- 26 Mart 2023
- 212
- 191
- 33
işte embriyo kaybı söz konusu evet bir de maddi olarak zorlayıcı bir test hani gönderdiğimiz olmadı diğerini gönderiyoruz o da olmadı diğeri derken hiç kalmaya da bilir son iki tane var çünkü ve diğer dezavantaj dondurulup çözülürken kalite düşmesi, zaten 6. gün diğer embriyolarım bilemiyorum memorialdeyim ben semra hocayla görüşmeyi talep edicem bakalım o ne derse. bir de benim eşimin ailesinin de 10 sene sonra olmuş çocukları hani genetik olduğu belli ki eş problemli bizim zaten değerleri düşük eşimin. genetik testlerde bununla alakalı bir şey çıkmadı eşimde. tıp bir yere kadar ölçebiliyor genetik sorunlarıYani bu pgt konusu doktordan doktora değişiyor açıkcası. En az 5 doktorla görüştüm 1 i hariç öneren olmadı mesela ben de ki benim 5. Transferim ve yaşım 40 a yaklaştı. O da başarı sansını arttırmak istiyordu o yüzden önerdi. Ama çoğu okudugum durumda yumurta rezervi azlıgında ozellıkle riske atmak istemıyor doktorlar ya da tekrarlayan kayıplar ya da hiç gebelik oluşmaması durumunda. Eğer bu vb benzeri durumlar yoksa. Ama tabii yumurta yine vardır maddi olarak da uygunsunuzdur. Yaptırmaktan zarar gelmez daha garanti olur.
Ahh doğru hepsi. Umarım çözüm olur. Ama pgt daha kapsamlı bir test. İnşallah çözüm olur sizin için. Dediğiniz gibi yani olumsuz sonuçta gelebilir ve embriyolar kullanılmayabilir her biri bir risk. Ama aile öyküsü de varsa denenebilir. Doktorunuz daha iyi yönlendirecektir. Maddi olarak da sanırım embriyo başı 300-350 euro civarındaydı. Benim gittiğim merkezlerde fiyat.işte embriyo kaybı söz konusu evet bir de maddi olarak zorlayıcı bir test hani gönderdiğimiz olmadı diğerini gönderiyoruz o da olmadı diğeri derken hiç kalmaya da bilir son iki tane var çünkü ve diğer dezavantaj dondurulup çözülürken kalite düşmesi, zaten 6. gün diğer embriyolarım bilemiyorum memorialdeyim ben semra hocayla görüşmeyi talep edicem bakalım o ne derse. bir de benim eşimin ailesinin de 10 sene sonra olmuş çocukları hani genetik olduğu belli ki eş problemli bizim zaten değerleri düşük eşimin. genetik testlerde bununla alakalı bir şey çıkmadı eşimde. tıp bir yere kadar ölçebiliyor genetik sorunları
Maşallah canım rabbim tamamina erdirsin
teşekkür ederim inşallah.kimyasal sonlansın konuşacağız bakalım ne diyecekler. bizim merkezde embriyo başına 330 dolar güncel fiyatAhh doğru hepsi. Umarım çözüm olur. Ama pgt daha kapsamlı bir test. İnşallah çözüm olur sizin için. Dediğiniz gibi yani olumsuz sonuçta gelebilir ve embriyolar kullanılmayabilir her biri bir risk. Ama aile öyküsü de varsa denenebilir. Doktorunuz daha iyi yönlendirecektir. Maddi olarak da sanırım embriyo başı 300-350 euro civarındaydı. Benim gittiğim merkezlerde fiyat.
