Erken diye herlde ben yarın yine test vericem yükselmiş mi bakacak, doktorValla bendede öyle canım kasık sızılamaları aynı adet dönemi gibi.. belimde yoruldukça devamlı değil. Göğüs ağrısı hiç yok
kızlar dün sabah transfer oldum
dün akşam başlayan böyle ara ara kasık ağrılarım oluyor. ağrı olunca biraz endişelendiriyor. size de ilk günden olmuş muydu kasık ağrısı?
Erken diye herlde ben yarın yine test vericem yükselmiş mi bakacak, doktor
Çok teşekkür ederimm senin de hayırlı olsunHayırlı olsun transferin canım inşallahvalla benimki transferden 3 gün önce iğne vurunduğumda başlamıştı hiçç endişe etme.. birkaç güne lekelenme olursan korkma hep sakin kal.. eğilip uzanma biyerlere dikkat et sıcak tut kendini. Gerisi takdiri ilahi. İnşallah nasibinde vardır
Çok teşekkür ederimm senin de hayırlı olsunDarısı bizlerin başına İnş nasibimde vardır
o kadar dikkat ediyorum ki yere düşenleri ayaklarımla hallediyorumçorap giymek yeterli mi sıcak tutmak için? hava sıcak şortla geziyorum evde.
İnşallah burda herkes istedği güzel, haberi, alsınEvet erken daha ondandır. Hadi güzel haberlerle gel inşallah
daha dün oldum transfer üzerinden 36 saat geçtiKaçıncı gününüz
Bende dün transfer oldum benimde dün geceden beri ara ara kasık ağrım oluyor endişelenme test günün 30 Ağustos mu birde kaçıncı gün embriyosu. Tek mi iki mi transfer edildi birlikte bekleyeceğiz desenekızlar dün sabah transfer oldum
dün akşam başlayan böyle ara ara kasık ağrılarım oluyor. ağrı olunca biraz endişelendiriyor. size de ilk günden olmuş muydu kasık ağrısı?
Sana da hayırlı olsunBende dün transfer oldum benimde dün geceden beri ara ara kasık ağrım oluyor endişelenme test günün 30 Ağustos mu birde kaçıncı gün embriyosu. Tek mi iki mi transfer edildi birlikte bekleyeceğiz deseneinşllah pozitifi alırız
Benimde 2 embriyo ve 5. Gün erken yapmayı düşünüyor musun test ya herkes 7-8 günler de hep idrarda görmüşler bende diyorum ki acaba Salı günü yapsam mı test. 30 u çok geçSana da hayırlı olsunevet 30 ağustos test günüm. çift transfer edildi yaşım 38. Sanırım 5. gün embriyosu ikisi de
İnşallah pozitifi alalım. Senin tek mi çift mi transferin?
Çok teşekkür ederimm senin de hayırlı olsunDarısı bizlerin başına İnş nasibimde vardır
o kadar dikkat ediyorum ki yere düşenleri ayaklarımla hallediyorumçorap giymek yeterli mi sıcak tutmak için? hava sıcak şortla geziyorum evde.
Doğrudur ama oluyor bende de oldu yani kötü düşünmedaha dün oldum transfer üzerinden 36 saat geçtiilk günden ağrı olunca endişe duydum
Ben pazartesi günü yurtdışına çıkıyorum ve evde olmayacağım için çok mutluyumBenimde 2 embriyo ve 5. Gün erken yapmayı düşünüyor musun test ya herkes 7-8 günler de hep idrarda görmüşler bende diyorum ki acaba Salı günü yapsam mı test. 30 u çok geç
tamamdır inşDoğrudur ama oluyor bende de oldu yani kötü düşünme
tamamm bizim ev de öyle. şal çorap terlik modumu açıyorumAminnnvalla evin durumuna göre camları fln açınca esiyor bizim ev. Yanında örtü bulundur nolur nolmaz
Benim ilk hamileligim ikizle baslamisti onzaman 4.günde cikmistiBenimde 2 embriyo ve 5. Gün erken yapmayı düşünüyor musun test ya herkes 7-8 günler de hep idrarda görmüşler bende diyorum ki acaba Salı günü yapsam mı test. 30 u çok geç
Merhaba, Transfer sonrası kullanılan ilaçlar soğuk zincir değil mi? Ben de Eylül ayinda transfer olacağım insallah. Eşimde transfer sonrası yurtdışı tatiline gidelim diyor ama cesaret edemiyorum. İğneleri taşıyamam ya da bazıları kalçadan vurdurulan iğneler sanırım onları yaptıramam diye. Siz nasıl çözüm buldunuz acaba?Ben pazartesi günü yurtdışına çıkıyorum ve evde olmayacağım için çok mutluyumyoksa 10 kutu test var evde her gün 2şer 2şer yapardım. 30 ağustosta dönüyorum direk kan vermeye giderim ama daha erken istesem de yapamam
Çok şanslısın ben 5. Günde öğrenmiştim ilk gebeliğimi ama o kadar erken yapamam cesaretim yok pazara kadar dayanabilirsem Salı yapacağım dayanamazsam pazar yaparım sanırımBen pazartesi günü yurtdışına çıkıyorum ve evde olmayacağım için çok mutluyumyoksa 10 kutu test var evde her gün 2şer 2şer yapardım. 30 ağustosta dönüyorum direk kan vermeye giderim ama daha erken istesem de yapamam
Yaa kısmet bakalımBenim ilk hamileligim ikizle baslamisti onzaman 4.günde cikmisti
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahKızlar 3.gün embriyosu çift transfer bugün 14.günüm test verdim
Beta,
10.gün 37
12.gün 124
14.gün 407
Rabbime şükürler olsun artışımız devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?