Bende günde 3 tane estrofem içiyorum. folik asit dvitamini. progestan fitil sabah 2, öğlen 2, gece 2 tane. bugün sabah prolutex iğneye başladım günde 1 defa vuracaksın dedi. perşembe günüde progesteron değerine baktır bana sonucunu gönder dedi doktor.Ayyy beraber bekleyeceğiz yanibenim son kontrolüm dündü. Rahim kalınlığım 10.5 mm olmuştu. Şuanda estrofem sabah akşam 2, Progesteron fitil günde 3 , Progesteron iğne günde 2 , prednol ecopirin folik asit günde 1, birde d vitamini kullanıyorum. Progesterona dün başladım. Babannem gibi 1 torba ilaçlar dolaşıyorum sen hangi ilaçları kullanıyorsun ? Haa birde 21 ağustosta progesteron için kan vericem sonucuna göre duphastona başlatacaklarmış
evet benimde ilk tarnsferim. Cumartesi günüydü kontrolüm 11mm demişti rahim kalınlığıma en son2 ilaç hariç dozlarımızda çok benzerhayırlısıyla güzel sonuçlar alalım inşallah seninde ilk transferin mi olacak ? Birde senin rahim kalınlığın neydi
Bana ayın 28 inde yap öncesinde kesinlikle sonuç baktirma diye tembihledi hemşire ama öncesinde de 10.gun vermsitim tahlili yine öyle yapasim var.Bende idrarda negatif görürsem ilaçlara devam etmek istemem o yüzden bir an önce kanda da görsem diye düşündüm24 için dimi olabilir aslında ama ben kan için gününü bekleyeceğim küçük değerlerdi katalayacak mı diye beklemek çok zor oluyor idrarda göreyim kanı gününde veririm
Canım tekrar verdin mi kan?Aaa senle aynı günüz sanıyordum
En iyisini yine sen bilirsinBana ayın 28 inde yap öncesinde kesinlikle sonuç baktirma diye tembihledi hemşire ama öncesinde de 10.gun vermsitim tahlili yine öyle yapasim var.Bende idrarda negatif görürsem ilaçlara devam etmek istemem o yüzden bir an önce kanda da görsem diye düşündüm
Banada 27 agustos test günü verdiler ama pazartesi günü kan vereceğimBana ayın 28 inde yap öncesinde kesinlikle sonuç baktirma diye tembihledi hemşire ama öncesinde de 10.gun vermsitim tahlili yine öyle yapasim var.Bende idrarda negatif görürsem ilaçlara devam etmek istemem o yüzden bir an önce kanda da görsem diye düşündüm
Siz, bugün verdiniz mi
Kimsede bilmiyor benim sürecimi o yüzden kendimi çok kasamıyorum hareketlerimde bilmiyorum inşallah sonumuz hayrolur
Canım tekrar verdin mi kan?
Benimde aynı şekilde vajinaya doğru iniyor bugün bıraz ayakta kaldım ondan mı bılmıyorum korktumKızlar kasık ağrıniz nasıl benim kasigimdan vajinama doğru iniyor agri hiç ayağa kalkasim gelmiyor ağrım varken
Ben tam 12 gün kullandım iğneleri bence daha erken böyle bir şey demek içinYumurtalarınız ilaca kaç günde tepki verdi arkadaşlar
Ben 4 gün kullanıp bugün gittim doktor pek buyumemisler tepki yok dedi
Boyutlarıni 8 -10 arasında saydı
Sürecimiz benzer ilerliyorBende günde 3 tane estrofem içiyorum. folik asit dvitamini. progestan fitil sabah 2, öğlen 2, gece 2 tane. bugün sabah prolutex iğneye başladım günde 1 defa vuracaksın dedi. perşembe günüde progesteron değerine baktır bana sonucunu gönder dedi doktor.
evet benimde ilk tarnsferim. Cumartesi günüydü kontrolüm 11mm demişti rahim kalınlığıma en son
Ben hep oturur haldeyim bende de oluyor canım korkma ayakta kalmaktan değildir insallahBenimde aynı şekilde vajinaya doğru iniyor bugün bıraz ayakta kaldım ondan mı bılmıyorum korktum
Sonunda bir cevap alabildik kimse bakmadı hiç sorularımaBen tam 12 gün kullandım iğneleri bence daha erken böyle bir şey demek için
İnşallah insan tedirgin oluyor ama kimse bişey bilmeyince mecbur kalıyorBen hep oturur haldeyim bende de oluyor canım korkma ayakta kalmaktan değildir insallah
Gercekten cevremız bılse bir dert bilmese ayrı dertBenimde öyle dün eşimin ailesinin yanında çaktırmamak çok zordu bide normalde sigara içtiğim için sigara uzatıp durdular öff anlamış bile olabilirler
30 ağustosta benim test günüm ama bende asla o kadar dayanamam herhaldeBanada 27 agustos test günü verdiler ama pazartesi günü kan vereceğim
Benim de test günüm 28 ağustos canım ama ben negatif ya da düşük bir değer görmekten korkuyorum o yüzden beklerim diye düşünüyorumBanada 27 agustos test günü verdiler ama pazartesi günü kan vereceğim
Sende 8 ya da 9. Gün ver istersen kan o zaman belli oluyor30 ağustosta benim test günüm ama bende asla o kadar dayanamam herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?