İnşallah güzel sonuçlar alırız dualarım hepimiz içinBenim de test günüm 28 ağustos canım ama ben negatif ya da düşük bir değer görmekten korkuyorum o yüzden beklerim diye düşünüyorum
inşaAllahSürecimiz benzer ilerliyorinşallah peşpeşe pozitifide görürüz
Ben hic hatırlamıyorum geçen sene yaptım o işleriYumurtalarınız ilaca kaç günde tepki verdi arkadaşlar
Ben 4 gün kullanıp bugün gittim doktor pek buyumemisler tepki yok dedi
Boyutlarıni 8 -10 arasında saydı
İnşaAllahSürecimiz benzer ilerliyorinşallah peşpeşe pozitifide görürüz
Daha da büyüyen yumurtalar olur inşallah sabahtandir ona moralim bozukBen hic hatırlamıyorum geçen sene yaptım o işleri
Olur tabi moralinizi yüksek tutun lifli gıdalar tüketin bedeninizi strese sokmayınDaha da büyüyen yumurtalar olur inşallah sabahtandir ona moralim bozuk
Teşekkür ederimOlur tabi moralinizi yüksek tutun lifli gıdalar tüketin bedeninizi strese sokmayın
Ben direk idrarda yapacağım elimde 3 tane erken gebelik var 10. Gün de kan veririmSende 8 ya da 9. Gün ver istersen kan o zaman belli oluyor
Boyutları da 4.güne göre gayet iyi merak etmeyin büyüyeceklerdir iğnelerin yardımıyla saatlerine dikkat ederek kullanınSonunda bir cevap alabildik kimse bakmadı hiç sorularımainşallah büyürler Allah kerim
Hadi bakalım güzel pozitif sonucunun haberini alalımBen direk idrarda yapacağım elimde 3 tane erken gebelik var 10. Gün de kan veririm
Aslinda sorun galiba yumurta çok ama büyümeye başlayan yumurta sayısı azBoyutları da 4.güne göre gayet iyi merak etmeyin büyüyeceklerdir iğnelerin yardımıyla saatlerine dikkat ederek kullanın
Ben bizzat kendim tanıyorum değerleri bu şekilde ilerleyip şuan kızı sağlıklı kucağında olan. Canı veren Allah, dua etmeye devam edelimDoktorum aradı şimdi. Kimyasal gebelik dedi. Sağlıklı olarak ilerleme ihtimali %1 miş. 2 gün sonra yine test verelim gidişatı izleyelim bir zaman sonra değer düşmeye başlayacak bazan sıfırlanması hızlıca olur bazen bir iki ay sürer dedi.
Kısaca negatif benim.
8. Gün çok yüksek değer çıkmış bir anda çok yükselip sonra çok yavaşlamış dedi. İğneleri iki üç gün daha kullanın isterseniz sonra bırakırsınız dedi.
Değer çok yüksek çıkınca çok erken sevinmişiz.
Benimde uzatılmışrı iğne süresi, geç gelişiyoşardıYumurtalarınız ilaca kaç günde tepki verdi arkadaşlar
Ben 4 gün kullanıp bugün gittim doktor pek buyumemisler tepki yok dedi
Boyutlarıni 8 -10 arasında saydı
Yaa üzüldüm canım vardır, herşeyde bir hayır ilk deneme dimi sizin inşallah bundan sonra kendiliğinden olır düşünmeden duramıyor insan malesef yükselme ihtimali yokmu hiç acaba neden o kadar net konuştu kiDoktorum aradı şimdi. Kimyasal gebelik dedi. Sağlıklı olarak ilerleme ihtimali %1 miş. 2 gün sonra yine test verelim gidişatı izleyelim bir zaman sonra değer düşmeye başlayacak bazan sıfırlanması hızlıca olur bazen bir iki ay sürer dedi.
Kısaca negatif benim.
8. Gün çok yüksek değer çıkmış bir anda çok yükselip sonra çok yavaşlamış dedi. İğneleri iki üç gün daha kullanın isterseniz sonra bırakırsınız dedi.
Net konuştu baya. Yani boşa ümitlenmemi istemedi bence.Yaa üzüldüm canım vardır, herşeyde bir hayır ilk deneme dimi sizin inşallah bundan sonra kendiliğinden olır düşünmeden duramıyor insan malesef yükselme ihtimali yokmu hiç acaba neden o kadar net konuştu ki
Çok üzüldüm gerçektenDoktorum aradı şimdi. Kimyasal gebelik dedi. Sağlıklı olarak ilerleme ihtimali %1 miş. 2 gün sonra yine test verelim gidişatı izleyelim bir zaman sonra değer düşmeye başlayacak bazan sıfırlanması hızlıca olur bazen bir iki ay sürer dedi.
Kısaca negatif benim.
Teşekkürler inşallah hepsi gelisir büyür bebişim aralarindadir şuanBenimde uzatılmışrı iğne süresi, geç gelişiyoşardı
Ben izmirdeyim siz ?inşaAllahtedaviyi nerede oluyorsunuz?
İnşallah canım ben de dua ediyorum hepimizeİnşallah güzel sonuçlar alırız dualarım hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?