- 13 Mart 2023
- 3.316
- 5.570
- 88
- 24
Sizlere tavsiyem sakin belirti aramayin ben gunduz cok rahat aksamlari bel ve alt karin agrisi cektim 5.gunune kadar 0 belirtim vardi hic bisey hissetmedim 6.gun ve sonrasi basladi belirtiler oda aksamlari oldu gunduz hic belirtim yoktu gogus agrim bile gecmisti 3 gundur lekelenme falanda olmadi henuzAmin canımmmm ayy çok sevindim yaaa bu habere ihtiyacımız vardı iyiki test yaptınnn
Sizlere tavsiyem sakin belirti aramayin ben gunduz cok rahat aksamlari bel ve alt karin agrisi cektim 5.gunune kadar 0 belirtim vardi hic bisey hissetmedim 6.gun ve sonrasi basladi belirtiler oda aksamlari oldu gunduz hic belirtim yoktu gogus agrim bile gecmisti 3 gundur lekelenme falanda olmadi henuz
insallah seninledir bebegin cnmValla bende belirti aramıyorum normal şartlarda da 1 saat önce lekelenme olunca bi heyecanlanmadım değil
Bana kalsa gidicem eşimde ben de evden calısıyoruz acaba akşam gitsek sonuç çabuk çıkar mı hahaha sabah merkezde verelim dedik 8 de dediler heralde 10 a doğru belli olurSen ne zmn kan verceeeen versene hadii bnde veremem diyordum ama sabah bi geldiler bana gidiyom bn dedim gittim
aksam ver sabah cikar test yapmiycami bn test yapmadim ama aksam yapicam erken gebelik testi o cift cizgiyi gormeyi cok istemistimBana kalsa gidicem eşimde ben de evden calısıyoruz acaba akşam gitsek sonuç çabuk çıkar mı hahaha sabah merkezde verelim dedik 8 de dediler heralde 10 a doğru belli olur
Hahah onu ben de istiyorum valla çift çizgi hiç yapamadım şimdiye kadar. E aksam versem aabah çıkacaksa uyuyamam ben sabah verip bi saat beklim daha iyi kaşıntıdan ölüyorum zatenaksam ver sabah cikar test yapmiycami bn test yapmadim ama aksam yapicam erken gebelik testi o cift cizgiyi gormeyi cok istemistim
oyle yap madem sabah ver valla bnde transfer surecinden beri hic uyku uyumadimHahah onu ben de istiyorum valla çift çizgi hiç yapamadım şimdiye kadar. E aksam versem aabah çıkacaksa uyuyamam ben sabah verip bi saat beklim daha iyi kaşıntıdan ölüyorum zaten
Aa ben uyudum ilaçlar fena uyku yapıyor bu gece güzel uyku çekersin artık. Ben de sonuç ne olursa olsun yarın olsun bitsin istiyorum artık sıkıldımoyle yap madem sabah ver valla bnde transfer surecinden beri hic uyku uyumadim
insallah pozitif sonuc alirsin bnce pozitif sonuc alacaksinAa ben uyudum ilaçlar fena uyku yapıyor bu gece güzel uyku çekersin artık. Ben de sonuç ne olursa olsun yarın olsun bitsin istiyorum artık sıkıldım
Ay inş canım çok istiyorum ama olmazsa da napim dünyanın sonu değil bi ara veririm 2 ay bir kez daha denerim bir embriyo daha kaldı yedek oyuncu sonra da denemem heralde çok zor süreçmiş geçtekteninsallah pozitif sonuc alirsin bnce pozitig sonuc alacaksin
hayir oyle dusunme olumlu düşun olucak ben hissettim ben bazen adet belirtisi bile yasadim ama olumlu dusundum hep sende oyle düşunAy inş canım çok istiyorum ama olmazsa da napim dünyanın sonu değil bi ara veririm 2 ay bir kez daha denerim bir embriyo daha kaldı yedek oyuncu sonra da denemem heralde çok zor süreçmiş geçtekten
Bende de hafif bel ağrısı oturup kalkarken kasık ağrısı var zaten o kadar inş kuzum hayırlısı ise gebelik olsun sağlıklı olacaksa ben hep öyle dua ediyorumhayir oyle dusunme olumlu düşun olucak ben hissettim ben bazen adet belirtisi bile yasadim ama olumlu dusundum hep sende oyle düşun
ben oyle dualar ettim zikirler cektimki gunde bazen 1000 bazende 2000 tane zikir cekiyordum ve cok dua da aldim herkesten Allah razi olsun cok destek olan olduBende de hafif bel ağrısı oturup kalkarken kasık ağrısı var zaten o kadar inş kuzum hayırlısı ise gebelik olsun sağlıklı olacaksa ben hep öyle dua ediyorum
Ben de öyle çok dua ettim hep hayırlısını istedim sebepsiz olmuyordu çünk bizim ama Allaha bıraktım olmazsa da sebebi vardır.ben kimseye söylemedim eşim ve ben biliyoruz aileden kimse bilmiyor.yan komşu bir de bir arkadas uzaktan ailemi tanımayanlarben oyle dualar ettim zikirler cektimki gunde bazen 1000 bazende 2000 tane zikir cekiyordum ve cok dua da aldim herkesten Allah razi olsun cok destek olan oldu
Çok sevindim, gözünüz aydınBn bgn kan verdiiim ve hamileyiiiimdarısı sana ve bekleyenlere inşallah
Canım beta hcg kaç çıktı? Transfer günü hariç 8. Günü yaptırmışsın, değeri merak ettim. Belki ben de erkenden yaptırırımhayir oyle dusunme olumlu düşun olucak ben hissettim ben bazen adet belirtisi bile yasadim ama olumlu dusundum hep sende oyle düşun
evet 8.gun yaptirdim cnm 2 gun vardi sonuc ogrenmeme deger 117 cikti buda simdi yaptigim testCanım beta hcg kaç çıktı? Transfer günü hariç 8. Günü yaptırmışsın, değeri merak ettim. Belki ben de erkenden yaptırırım
Değerin de 8. Güne göre çok yüksek maşallahevet 8.gun yaptirdim cnm 2 gun vardi sonuc ogrenmeme deger 117 cikti buda simdi yaptigim test
evet cnm sukur iyi cikti darisi sizlerin basina insallahDeğerin de 8. Güne göre çok yüksek maşallah
çook sevindim canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin gözün aydınnBn bgn kan verdiiim ve hamileyiiiimdarısı sana ve bekleyenlere inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?