Ben bugun vermiycem canım yarın vericem birer gün arayla istedi doktor
Haklısın canım ama hemen düşürme modunu bak, yükselecek yineİstedi doktor. Umarım artar. Çok ağladım, üzüldüm.
yaaa benden bir gün sonra sizin transferinizEvet evet cumartesiye planladık bugün
Ayyy beraber bekleyeceğiz yaniyaaa benden bir gün sonra sizin transferinizrahim kalınlığınız ne kadar olmuş, birde şuan hangi ilaçları kullanıyorsunuz
Var canım çok şükür 3 yaşında oğlum varSeninde sağlık bir tüp bebek geçmişin bar değil mi
Benimde 3 yaşında oğlum ilk tüp bebeği de aynı zamanlarda yaptırmışız demekkiVar canım çok şükür 3 yaşında oğlum var
Bende günde 3 tane estrofem içiyorum. folik asit dvitamini. progestan fitil sabah 2, öğlen 2, gece 2 tane. bugün sabah prolutex iğneye başladım günde 1 defa vuracaksın dedi. perşembe günüde progesteron değerine baktır bana sonucunu gönder dedi doktor.Ayyy beraber bekleyeceğiz yanibenim son kontrolüm dündü. Rahim kalınlığım 10.5 mm olmuştu. Şuanda estrofem sabah akşam 2, Progesteron fitil günde 3 , Progesteron iğne günde 2 , prednol ecopirin folik asit günde 1, birde d vitamini kullanıyorum. Progesterona dün başladım. Babannem gibi 1 torba ilaçlar dolaşıyorum sen hangi ilaçları kullanıyorsun ? Haa birde 21 ağustosta progesteron için kan vericem sonucuna göre duphastona başlatacaklarmış
Ben bugun vermiycem canım yarın vericem birer gün arayla istedi doktor
2 ilaç hariç dozlarımızda çok benzerBende günde 3 tane estrofem içiyorum. folik asit dvitamini. progestan fitil sabah 2, öğlen 2, gece 2 tane. bugün sabah prolutex iğneye başladım günde 1 defa vuracaksın dedi. perşembe günüde progesteron değerine baktır bana sonucunu gönder dedi doktor.
Başta aynı gündük sanırım ama ben bekleyemediğim için 11. Gün verdim kanı siz 12. Gün verdiniz o yuzden öyle olduAaa senle aynı günüz sanıyordum
Bana bir tane transfer edildi canım 3 embriyomuz vardı ama çözülürken hasara uğramışlar bir tane saglam kaldı onu transfer ettiler .ya ne güzel senin olursa ikiz olacak inşallah ozamanBenimde 3 yaşında oğlum ilk tüp bebeği de aynı zamanlarda yaptırmışız demekkibenimde ilk 12 hafta lekelelenmeli geçti şimdi 2 tane. Mi tek mi transfer edildi size birde bugün kaçıncı gününüz
Pazartesi sabah oldum canım aramızda 2 gün var ben 2022 kasımda transfer oldumBana bir tane transfer edildi canım 3 embriyomuz vardı ama çözülürken hasara uğramışlar bir tane saglam kaldı onu transfer ettiler .ya ne güzel senin olursa ikiz olacak inşallah ozaman.olabilir canım ben 2022 Şubat ayında yaptırmıştım önceki transferimi cumartesi sabah oldum senin de pazarmiydi transferin
İnşallah canım bende haftaya pazar günü test yapsam pazarteside kan versem diye düşünüyorumPazartesi sabah oldum canım aramızda 2 gün var ben 2022 kasımda transfer olduminşllah güzel sonuçlar alırız bakalım heyecanla Salıyı bekliyorum ben Salı günü haftaya idrar testi yapacağım
Siz, bugün verdiniz miAaa senle aynı günüz sanıyordum
Başta aynı gündük sanırım ama ben bekleyemediğim için 11. Gün verdim kanı siz 12. Gün verdiniz o yuzden öyle oldu
Calisananneadayi ağrılarınız nasıl bugun 14. Gündeyiz benim sabah kalktım hiç yoktu şimdi mağazaya geldim biraz eğilip kalktım hemen ağrım başladı akşamı nasıl etcem bilmiyorum siz ıstırahattemısınız yoksa çalışmaya başladınız mı
Artmıştır tabi içinizi ferah tutunHımm aceleci seniişbende bugün çok heyecanlıyım inşallah artmıştır
Kimsede bilmiyor benim sürecimi o yüzden kendimi çok kasamıyorum hareketlerimde bilmiyorum inşallah sonumuz hayrolurBende dün başladım işe. Dün zorladı beni kasıklarım ve belim ağrısı akşama doğru çok şiddetli oldu. Hareketsiz oturmaktan oluyor sanırım ara ara kalktım rahatlamak için. Bugün şimdiye kadar çok hafif ağrılarım
24 için dimi olabilir aslında ama ben kan için gününü bekleyeceğim küçük değerlerdi katalayacak mı diye beklemek çok zor oluyor idrarda göreyim kanı gününde veririmİnşallah canım bende haftaya pazar günü test yapsam pazarteside kan versem diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?