- 20 Temmuz 2024
- 518
- 325
- 23
- 32
Herkese merhaba 3. Gün 7 hücreli transfer olan var mı benim transferimin 3 günü benim gibi olanlar var mı
Kızlar bugün biraz fazla yürüdüm bel ağrım çok oldu. Direkt belime vuruyor. Sizde de oluyor mu?
Çok güzel artmış maşallahdarısı hepimize inşallah
Hayır kan sulandırıcı vermediler sizin transfer ne zamanHayırlı uğurlu olsun çok az kalmış transferinizekan sulandırıcı vermemişler sanırım size de
Hayırlı olsun canım Allah kolaylık versinKızlar duanıza talibim yarın sabah 9.30 ta transferim var eğer herşey yolunda gider ise heyecan dorukta
Progesteron tahlilini perşembe günü vereceğim benEvet canım progesteron, lh ve estradiol tahlili verdim. Progesteron 0.33 çıkmış, lh 8.72 çıkmış, estradiol da 237.58 çıkmış sonuçları yarına doktor kontrol edecek bakalım ne diyecek? Sizde sonuçlar nasıldı?
Transfer tarihim henüz belli olmadı, reglin 2.günü gitmiştim bir de yarın gideceğim. İnşallah yarın belli olur yarın benim 12.günüm ama bakalım ne diyeceklerHayır kan sulandırıcı vermediler sizin transfer ne zaman
Oluyor oluyor fazla ayakta duran nca birde yüzünde ağrı oluyorKızlar bugün biraz fazla yürüdüm bel ağrım çok oldu. Direkt belime vuruyor. Sizde de oluyor mu?
Kanda baktırdınız mıBenim sonucum negatif geldi
Kan baktırdım direkt. Değer bile yazmıyorKanda baktırdınız mı
Günaydın kızlar, dualarınıza talibim bu gün transferim var iki adet 3ncü gün embriyosu
Benim sonucum negatif geldi
Hayırlı olsunGünaydın kızlar, dualarınıza talibim bu gün transferim var iki adet 3ncü gün embriyosu
Belki sonuçta bir hata vardır? Değer yazması gerekmiyor mu?Kan baktırdım direkt. Değer bile yazmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?