Çıktı mı sonuçYok akşammları veriyorum iş çıkışı gideceğim. 18.30 civarı vermiş oluurum
İnşallah canım içindedir içini ferah tutTeşekkürler inşallah hepsi gelisir büyür bebişim aralarindadir şuan
Evet onu yazdım şimdi bendeÇıktı mı sonuç
4 günde daha belli olmaz bence 8-10 gün olunca belli oluyorDaha da büyüyen yumurtalar olur inşallah sabahtandir ona moralim bozuk
Ben dün yine verdim progesteron tahlili ve sonuç bu defa 0.52 çıkmış. Yarına tekrar gideceğim ve bu defa yine hepsinin tahlilini vereceğim. Nasip bakalımProgesteron tahlilini perşembe günü vereceğim ben
Hayırlı olsun bugün kaçoncı gün çok sevindim yine tahlil istediler miEvet onu yazdım şimdi bende407
Çok güzel artmış maşallah çok sevindimKızlar 3.gün embriyosu çift transfer bugün 14.günüm test verdim
Beta,
10.gün 37
12.gün 124
14.gün 407
Rabbime şükürler olsun artışımız devam ediyor
İki katı olmuş çok iyi maşallahKızlar 3.gün embriyosu çift transfer bugün 14.günüm test verdim
Beta,
10.gün 37
12.gün 124
14.gün 407
İnşallah canım progesteron tahlili vermiştim 0.33ten 0.52ye yükselmiş doktor yarına tekrar tahlil istedi bu defa estradiol, lh ve progesteron tahlili vereceğim. Bakalım ne olacak?Doğal siklusta sizin oluşturmuş olduğunuz yumurtaları kullanarak (yani doğal döngüyü taklit ederek) östrojen seviyesinin artmasını sağlıyorlar. Muhtemelen transferden birkaç gün önce de aynı opudaki gibi çatlatma iğnesi yapmanızı isteyebilir doktorunuz ve diğer ilaçlara başlamanızı. Her doktorun yöntemi farklı ama hemen hemen birbirine yakın süreçler. Sonrası transfer ve güzel haberler inşallah
İki katı olmuş çok iyi maşallah
Çok güzel artmış maşallah çok sevindim
Maşallah çok güzel gözün aydın canimKızlar 3.gün embriyosu çift transfer bugün 14.günüm test verdim
Beta,
10.gün 37
12.gün 124
14.gün 407
Hadi bakalım sancılar var mı
Evet çok şükür4 gün sonra tekrarlamamı istediler
Hiç bir belirti olmaz mı ya bende sadece sırt bel kasık gögüs ler hiç etkilenmemiş sanki
Evet çok şükür4 gün sonra tekrarlamamı istediler
İnşallah teşekkür ederim4 günde daha belli olmaz bence 8-10 gün olunca belli oluyor
Aminn canım inşallahhhTeşekkürler cnm bende çok mutluyum ya Rabbim tamamına erdirsin.. İsteyen bütün bacılarıma bu duyguyu yaşatsın inşallah
Maşallah çok güzel gözün aydın canim
Hiç bir belirti olmaz mı ya bende sadece sırt bel kasık gögüs ler hiç etkilenmemiş sanki
İnşallah çok güzel ilerlerİnşallah canım progesteron tahlili vermiştim 0.33ten 0.52ye yükselmiş doktor yarına tekrar tahlil istedi bu defa estradiol, lh ve progesteron tahlili vereceğim. Bakalım ne olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?