Ağustos ayı transfer olacaklar

İ
Öyle mi gercekten ama ağrılarında azaldı hatta hiç kasık agrım kalmadı aşırı korkuyorum şuan bişey oldu diye
Kasık ağrıları zaten belli bir süre oluyor ondan sonra ara ara nadir gelip gidiyor ayrıca değerin çokta güzel artmış 100 iken 193 olmuş yüzde 60 tır doktorların beklediği 2 günde bir seninde eçok güzel artık iyi düşün bebeklerin seninle

Bnde bugun kan verdim kıxlar 47 -100 -193 olmuş son değerim artış çok düşük canım sıkıldı böyle olup devamı gelen var mı artışı yulselen

Nerdeyse 2 katı canım hemen moralini bozma.. aynı saatte mi verdin ? Kötü değil hiç stres yapma bence. Doktorun düşük filan dedi mi

Bnde bugun kan verdim kıxlar 47 -100 -193 olmuş son değerim artış çok düşük canım sıkıldı böyle olup devamı gelen var mı artışı yulselen

Nerdeyse 2 katı canım hemen moralini bozma.. aynı saatte mi verdin ? Kötü değil hiç stres yapma bence. Doktorun düşük filan dedi mi

Umarım öyledir dr soyledık guzel çarşamba gunu tekrar bakacağım dedi ama bilmiyorum içimdeki endişe bitmiyor inşallah beni bırakmazlar

Evet aynı saatte verdim güzel çarşamba tekrar bakalım dedi ama bilmiyorum ya dr ilk teste kimseye söylemeyin şuan pozıtıf olduğunu dedı gıdısat belli olmaz demişti o aklıma takıldı çok korkuyorum olumsuz bısey olucak dıye

Kendimi çok 200 lere adapte etmiştim ondan korktum bide kasık ağrılarım gidince siz ne durumdasınız kasıklarınızda agrı var mı
Çok yürüyünce oluyor. Dün biraz fazla yürüdüm. Ağrım oldu. Bugün hafif hafif adet ağrısı gibi var. Çok az. Ara ara. Her zaman değil

Olabilir ilk test düşük benimde ilk test 37 yani napalm. Önemli olan katlanması.. daha az değerle gebeliği başlayan var.. inşallah 2 gün sonra da 400 e çıkarda bi rahat nefes alırsın cnm

Çok yürüyünce oluyor. Dün biraz fazla yürüdüm. Ağrım oldu. Bugün hafif hafif adet ağrısı gibi var. Çok az. Ara ara. Her zaman değil
Anladım bnde sadece bel ağrısı var şuan oda sağlıkla tarafımda kasıklarımda sıfır agrı hatta dun aksamdan beri yok agrı kasıklarımda o yuzden zaten endişeleniyorum son 8 gündür baya çok vardı çünkü

Öyle mi gercekten ama ağrılarında azaldı hatta hiç kasık agrım kalmadı aşırı korkuyorum şuan bişey oldu diye
Bu da iyi birşey ki. Çok ağrı olması iyi bir şey değil. 193'ten sonraki önemli. Çünkü ilk artış çok iyi. İlaçlarınızı zamanında kullanın. iğnelerinizi de zamanında yaptırın. Bunlar artış faktörünü etkiliyor.

Hep zamanında kullanıyorum inşallah fayda ederler progestan iğne ve fitil kullanıyorum birde duphatson zaten başka ilacım yok inşallah öyledir bebeklerim hala benımledir

Hayırlı olsun şimdiden inşallah çok güzel geçer
İnşallah çok sağolun..
bu arada burda okuduklarıma nazarem belirtiler ile ilgili bişey söylemek istiyorum. Yurt dışında görüştüğüm bir doktor dedi ki, kasıkta ağrı, göğüslerde hassasiyet ves. Tutunup ya da tutunmadığına dair güvenli belirtiler değilmiş. Kullanılan ilaçlar, özellikle östrojen ve progestan vücutta yükseldikçe bu “ağrılar” zaten oluyormuş, hissedilenler çoğunlukla ilaçların etkileri MIŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…