Ağustos ayı transfer olacaklar

Çok teşekkür ederim

Merhaba size de hayırlı olsun evet ilaçlarla başlandı. Öyleyse dediğiniz tarihlere yakın olacaktır. Teşekkür ederim umarım pozitif sonuçlar alırız

Bu ay transfer için regl bekliyorum ve 5 gün gecikti. Hayatımda ilk kez idrar testinde ikinci silik çizgiyi gördüm ve sabah koşa koşa kan vermeye gittim bi heyecan. Sonuç 2.30 yanlış pozitif test de bana denk geldi. Bir an önce regl olsam da rahatlasam

İyi aksamlarr,
Benim iki donmuş embriyom var ve transfer hazırlığına başladık. Benim gibi ağustos ayında transfer olscak car mı?
merhaba bende ağustos ayında transfer olacağım Allah nasip ederse. folik asit dvitanini ne estrofem verdi doktorum onları kullanıyorum. sana hangi ilaçları verdi ve planlanan transfer tarihi ne zaman

Merhaba canım opudan sonra kaçıncı adetin olacak ?

İyi aksamlarr,
Benim iki donmuş embriyom var ve transfer hazırlığına başladık. Benim gibi ağustos ayında transfer olscak car mı?
Merhaba bende donmuş 2 embriyo transferi olacağım 2022 de sağlık tüp bebek ile bir oğlum oldu şimdi son kalan donmuş 2 embriyo transferi yapacağız döngünün 6. Günündeyim şuanlık sadece gğnde 3 defa Estrofem ve 1 tane aspirin kullanıyorum ve vitaminler. Benim doğumdan sonra sezaryen yerimde çok nadir rastlanan Skar endometrosiz oluştu tek sıkıntı bu süreçte rahim tabakam kalınlaşırken o kistinde hormonlardan etkilenerek ağrı yapması. 12 sinde kontrolüm var 18 gibi transfer planlanıyor bakalım süreç nasıl ilerleyecek

Hikayemiz benzer bende bekliyorum bu ay transferi bir oğlum var benimde tüp bebek ile 3 yaşında

Rahim kalınlığı kaç olduğunda uygun okuyor transfere

Benimde tam 5 gün gecikmenin sonunda olmuştu.. opudan sonraki 2.regl gecikmesi gayet normalmiş. Kendini stres yapma yürüyüş yap bol sıvı al canım
Ben de forumda genellikle geciktiğini okumuştum ve bekliyordum da gecikmeyi ama silik çizgiyi görünce bi an afalladım. Hatta isim bile koydum çocuğa sakince bekleyelim bakalım. Çok teşekkür ederim cevabınız için. Her işiniz yolunda ve kolaylıkla gitsin inşallah

Bozuk test maalesef çok kötü denk gelmiş. Olumlu düşünmeye çalışacağız herzaman. Biz elimizden geleni fazlasıyla yapıyoruz. Gerisi takdiri ilahi..

bn hic cesaret edemem 10 agustos kan testi gunum onu beklerim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…