Ağustos ayı transfer olacaklar

Bende günde 3 tane estrofem içiyorum. folik asit dvitamini. progestan fitil sabah 2, öğlen 2, gece 2 tane. bugün sabah prolutex iğneye başladım günde 1 defa vuracaksın dedi. perşembe günüde progesteron değerine baktır bana sonucunu gönder dedi doktor.
2 ilaç hariç dozlarımızda çok benzer hayırlısıyla güzel sonuçlar alalım inşallah seninde ilk transferin mi olacak ? Birde senin rahim kalınlığın neydi
evet benimde ilk tarnsferim. Cumartesi günüydü kontrolüm 11mm demişti rahim kalınlığıma en son

24 için dimi olabilir aslında ama ben kan için gününü bekleyeceğim küçük değerlerdi katalayacak mı diye beklemek çok zor oluyor idrarda göreyim kanı gününde veririm
Bana ayın 28 inde yap öncesinde kesinlikle sonuç baktirma diye tembihledi hemşire ama öncesinde de 10.gun vermsitim tahlili yine öyle yapasim var.Bende idrarda negatif görürsem ilaçlara devam etmek istemem o yüzden bir an önce kanda da görsem diye düşündüm

En iyisini yine sen bilirsin

Banada 27 agustos test günü verdiler ama pazartesi günü kan vereceğim

Yumurtalarınız ilaca kaç günde tepki verdi arkadaşlar
Ben 4 gün kullanıp bugün gittim doktor pek buyumemisler tepki yok dedi
Boyutlarıni 8 -10 arasında saydı

Kızlar kasık ağrıniz nasıl benim kasigimdan vajinama doğru iniyor agri hiç ayağa kalkasim gelmiyor ağrım varken

Kimsede bilmiyor benim sürecimi o yüzden kendimi çok kasamıyorum hareketlerimde bilmiyorum inşallah sonumuz hayrolur

Benimde öyle dün eşimin ailesinin yanında çaktırmamak çok zordu bide normalde sigara içtiğim için sigara uzatıp durdular öff anlamış bile olabilirler

Yumurtalarınız ilaca kaç günde tepki verdi arkadaşlar
Ben 4 gün kullanıp bugün gittim doktor pek buyumemisler tepki yok dedi
Boyutlarıni 8 -10 arasında saydı
Ben tam 12 gün kullandım iğneleri bence daha erken böyle bir şey demek için

Sürecimiz benzer ilerliyor inşallah peşpeşe pozitifide görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…