- 15 Kasım 2023
- 469
- 242
- 23
Çok teşekkür ederimTavsiyelerim: Dondurulmuş embriyoda şans yüksek buna önce İnan. Hep pozitif ol. Transfer sonrası her gün sesli motivasyon konuşması yap. Evde test yapma. Kan vermeyi bekle. Bir de transfer sonrası ayaklarını sıcak tut. Yemeye içmeye çok takılma. Tutacağı varsa tutar. Yeter ki Allah ol desinHayırlı olsun.
Merhaba size de hayırlı olsunHayırlı olsunTransfer hazırlığınız ilaçlarla mı olacak (estrofem Progestan gibi) yoksa doğal döngü takip edilerek mi? Eğer ilaçlarla olacaksa adetinizin 19-20. günü genelde transfer yapılıyor. Benim doktorum öyle söylemişti. Örneğin son adetiniz 1 Ağustos’ta başladıysa 19-20 Ağustos gibi yapıyorlar transferi. Benim son adetim 18 Temmuz idi. 6 ağustosta transfer olacağım.
merhaba bende ağustos ayında transfer olacağım Allah nasip ederse. folik asit dvitanini ne estrofem verdi doktorum onları kullanıyorum. sana hangi ilaçları verdi ve planlanan transfer tarihi ne zamanİyi aksamlarr,
Benim iki donmuş embriyom var ve transfer hazırlığına başladık. Benim gibi ağustos ayında transfer olscak car mı?
Bu ay transfer için regl bekliyorum ve 5 gün gecikti. Hayatımda ilk kez idrar testinde ikinci silik çizgiyi gördüm ve sabah koşa koşa kan vermeye gittim bi heyecan. Sonuç 2.30yanlış pozitif test de bana denk geldi. Bir an önce regl olsam da rahatlasam
Merhaba bende donmuş 2 embriyo transferi olacağım 2022 de sağlık tüp bebek ile bir oğlum oldu şimdi son kalan donmuş 2 embriyo transferi yapacağız döngünün 6. Günündeyim şuanlık sadece gğnde 3 defa Estrofem ve 1 tane aspirin kullanıyorum ve vitaminler. Benim doğumdan sonra sezaryen yerimde çok nadir rastlanan Skar endometrosiz oluştu tek sıkıntı bu süreçte rahim tabakam kalınlaşırken o kistinde hormonlardan etkilenerek ağrı yapması. 12 sinde kontrolüm var 18 gibi transfer planlanıyor bakalım süreç nasıl ilerleyecekİyi aksamlarr,
Benim iki donmuş embriyom var ve transfer hazırlığına başladık. Benim gibi ağustos ayında transfer olscak car mı?
Bu 2. adetim olacak eğer gelmeye karar verirseMerhaba canım opudan sonra kaçıncı adetin olacak ?
Biraz geç gibi geldi cuma günü adetin 2. Günü gittim bir sonraki kontrolün 12sinde benimBenim adetimin 4.günü ve taaa 13.08görüsmdye cagiriyorlar cok gec degil mi
Hikayemiz benzer bende bekliyorum bu ay transferi bir oğlum var benimde tüp bebek ile 3 yaşındaiyi akşamlar kızlar hepinize , bugun bu saatte yıllar sonra yine bu sayfada olmak çok duygulandırdı beni . 37 yaşındayım . 4. Tüp bebek denememde çok şükür kucağıma aldım kızımı .bu süreçte 1 de kaybım oldu . Sizler gibi zor zamanlardan geçtim . Dondurulmuş embriyolarım vardı .yolum zorlu olunca ikinciye korktum. Bugun hastahaneyi aradım 6 yıl oluyor donduralı hala duruyormuş embriyolar. Ağustosta ben de transfer düşünüyorum bir engel olmazsa.
Rahim kalınlığı kaç olduğunda uygun okuyor transfereMerhaba kızlarr bende bugün doktora gittim ve rahim kalınlığı uygun olduğu için 5ağustosa transfer günü verildi. Geçen ay ilaçla 6.5 olmuştu bu ay doğal siklusta 8.5 oldu çok şükür. Yarın ilaçlara başlayacağım ve 3.gün embriyomu transfer olacağım inşallah. Rabbim isteyen herkesin dualarını kabul eylesin
Bu 2. adetim olacak eğer gelmeye karar verirse
Rahim kalınlığı kaç olduğunda uygun okuyor transfere
Ben de forumda genellikle geciktiğini okumuştum ve bekliyordum da gecikmeyi ama silik çizgiyi görünce bi an afalladım. Hatta isim bile koydum çocuğaBenimde tam 5 gün gecikmenin sonunda olmuştu.. opudan sonraki 2.regl gecikmesi gayet normalmiş. Kendini stres yapma yürüyüş yap bol sıvı al canım
Ben de forumda genellikle geciktiğini okumuştum ve bekliyordum da gecikmeyi ama silik çizgiyi görünce bi an afalladım. Hatta isim bile koydum çocuğasakince bekleyelim bakalım. Çok teşekkür ederim cevabınız için. Her işiniz yolunda ve kolaylıkla gitsin inşallah
İlk tüp bebeğimde 4. Günün akşamı normal kaset testte hayalet çizgi ile öğrenmişti. Yavaş yavaş koyulaşmıştı fakat bu defa ona cesaret edebilecek gibi değilim herhalde 7.8. Günlerde anca yaparım testbnde 31 temmuzda taze transfer oldum bgn 4.gundeyim
bnde 31 temmuzda taze transfer oldum bgn 4.gundeyim
bn hic cesaret edemem 10 agustos kan testi gunum onu beklerim galibaİlk tüp bebeğimde 4. Günün akşamı normal kaset testte hayalet çizgi ile öğrenmişti. Yavaş yavaş koyulaşmıştı fakat bu defa ona cesaret edebilecek gibi değilim herhalde 7.8. Günlerde anca yaparım test
insallah pozitif sonuclar aliriz gogus agrim disinda fazlada bisey yok ara arada bgn bel agrim oluyor hafif odaHayırlı olsun canım nasıl geçiyor günler? Bende yarın transfer olacağım şimdiden çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?