Öyle mi gercekten ama ağrılarında azaldı hatta hiç kasık agrım kalmadı aşırı korkuyorum şuan bişey oldu diye193'den sonraki artış önemli. Hemen umutsuzluğa kapılmayın. Böyle olup gebeliği devam eden çok kişi var.
Kasık ağrıları zaten belli bir süre oluyor ondan sonra ara ara nadir gelip gidiyor ayrıca değerin çokta güzel artmış 100 iken 193 olmuş yüzde 60 tır doktorların beklediği 2 günde bir seninde eçok güzel artık iyi düşün bebeklerin seninleÖyle mi gercekten ama ağrılarında azaldı hatta hiç kasık agrım kalmadı aşırı korkuyorum şuan bişey oldu diye
Bnde bugun kan verdim kıxlar 47 -100 -193 olmuş son değerim artış çok düşük canım sıkıldıböyle olup devamı gelen var mı artışı yulselen
Bnde bugun kan verdim kıxlar 47 -100 -193 olmuş son değerim artış çok düşük canım sıkıldıböyle olup devamı gelen var mı artışı yulselen
Umarım öyledir dr soyledık guzel çarşamba gunu tekrar bakacağım dedi ama bilmiyorum içimdeki endişe bitmiyorİ
Kasık ağrıları zaten belli bir süre oluyor ondan sonra ara ara nadir gelip gidiyor ayrıca değerin çokta güzel artmış 100 iken 193 olmuş yüzde 60 tır doktorların beklediği 2 günde bir seninde eçok güzel artık iyi düşün bebeklerin seninle
Yüzde 60’dan fazla görünüyor artış. Bence normalBnde bugun kan verdim kıxlar 47 -100 -193 olmuş son değerim artış çok düşük canım sıkıldıböyle olup devamı gelen var mı artışı yulselen
Benim embriyolar çözüldü yarım saate transfer olacağım
Evet aynı saatte verdim güzel çarşamba tekrar bakalım dedi ama bilmiyorum ya dr ilk teste kimseye söylemeyin şuan pozıtıf olduğunu dedı gıdısat belli olmaz demişti o aklıma takıldı çok korkuyorum olumsuz bısey olucak dıyeNerdeyse 2 katı canım hemen moralini bozma.. aynı saatte mi verdin ? Kötü değil hiç stres yapma bence. Doktorun düşük filan dedi mi
Kendimi çok 200 lere adapte etmiştim ondan korktumYüzde 60’dan fazla görünüyor artış. Bence normal
Çok yürüyünce oluyor. Dün biraz fazla yürüdüm. Ağrım oldu. Bugün hafif hafif adet ağrısı gibi var. Çok az. Ara ara. Her zaman değilKendimi çok 200 lere adapte etmiştim ondan korktumbide kasık ağrılarım gidince siz ne durumdasınız kasıklarınızda agrı var mı
Evet aynı saatte verdim güzel çarşamba tekrar bakalım dedi ama bilmiyorum ya dr ilk teste kimseye söylemeyin şuan pozıtıf olduğunu dedı gıdısat belli olmaz demişti o aklıma takıldı çok korkuyorum olumsuz bısey olucak dıye
Anladım bnde sadece bel ağrısı var şuan oda sağlıkla tarafımda kasıklarımda sıfır agrı hatta dun aksamdan beri yok agrı kasıklarımda o yuzden zaten endişeleniyorumÇok yürüyünce oluyor. Dün biraz fazla yürüdüm. Ağrım oldu. Bugün hafif hafif adet ağrısı gibi var. Çok az. Ara ara. Her zaman değil
Aminn canım inşallah çok istiyorum kafam rahatlasınOlabilir ilk test düşük benimde ilk test 37 yani napalm. Önemli olan katlanması.. daha az değerle gebeliği başlayan var.. inşallah 2 gün sonra da 400 e çıkarda bi rahat nefes alırsın cnm
Bende akşam 19.00’da vereceğim kanı. 12. Gün bugün. Umarım artış olmuştur
Hadi hayırlısıyla inşallah Rabbım işinizi kolaylaştırsınBenim embriyolar çözüldü yarım saate transfer olacağım
Bu da iyi birşey ki. Çok ağrı olması iyi bir şey değil. 193'ten sonraki önemli. Çünkü ilk artış çok iyi. İlaçlarınızı zamanında kullanın. iğnelerinizi de zamanında yaptırın. Bunlar artış faktörünü etkiliyor.Öyle mi gercekten ama ağrılarında azaldı hatta hiç kasık agrım kalmadı aşırı korkuyorum şuan bişey oldu diye
Hep zamanında kullanıyorum inşallah fayda ederler progestan iğne ve fitil kullanıyorum birde duphatson zaten başka ilacım yokBu da iyi birşey ki. Çok ağrı olması iyi bir şey değil. 193'ten sonraki önemli. Çünkü ilk artış çok iyi. İlaçlarınızı zamanında kullanın. iğnelerinizi de zamanında yaptırın. Bunlar artış faktörünü
İnşallah çok sağolun..Hayırlı olsun şimdiden inşallah çok güzel geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?