Amin canım inşallahh.Ayy canım keşkeee.. bu imtihan ya başka bi açıklaması yok ki. Ağla içini dök herdefasında daha güçlü kalkmadıkmı yine öyle olacak eminim. Rabbim sana gözyaşların kadar gülücükler nasip etsin inşallah
Rahim kalınlığı mm olarak söyledi ama iyi ya da kötü demedi sanırım 11 mm dedi ya da 10 :) baskın yumurta da büyümüş büyük ihtimalle pazar günü transfer olabilir dedi. Ama bugün öğleden sonra kurul sonrası beni arayacaklar hem ilaçları hem de tarihi net şekilde söyleyeceklermiş. Aranmayı bekliyorum inşallah pazar günü olur hayırlısıyla :)çok güzel geçer inşaallah güzel haberler alın.
belli oldu mu transfer gününüz :) rahim kalınlığınız nasılmış
Çıktı pozitif canınCanım sonucun çıktı mı
Yok canım yani ölçülemeyecek kadar düşük <1,20 yazıyor
o kadar çok üzüldüm ki bende ağladım sabahtır. Bilmiyorum neden böyle oluyor keşke şundan diyebilsek.
Ay harika kaçıncı gün bugün? İlk test sonucu muydu? Daha önce kan vermiş miydin canım?
Gerçekten bir imtihan.. umarım bir sonrakinde her şey gönlünce olur canım. Pes etmek yok, elbet bir gün bebişlerimize kavuşacağızYok canım yani ölçülemeyecek kadar düşük <1,20 yazıyor
o kadar çok üzüldüm ki bende ağladım sabahtır. Bilmiyorum neden böyle oluyor keşke şundan diyebilsek..
12.gün bügun ilk defa verdimAy harika kaçıncı gün bugün? İlk test sonucu muydu? Daha önce kan vermiş miydin canım?
İyi sabretmişsin vallahi helal olsun12.gün bügun ilk defa verdim
cumartesi günü gittiğimde bana da rahim kalınlığımın 11 mm olduğunu söyledi.Rahim kalınlığı mm olarak söyledi ama iyi ya da kötü demedi sanırım 11 mm dedi ya da 10 :) baskın yumurta da büyümüş büyük ihtimalle pazar günü transfer olabilir dedi. Ama bugün öğleden sonra kurul sonrası beni arayacaklar hem ilaçları hem de tarihi net şekilde söyleyeceklermiş. Aranmayı bekliyorum inşallah pazar günü olur hayırlısıyla :)
Çok büyük bir imtihan o kadar emek verdikten sonra negatif sonuç almak insanı tamamen bitiriyor. Bir de geride kalan embriyo da yok her şey sıfırdanGerçekten bir imtihan.. umarım bir sonrakinde her şey gönlünce olur canım. Pes etmek yok, elbet bir gün bebişlerimize kavuşacağız
Teşekkür ederim valla zor, dayandım ama dayandım tek embriyo sizin nasılİyi sabretmişsin vallahi helal olsunsonucun harika, tebrik ederim tek embriyo muydu?
Çok haklısonız gerçekten süreçte yıpratıcı hiç olmasa sonucu iyi olsun diye düşünüyor insan ama zorlaşıyorsa güzelleşiyor dur öyle düşününÇok büyük bir imtihan o kadar emek verdikten sonra negatif sonuç almak insanı tamamen bitiriyor. Bir de geride kalan embriyo da yok her şey sıfırdan
Merhaba hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahTeşekkür ederim valla zor, dayandım ama dayandım tek embriyo sizin nasıl
Yaşınız daha gençti diye hatırlıyorum, elbet olacak bir gün. Bunda da vardır bir hayır..Çok büyük bir imtihan o kadar emek verdikten sonra negatif sonuç almak insanı tamamen bitiriyor. Bir de geride kalan embriyo da yok her şey sıfırdan
Benim de tek 5. Gün. Bugün 12. Gün. Tekrar test vereceğim.Teşekkür ederim valla zor, dayandım ama dayandım tek embriyo sizin nasıl
Transferin ne zaman planlandı canım?cumartesi günü gittiğimde bana da rahim kalınlığımın 11 mm olduğunu söyledi.
Maşallaahh sonucun harika
Çok sevindim bak idrarda silik dedin dedin beni bile korkuttu. Ne kadar güzel gelmiş sonucunÇıktı pozitif canın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?