İnşallahHayırlısı ile olsun bende ortası gbi olacağım inşallah güzel sonuçlarımızı burdan paylaşırız
Çok teşekkür ederim çiçeğim evet girnede alıştım artık buraya dün geldim bugün tranfere nasipse yarında dönüş inşallahGirne’de değil mi. Ben Kıbrıs mezunuyum Girne’de 7 sene yaşadım bir şey sormak istersen ya da ihtiyacın olursa yazabilirsin
Girnedeyim canım bir gün erken geldim haliyle ama uçuş çok berbattı böyle olacağını bilsem iki gün erken gelirdimHayırlısıyla transferiniz gerçekleşsin inşallah yavrunuz sizinle olsunoradamısınız yoksa akşammı uçağınız?
Amin inşallahHayırlısı ile olsun bende ortası gbi olacağım inşallah güzel sonuçlarımızı burdan paylaşırız
Evet 36. Günümde oldum hayır kullanmadımcanım selam regl oldun mu? ilaç kullanmış mıydın bekleme sürecinde düzenleyici vs
Nasıl gerçekleşti transferiniz iyimsnz bir gün orada dinlenip sanırım yarın uçarsınız biz öyle yapmıştıkGirnedeyim canım bir gün erken geldim haliyle ama uçuş çok berbattı böyle olacağını bilsem iki gün erken gelirdim
Transfer güzeldi döndüm Türkiye'deyim canım çok teşekkür ederimNasıl gerçekleşti transferiniz iyimsnz bir gün orada dinlenip sanırım yarın uçarsınız biz öyle yapmıştıkgüzel haberi 12 gün sonra alırız inşallah bekliyoruz bebişin seninle olur
Hayırlısı olsun inşallah bol bol dinlenin annesine tutunsun inşallah MelekTransfer güzeldi döndüm Türkiye'deyim canım çok teşekkür ederimhiçbir şey hissetmiyorum şimdilik bakalım inşallah sonucumuz güzel olur
Ayy inşallah çiçeğimm hepimizin transferleri hazırlık süreci güzel ilerlesin inşallahHayırlısı olsun inşallah bol bol dinlenin annesine tutunsun inşallah Melek
Merhaba ileri haftalarda gebelik kaybı mi yasadiniz? Ben 29 haftalık gebeyken kaybettim... 28 Temmuzda 5. Gün embriyosu transfer oldum ama buraları da okuyorum transfer sonucum ağustosa kaydığı içinAmin çok zor gerçekten bazen insan düşünüyor yaşasaydı 6 aylık olacaktık şöyle cinsiyetleri belliydi benimkiler ikizdi hareketlerini hissetmiştik şimdiye benimle aynı ayda hamile kalan akranlarımı görünce çok üzülüyorum ağlıyorum göbeklerini görünce benimde böyle olacaktı diyorum bütün modum düşüyorçok zor evlat imtihanı çabala ama emeklerin boşa gitsin gerçekten içinde olmayan bilemez bazen o kadar imreniyorum normal yolla gebelik yaşayan insanlara düşük yapsalar bile biliyorlar normal yolla olunacak ama bizler düşün düşün kendimizi yiyoruz maddi manevi Allah imtihanımızı kolaylaştırsın
Merhaba 8 haftalıkken kaybettim ilk tüp bebekti sarsıldım düşük yaşayınca benimde inşallah Ağustos ortası olacak regl olursam inşallah olumlu geçer hepimizinkiMerhaba ileri haftalarda gebelik kaybı mi yasadiniz? Ben 29 haftalık gebeyken kaybettim... 28 Temmuzda 5. Gün embriyosu transfer oldum ama buraları da okuyorum transfer sonucum ağustosa kaydığı için
Hayırlı sonuçlarınız olsun inşallahMerhaba kızlarr bende bugün doktora gittim ve rahim kalınlığı uygun olduğu için 5ağustosa transfer günü verildi. Geçen ay ilaçla 6.5 olmuştu bu ay doğal siklusta 8.5 oldu çok şükür. Yarın ilaçlara başlayacağım ve 3.gün embriyomu transfer olacağım inşallah. Rabbim isteyen herkesin dualarını kabul eylesin
Bende 6 ağustosta transfer olacağım bakalım ne olacak inşaAllah hepimizin ki olur sağlıkla kucağımıza alırızİyi aksamlarr,
Benim iki donmuş embriyom var ve transfer hazırlığına başladık. Benim gibi ağustos ayında transfer olscak car mı?
Hayırlı olsunMerhaba :) ben de dün kontrole gittim bugün sabah transfer için ilaçlarıma başlayacağım. Bi yandan çok heyecanlı bi yandan stresli tabi ama stres kısmını es geçmeye çabalıyorum. Benim döngüm normalde 25-28 acaba bu bişeyi etkiliyor mu kafama takıldı şimdi. Bana daha haliyle gün de vermediler ama sanırım iki hafta sonra olur diye düşünüyorum. Rabbim dualarımızı kabul eylesin bize sağlıklı bebekler versin güzelce rahatlıkla büyüteceğimiz inşallah
Ayy aynı gün transfer olacağızBende 6 ağustosta transfer olacağım bakalım ne olacak inşaAllah hepimizin ki olur sağlıkla kucağımıza alırız
Tavsiyelerim: Dondurulmuş embriyoda şans yüksek buna önce İnan. Hep pozitif ol. Transfer sonrası her gün sesli motivasyon konuşması yap. Evde test yapma. Kan vermeyi bekle. Bir de transfer sonrası ayaklarını sıcak tut. Yemeye içmeye çok takılma. Tutacağı varsa tutar. Yeter ki Allah ol desinSelam kızlar, ben de 6 Ağustos’ta transfer olacağım. İlk transferim olacak. Çok heyecanlıyımdondurulmuş embriyo transferi. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?