Ağustos ayı transfer olacaklar

yaaa benden bir gün sonra sizin transferiniz rahim kalınlığınız ne kadar olmuş, birde şuan hangi ilaçları kullanıyorsunuz
Ayyy beraber bekleyeceğiz yani benim son kontrolüm dündü. Rahim kalınlığım 10.5 mm olmuştu. Şuanda estrofem sabah akşam 2, Progesteron fitil günde 3 , Progesteron iğne günde 2 , prednol ecopirin folik asit günde 1, birde d vitamini kullanıyorum. Progesterona dün başladım. Babannem gibi 1 torba ilaçlar dolaşıyorum sen hangi ilaçları kullanıyorsun ? Haa birde 21 ağustosta progesteron için kan vericem sonucuna göre duphastona başlatacaklarmış

Bende günde 3 tane estrofem içiyorum. folik asit dvitamini. progestan fitil sabah 2, öğlen 2, gece 2 tane. bugün sabah prolutex iğneye başladım günde 1 defa vuracaksın dedi. perşembe günüde progesteron değerine baktır bana sonucunu gönder dedi doktor.

2 ilaç hariç dozlarımızda çok benzer hayırlısıyla güzel sonuçlar alalım inşallah seninde ilk transferin mi olacak ? Birde senin rahim kalınlığın neydi

Benimde 3 yaşında oğlum ilk tüp bebeği de aynı zamanlarda yaptırmışız demekki benimde ilk 12 hafta lekelelenmeli geçti şimdi 2 tane. Mi tek mi transfer edildi size birde bugün kaçıncı gününüz
Bana bir tane transfer edildi canım 3 embriyomuz vardı ama çözülürken hasara uğramışlar bir tane saglam kaldı onu transfer ettiler .ya ne güzel senin olursa ikiz olacak inşallah ozaman.olabilir canım ben 2022 Şubat ayında yaptırmıştım önceki transferimi cumartesi sabah oldum senin de pazarmiydi transferin

Calisananneadayi ağrılarınız nasıl bugun 14. Gündeyiz benim sabah kalktım hiç yoktu şimdi mağazaya geldim biraz eğilip kalktım hemen ağrım başladı akşamı nasıl etcem bilmiyorum siz ıstırahattemısınız yoksa çalışmaya başladınız mı

Pazartesi sabah oldum canım aramızda 2 gün var ben 2022 kasımda transfer oldum inşllah güzel sonuçlar alırız bakalım heyecanla Salıyı bekliyorum ben Salı günü haftaya idrar testi yapacağım

Bende dün başladım işe. Dün zorladı beni kasıklarım ve belim ağrısı akşama doğru çok şiddetli oldu. Hareketsiz oturmaktan oluyor sanırım ara ara kalktım rahatlamak için. Bugün şimdiye kadar çok hafif ağrılarım

Kimsede bilmiyor benim sürecimi o yüzden kendimi çok kasamıyorum hareketlerimde bilmiyorum inşallah sonumuz hayrolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…