Ağustos ayı transfer olacaklar

işte embriyo kaybı söz konusu evet bir de maddi olarak zorlayıcı bir test hani gönderdiğimiz olmadı diğerini gönderiyoruz o da olmadı diğeri derken hiç kalmaya da bilir son iki tane var çünkü ve diğer dezavantaj dondurulup çözülürken kalite düşmesi, zaten 6. gün diğer embriyolarım bilemiyorum memorialdeyim ben semra hocayla görüşmeyi talep edicem bakalım o ne derse. bir de benim eşimin ailesinin de 10 sene sonra olmuş çocukları hani genetik olduğu belli ki eş problemli bizim zaten değerleri düşük eşimin. genetik testlerde bununla alakalı bir şey çıkmadı eşimde. tıp bir yere kadar ölçebiliyor genetik sorunları

Ahh doğru hepsi. Umarım çözüm olur. Ama pgt daha kapsamlı bir test. İnşallah çözüm olur sizin için. Dediğiniz gibi yani olumsuz sonuçta gelebilir ve embriyolar kullanılmayabilir her biri bir risk. Ama aile öyküsü de varsa denenebilir. Doktorunuz daha iyi yönlendirecektir. Maddi olarak da sanırım embriyo başı 300-350 euro civarındaydı. Benim gittiğim merkezlerde fiyat.

teşekkür ederim inşallah.kimyasal sonlansın konuşacağız bakalım ne diyecekler. bizim merkezde embriyo başına 330 dolar güncel fiyat

37 yaşındayım, ilk denemem. Ailemde hiç genetik rahatsızlık yok, ki eşimin ailesinde de yok. Buna rağmen neredeyse mecburi tuttular pgt yi. En iyi kalite iki embriyom monozomi olarak geldi. Hiç şansları yokmuş yani. Yaptırmadan önce acaba mı diyordum ama şimdi iyi ki yaptırmışım diyorum. Pgt li embriyonun da garantisi yok ama en azından sağlıklı olduklarını biliyorum.

Tşk ederim canım inşeallah güzel geçer ve tutunur bebegin

Herkese merhaba 3. Gün 7 hücreli transfer olan var mı benim transferimin 3 günü benim gibi olanlar var mı

Yaştan dolayı riske atmak istememiş olabilir doktorunuz. Ama en azından en başında belli olunca diğer süreçlerde sağlıklı embriyo ile ilerlemişsiniz ne güzel. Normalde çoğu doktor ilk denemede önermiyor bile.

Bende de sezaryen dikişimin üzerinde çikolata kistim var Skar endometriosiz diye geçiyor karın boşluğumda inşllah benim ki de küçülür

Kızlar bugün biraz fazla yürüdüm bel ağrım çok oldu. Direkt belime vuruyor. Sizde de oluyor mu?

Bende de sezaryen dikişimin üzerinde çikolata kistim var Skar endometriosiz diye geçiyor karın boşluğumda inşllah benim ki de küçülür

Doktorlar küçülür demişti canım ama doğumda alırız içini boşaltırız dediler çocuk düşünmezsen de komple alırız dediler o yüzden bir an önce başlayayım dedim çok sıkıntı yapıyo çünkü yaşayan bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…