gun bgn
sizinkide yeniymisBugün 3. Gün16 Ağustos test günüm.
hmm daha erkenmis kacinci gun embriyosuydu peki
Hayırlı uğurlu olsun çok sevindiim darısı bize hepimizePozitif kızlar şoktayım
Sıkı sıkı tutunurlar annesine insallah3.gün embriyoları 2 tane transfer oldum cnm.. daha çok erken bolca sabır lazım
Benim de öyle oldu pazara denk geliyordu 12. Gün ben bugün verdim 11. GünBenim 17si ama pazara denk geldiği için cumartesi 16sında yapmayı planlıyorum. Daha çok varr
Sıkı sıkı tutunurlar annesine insallaherkenden test falan yapipta strese girmeyin lutfen
5 canımsizinkide yeniymiskacinci gun embriyosuydu
bnde ruyamda hep meyve topluyordumAyy inşallahvalla sürekli rüyalarımda bile testler bebekler karmakarışık şeyler görüyorum sağım solum belli değil
Oyyy inşallahinsallah sıkı sıki tutunur bebegin
insallah sıkı sıki tutunur bebegin
Ya kızlar bir şey soracağım. Bu kadınlar klubünün bir uygulaması falan yok mu? Hepiniz tarayıcıdan mı giriyorsunuz. Aşırı reklam var. Siteye girmedikçe bildirim gelmiyor. Uygulaması varsa indirelim de rahatlayalım yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?