Ağustos ayı transfer olacaklar

Doktorum aradı şimdi. Kimyasal gebelik dedi. Sağlıklı olarak ilerleme ihtimali %1 miş. 2 gün sonra yine test verelim gidişatı izleyelim bir zaman sonra değer düşmeye başlayacak bazan sıfırlanması hızlıca olur bazen bir iki ay sürer dedi.
Kısaca negatif benim.
8. Gün çok yüksek değer çıkmış bir anda çok yükselip sonra çok yavaşlamış dedi. İğneleri iki üç gün daha kullanın isterseniz sonra bırakırsınız dedi.
Değer çok yüksek çıkınca çok erken sevinmişiz.

Boyutları da 4.güne göre gayet iyi merak etmeyin büyüyeceklerdir iğnelerin yardımıyla saatlerine dikkat ederek kullanın
Aslinda sorun galiba yumurta çok ama büyümeye başlayan yumurta sayısı az
Tedaviye başlarken 13 solda 6 sağda sayildi
Sabah doktor sayarken 5 6 yumurta anca saydı büyümeye başlayan. İnşallah iki gün sonra onlar da büyümeye Başlamış olur
Teşekkür ederim

Ben bizzat kendim tanıyorum değerleri bu şekilde ilerleyip şuan kızı sağlıklı kucağında olan. Canı veren Allah, dua etmeye devam edelim

Yaa üzüldüm canım vardır, herşeyde bir hayır ilk deneme dimi sizin inşallah bundan sonra kendiliğinden olır düşünmeden duramıyor insan malesef yükselme ihtimali yokmu hiç acaba neden o kadar net konuştu ki

Net konuştu baya. Yani boşa ümitlenmemi istemedi bence.

Çok üzüldüm gerçekten süreç çok zorlayıcı yıpratıcı maddi manevi her açıdan keşke hep olumlu ihtimal olsa sadece ona yönelik uğraşsak ama bizimde imtihanımız buymuş demek ki inşallah bundan sonraki süreçte rabbim kendiliğinden verir hiç uğraştırmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…