Ağustos ayı transfer olacaklar

çok güzel geçer inşaallah güzel haberler alın.

belli oldu mu transfer gününüz :) rahim kalınlığınız nasılmış
Rahim kalınlığı mm olarak söyledi ama iyi ya da kötü demedi sanırım 11 mm dedi ya da 10 :) baskın yumurta da büyümüş büyük ihtimalle pazar günü transfer olabilir dedi. Ama bugün öğleden sonra kurul sonrası beni arayacaklar hem ilaçları hem de tarihi net şekilde söyleyeceklermiş. Aranmayı bekliyorum inşallah pazar günü olur hayırlısıyla :)

Yok canım yani ölçülemeyecek kadar düşük <1,20 yazıyor

o kadar çok üzüldüm ki bende ağladım sabahtır. Bilmiyorum neden böyle oluyor keşke şundan diyebilsek..
Gerçekten bir imtihan.. umarım bir sonrakinde her şey gönlünce olur canım. Pes etmek yok, elbet bir gün bebişlerimize kavuşacağız

cumartesi günü gittiğimde bana da rahim kalınlığımın 11 mm olduğunu söyledi.

Gerçekten bir imtihan.. umarım bir sonrakinde her şey gönlünce olur canım. Pes etmek yok, elbet bir gün bebişlerimize kavuşacağız
Çok büyük bir imtihan o kadar emek verdikten sonra negatif sonuç almak insanı tamamen bitiriyor. Bir de geride kalan embriyo da yok her şey sıfırdan

Çok büyük bir imtihan o kadar emek verdikten sonra negatif sonuç almak insanı tamamen bitiriyor. Bir de geride kalan embriyo da yok her şey sıfırdan
Çok haklısonız gerçekten süreçte yıpratıcı hiç olmasa sonucu iyi olsun diye düşünüyor insan ama zorlaşıyorsa güzelleşiyor dur öyle düşünün

kızlar oksapar iğne kullanıyor musunuz koldan yaptım çok yaktı karından mı yapsam acaba kullananlar nasıl kullanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…