Ağustos ayı transfer olacaklar

Arkadaşlar transfer hariç bugün 7. Günüm hala adet ağrıları çekiyorum ama baya baya adet ağrısı bel ağrım hiç geçmiyor kasık ve bacak arada geçiyor hiç böyle olan var mı ya adet olcam galiba diyorum ama neden bilmiyorum hala umudum var evdeki testler negatifti ama onlar için erken tabi 3. Gün embiriyosu benim

Bunu deneyimlemiş biri olarak kesin bir dille şunu diyebilirim ki. Estrofem ilacını yoğun kullandığım dönemde ( hamileliğin başlarında) göğüs ağrım çok oluyordu. Taş gibi oluyordu. Çok rahatsiz edici şekilde. Bu ilacı azaltmaya başlayınca min seviyelere düşürünce (günde 1 tane) göğüs ağrım hiç yok dereceye kadar düştü. İlaçların etkisi oluyor. İştahım çoktu. İlaçları bırakınca otomatikmen kapandı. Yani belirtiler aldatıcı. Asıl belirtiler hamileliğin ilerleyen dönemlerinde ( 5 haftalıkken başlıyor her hafta başka türlü belirti ile ilerliyor). İlk beta öğreniminde belirti olmuyor.

Kan vermeden hiçbir şey için net konuşamayız. Zamanı gelince kan verin.

Evet bende buna çok inanıyorum. Kaldıki benim iğne transferden 4 gün önce vurunduğumda başladı kasık ağrım. Şuanda kasık ağrısı yerini adet sızısına bıraktı. Göğüs ağrım hiç olmadı hala yok

Canım ilaçların etkisi çok yoğun oluyor. Her bünyede farklı. Sen adet ağrısı sanıp üzülme. Az kalmış test gününü bekleyebilirsen. Ben 9.gün idrarda 10.gün kanda öğrendim. 3.gün embriyosu

Belki sonuçta bir hata vardır? Değer yazması gerekmiyor mu?
Yok canım yani ölçülemeyecek kadar düşük <1,20 yazıyor
Canım çok üzgünüm gerçekten vardır Rabbimin bildiği. İnşallah ilerde mutluluk seninle olsun. Gecikiyorsa güzelleşiyordur inşallah
o kadar çok üzüldüm ki bende ağladım sabahtır. Bilmiyorum neden böyle oluyor keşke şundan diyebilsek..

Yok canım yani ölçülemeyecek kadar düşük <1,20 yazıyor

o kadar çok üzüldüm ki bende ağladım sabahtır. Bilmiyorum neden böyle oluyor keşke şundan diyebilsek..

Ayy canım keşkeee.. bu imtihan ya başka bi açıklaması yok ki. Ağla içini dök herdefasında daha güçlü kalkmadıkmı yine öyle olacak eminim. Rabbim sana gözyaşların kadar gülücükler nasip etsin inşallah

Yok canım yani ölçülemeyecek kadar düşük <1,20
Yaa çok üzüldüm gerçekten anlıyorum şuan neler hissedebildiğinizi keşke herşeyin garantisi olsada bunları çekmesek ama bizimde sınavımız buymuş Rabbim inşalalh yüzünüzü bundan sonrasında güldürür

Bu kadar yoğun adet ağrısı çekmek normal mi yani şu test günüm gelsede şu ızdırab bitse

Günaydın kızlar, dualarınıza talibim bu gün transferim var iki adet 3ncü gün embriyosu
çok güzel geçer inşaallah güzel haberler alın.
Transfer tarihim henüz belli olmadı, reglin 2.günü gitmiştim bir de yarın gideceğim. İnşallah yarın belli olur yarın benim 12.günüm ama bakalım ne diyecekler
belli oldu mu transfer gününüz :) rahim kalınlığınız nasılmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…