- 26 Mart 2023
- 176
- 171
- 33
eveet heyecan dorukta bilmem saat vermediler ama pozitif hissediyorum yaAy çok heyecanlı kaçta vereceksin testi mutlaka sonucu yaz bize inş olcak gör bakben de yarın kan vericem inş yükselmişti bakalım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eveet heyecan dorukta bilmem saat vermediler ama pozitif hissediyorum yaAy çok heyecanlı kaçta vereceksin testi mutlaka sonucu yaz bize inş olcak gör bakben de yarın kan vericem inş yükselmişti bakalım
![]()
29 yaşım memorialdeyim ben de sanırım burda son seçenek ikiz embriyolog da öyle dediYaşın kaç canım ben brükselde tedavi görüyorum 35 üstüyse direk 2 diyolar ben de dedim riskli istemiyorum
Bir de ben yabancı kaynaklarda okudum Avrupa da tüp bebekte çift transferi yapmak istemiyormuş doktorlar burası gibi değil. Senin yaşın yüzünden yapmamışlar canım yaşın genç diye. Bir de 3 üz olabilir sağlık sorunu yaşamasın anneler diye yaşa göre yapıyorlar. Ama bazı merkezlerde yaş genç olsa da yapıyomuş aslında yasak 35 yaş altı. Memorial şişlide misin sen29 yaşım memorialdeyim ben de sanırım burda son seçenek ikiz embriyolog da öyle dedi
Ben aynı saatlerde alıyorum. Alarm kurdum telefonumda. Ama tek seferlik bir şey olmaz. Ben de bir kez çok geç saatte almak zorunda kaldım.Bende hiç olmadı canım 10 gündür kullanıyorum gerçi ben daha belki daha uzun süreli kullanımla alakalıdır. Bu fitilin saatleri çok önemli mi ben dün gece biraz geç yapmak durumunda kaldım sorun olur mu acaba ya sen saatlere dikkat ediyor musun
Ayyy hadi güzel haberler inşallahEveeet benim de öyleydi hatta yazmıştım kalınlaşmış tuhaf et parçası gibi şeyler geliyo atmaya çalışırken hatta bir arkadaş burdan bana bu iyi belirti diye okudum demişti.bende de vardı her geçen gün artıyo ama mecbur kullanıcaz![]()
Ayy sen de gebesin umarım bende de güzel habere işarettirbenimde ayni sekilde olmustu halâ da ayni cnm
aa bak bu yaş faktörünü ilk defa duydum neyse hayırlısı olsun sağlıklı olsun da yeter ki olsun yani ikisi biri farketmez banaBir de ben yabancı kaynaklarda okudum Avrupa da tüp bebekte çift transferi yapmak istemiyormuş doktorlar burası gibi değil. Senin yaşın yüzünden yapmamışlar canım yaşın genç diye. Bir de 3 üz olabilir sağlık sorunu yaşamasın anneler diye yaşa göre yapıyorlar. Ama bazı merkezlerde yaş genç olsa da yapıyomuş aslında yasak 35 yaş altı. Memorial şişlide misin sen
Bende öyle yatınca daha zor sanki o yüDen hareket candır dozundaİnan hiç bir şey yapmadım ben sigarayı bile yeni bırakacağım azaltmıştımgünlük hayatıma döndüm 4. Gün aile ziyareti yaptım sonraki günler dışarı çıktım alışverişimi yaptım öyle yatmadım hiç bence Allah nasip ederse olacak zaten hep öyle düşündüm istediğin kadar yar.öyle nar suları vs de içmedim
Protestan, da saat önemi mi varmış hiç söylemedilerBen aynı saatlerde alıyorum. Alarm kurdum telefonumda. Ama tek seferlik bir şey olmaz. Ben de bir kez çok geç saatte almak zorunda kaldım.
Merhaba bazı eczaneler reçetesiz vermiyor ben ücretli aldım iki hafta oluyo tanıdık eczane ile anlaşıp önce ilacı sonra reçeteyi girebilirler ve yazdırırken mutlaka günde kaç defa kullandığınızı özellikle yazdırın ordan eksik çıkıyorSelam kızlar bende transfere hazırlanıyorum estrofemi artık reçetesiz alamiyormuşuz bilginiz var mı idi sizinde. günde 4 tane içiyorum ben ve bitmeden yenisini alamıyorum ama içmek zorundayız ne saçma işler az stresin var gibi bu çıktı birde
kızlar size doktorunuz nasıl ikiz önerdi ben kendim istedim riskli dedi koymadı hatta bir tane tüpte iki tane dondurduğu vardı 4cc ve 4bb kaliteleri düşük 6. gün diye bunlar son seçenek dedi koymadı![]()
Maşallah doğru tabi olacak olan varsa oluyor. Benim de eylül başında kardeşimin düğünü var tahmin edilen transferden 12 gün sonra falan denk geliyor ben de onu düşünüp duruyordum çok mu yorulurum falan diye ama en iyisi akışa bırakmak sanırımİnan hiç bir şey yapmadım ben sigarayı bile yeni bırakacağım azaltmıştımgünlük hayatıma döndüm 4. Gün aile ziyareti yaptım sonraki günler dışarı çıktım alışverişimi yaptım öyle yatmadım hiç bence Allah nasip ederse olacak zaten hep öyle düşündüm istediğin kadar yar.öyle nar suları vs de içmedim
O zamana kadar sonucunu almış olcaksın canım bir de Allah korusun riskli bir durum yoksa normal gebelik gibi düşün artık.Ben fazla düşünmemeye calısıyorum mesela sürekli seyahat ederim şimdi her şey yolunda gitsin devam edicem öyle çok kendini kapatırsan da iyi değilMaşallah doğru tabi olacak olan varsa oluyor. Benim de eylül başında kardeşimin düğünü var tahmin edilen transferden 12 gün sonra falan denk geliyor ben de onu düşünüp duruyordum çok mu yorulurum falan diye ama en iyisi akışa bırakmak sanırım
Haklısın inşallah o seviyeye gelebilirim kafa olarak. Daha önce 3 kaybım var doğal yoldan olmuştu, üçü de birbirinden farklı ve hiç kalp atışı duymadım. Belki o yüzden biraz bu kadar düşünüyorum ama aslında diğer 3ünde de çok dikkatliydim ama olacak olan yine oldu bunu düşünerek de bu sefer rahat olurum inşallahO zamana kadar sonucunu almış olcaksın canım bir de Allah korusun riskli bir durum yoksa normal gebelik gibi düşün artık.Ben fazla düşünmemeye calısıyorum mesela sürekli seyahat ederim şimdi her şey yolunda gitsin devam edicem öyle çok kendini kapatırsan da iyi değil
Aynı saatlerde almakta fayda var demişti. İğneleri de her gün aynı saate yapmaya çalışıyorum.Protestan, da saat önemi mi varmış hiç söylemediler