Ağustos ayı transfer olacaklar

Aynı saatlerde almakta fayda var demişti. İğneleri de her gün aynı saate yapmaya çalışıyorum.
İğneler evet düzenli aynı saatte ama progestanı ben kafama göre kullandım, hep inşallah etkili olur bide 3kere size transfer sonrasında iğne verdiler mi

Evet benim bugün sancılarım arttı sizde nasıl, durumlar
Benim de öyle göğüslerim hassaslaştı alt karnın kasık bölgesi ağrıyor.oturuyorum diyelim mutfağa kalkıcam ağrı giriyor 2 gündür sürekli mide yanmam var bide. Siz de pozitifi almıştınız dimi

Benim de öyle göğüslerim hassaslaştı alt karnın kasık bölgesi ağrıyor.oturuyorum diyelim mutfağa kalkıcam ağrı giriyor 2 gündür sürekli mide yanmam var bide. Siz de pozitifi almıştınız dimi
Yok benim daha 8gün var test yapmama siz gördünüz, mü pızitifi çok takip edemiyorum yazışmaları

Merhaba kızlar, ben de bu ay transfer için hazırlanıyorum. Gecen yıldan dondurulmuş embriyolarimiz var. Adetim 3.gunu estrofem başladım sabah ve akşam. Başka bir ilaç vermedi doktor henüz, yarın bir daha kontrolüm var. Normal mi acaba? Sanki başka ilaçlarda olmalıymış gibi geliyor.

Merhaba kızlar, ben de bu ay transfer için hazırlanıyorum. Gecen yıldan dondurulmuş embriyolarimiz var. Adetim 3.gunu estrofem başladım sabah ve akşam. Başka bir ilaç vermedi doktor henüz, yarın bir daha kontrolüm var. Normal mi acaba? Sanki başka ilaçlarda olmalıymış gibi geliyor.

Transfer için başlangıçta estrofem veriyor sadece rahim kalınlığı uygun olursa Transfer için hazırlık başlıyor o zaman progestana başlıyorlar

Back
X