İğneler evet düzenli aynı saatte ama progestanı ben kafama göre kullandım, hep inşallah etkili olur bide 3kere size transfer sonrasında iğne verdiler miAynı saatlerde almakta fayda var demişti. İğneleri de her gün aynı saate yapmaya çalışıyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İğneler evet düzenli aynı saatte ama progestanı ben kafama göre kullandım, hep inşallah etkili olur bide 3kere size transfer sonrasında iğne verdiler miAynı saatlerde almakta fayda var demişti. İğneleri de her gün aynı saate yapmaya çalışıyorum.
Evet ama sancılar da burdayım diyor çok ayakta duruncaYat yat insan fenalık geçiriyor ben evde olmaktan nefret eden biriyim bide![]()
Öf evet özellikle hafif eğilinde bi anda kalkıncaEvet ama sancılar da burdayım diyor çok ayakta durunca![]()
Evet benim bugün sancılarım arttı sizde nasıl, durumlarÖf evet özellikle hafif eğilinde bi anda kalkınca![]()
Benim de öyle göğüslerim hassaslaştı alt karnın kasık bölgesi ağrıyor.oturuyorum diyelim mutfağa kalkıcam ağrı giriyor 2 gündür sürekli mide yanmam var bide. Siz de pozitifi almıştınız dimiEvet benim bugün sancılarım arttı sizde nasıl, durumlar
Yok benim daha 8gün var test yapmama siz gördünüz, mü pızitifi çok takip edemiyorum yazışmalarıBenim de öyle göğüslerim hassaslaştı alt karnın kasık bölgesi ağrıyor.oturuyorum diyelim mutfağa kalkıcam ağrı giriyor 2 gündür sürekli mide yanmam var bide. Siz de pozitifi almıştınız dimi
Ben dün yaptım gördüm çok şükür 11. Gün verdim kanıYok benim daha 8gün var test yapmama siz gördünüz, mü pızitifi çok takip edemiyorum yazışmaları
Evet 2 ayrı iğne verdiler transferden sonra.İğneler evet düzenli aynı saatte ama progestanı ben kafama göre kullandım, hep inşallah etkili olur bide 3kere size transfer sonrasında iğne verdiler mi
Yaaa çok sevindim gerçekten hayırlı olsun, darısı başımıza❤Ben dün yaptım gördüm çok şükür 11. Gün verdim kanı
Benim ilk deneme de ben çok kuşlandım bunda sadece hap, verdiler transfer sonrasına inşallah etkili olır iğneşer de yıpratıyorEvet 2 ayrı iğne verdiler transferden sonra.
Ya haberiniz, var mı transfer sonrası havuza denize giriliyor mu acaba
Taze transfer mi dondurulmuş transfer mi? Benim de ilk deneme.Benim ilk deneme de ben çok kuşlandım bunda sadece hap, verdiler transfer sonrasına inşallah etkili olır iğneşer de yıpratıyor
Doğru tehlikeli olabilir teşekkür ederimCanım enfeksiyon kapmamak gerekiyor. Ben yaz başında bile girmedim bazı enfeksiyonlar uzun sürüyor en ufak risk olmasın die
Taze embriyo benimki de inşallah güzel sonuçlar alacazTaze transfer mi dondurulmuş transfer mi? Benim de ilk deneme.
Sanırım iğneleri genelde dondurulmuş embriyoda veriyorlar:Taze embriyo benimki de inşallah güzel sonuçlar alacaz
Merhaba kızlar, ben de bu ay transfer için hazırlanıyorum. Gecen yıldan dondurulmuş embriyolarimiz var. Adetim 3.gunu estrofem başladım sabah ve akşam. Başka bir ilaç vermedi doktor henüz, yarın bir daha kontrolüm var. Normal mi acaba? Sanki başka ilaçlarda olmalıymış gibi geliyor.
Çok teşekkür ederim. Ben de endişelenmiştim doktor gözden mi kaçırdı diye.Transfer için başlangıçta estrofem veriyor sadece rahim kalınlığı uygun olursa Transfer için hazırlık başlıyor o zaman progestana başlıyorlar
Çok teşekkür ederim. Ben de endişelenmiştim doktor gözden mi kaçırdı diye.