Gönlünüze göre olsun bundan sonrasıteşekkür ederim inşallah.kimyasal sonlansın konuşacağız bakalım ne diyecekler. bizim merkezde embriyo başına 330 dolar güncel fiyat
37 yaşındayım, ilk denemem. Ailemde hiç genetik rahatsızlık yok, ki eşimin ailesinde de yok. Buna rağmen neredeyse mecburi tuttular pgt yi. En iyi kalite iki embriyom monozomi olarak geldi. Hiç şansları yokmuş yani. Yaptırmadan önce acaba mı diyordum ama şimdi iyi ki yaptırmışım diyorum. Pgt li embriyonun da garantisi yok ama en azından sağlıklı olduklarını biliyorum.Yani bu pgt konusu doktordan doktora değişiyor açıkcası. En az 5 doktorla görüştüm 1 i hariç öneren olmadı mesela ben de ki benim 5. Transferim ve yaşım 40 a yaklaştı. O da başarı sansını arttırmak istiyordu o yüzden önerdi. Ama çoğu okudugum durumda yumurta rezervi azlıgında ozellıkle riske atmak istemıyor doktorlar ya da tekrarlayan kayıplar ya da hiç gebelik oluşmaması durumunda. Eğer bu vb benzeri durumlar yoksa. Ama tabii yumurta yine vardır maddi olarak da uygunsunuzdur. Yaptırmaktan zarar gelmez daha garanti olur.
Tşk ederim canım inşeallah güzel geçer ve tutunur bebeginReglimin 3. günü gittim ben aynı gün estrofem dvitamini ve folik asite başlattı. 4 gün sonra tekrar kontrole çağırdı ilaçlara devam dedi rahim kalınlığımı baktı. Cumartesi tekrar kontrole çağırdı bu seferde progestan fitil ve prolutex iğne ekledi. 21/08/25 Perşembe günü için progesteron kan tahlili yaptır 22/08/25 cuma günüde tüm fitil, iğne, ilaçları tekrar kullan transfere gel dedi. Cuma günü adetimin 24. Günü oluyor transfer tarihim. Transfer sürecim şimdilik böyle
Yaaa çok güzel artmış maşallah çok sevindimKızlar bugün kan verdim.. 3.gün embriyosu çift transfer
10.gün 37 çıkmıştı
12.gün 124 çıktı
Çok şükür artmış rabbim herkese nasip etsin buduyguyu
Benim de 3. Gün dün hafif sol kasıkta yanma tarzı vardı bugün hiç bir belirti yokKızlar günaydın transferin 2.gunudeyim bugün vajinama doğru batma oluyor sabahtan beri sizlerde olmusmuydu
Yaştan dolayı riske atmak istememiş olabilir doktorunuz. Ama en azından en başında belli olunca diğer süreçlerde sağlıklı embriyo ile ilerlemişsiniz ne güzel. Normalde çoğu doktor ilk denemede önermiyor bile.37 yaşındayım, ilk denemem. Ailemde hiç genetik rahatsızlık yok, ki eşimin ailesinde de yok. Buna rağmen neredeyse mecburi tuttular pgt yi. En iyi kalite iki embriyom monozomi olarak geldi. Hiç şansları yokmuş yani. Yaptırmadan önce acaba mı diyordum ama şimdi iyi ki yaptırmışım diyorum. Pgt li embriyonun da garantisi yok ama en azından sağlıklı olduklarını biliyorum.
Benimde 8 hücreli 3.gün embriyosuydu yarın test günümHerkese merhaba 3. Gün 7 hücreli transfer olan var mı benim transferimin 3 günü benim gibi olanlar var mı
Bende de sezaryen dikişimin üzerinde çikolata kistim var Skar endometriosiz diye geçiyor karın boşluğumda inşllah benim ki de küçülürGebelikte küçüldüğünü söylüyor doğumda da alıyorlarmış içini boşaltıyorlarmış çocuk istemezsen zaten 36 yaşındayım inşallah doğum yapmak nasip olur sağlıkla ondan da kurtulurum.Darısı sizin başınıza inşallah
Kızlar duanıza talibim yarın sabah 9.30 ta transferim var eğer herşey yolunda gider ise heyecan dorukta
Evet benimde belim çok ağrıyor regli dönemimde de çok ağrırdı benimKızlar bugün biraz fazla yürüdüm bel ağrım çok oldu. Direkt belime vuruyor. Sizde de oluyor mu?
Çok güzel artmış maşallahKızlar bugün kan verdim.. 3.gün embriyosu çift transfer
10.gün 37 çıkmıştı
12.gün 124 çıktı
Çok şükür artmış rabbim herkese nasip etsin buduyguyu
Bende de sezaryen dikişimin üzerinde çikolata kistim var Skar endometriosiz diye geçiyor karın boşluğumda inşllah benim ki de küçülür
Yaaa çok güzel artmış maşallah çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?