Ağustos ayı transfer olacaklar

kızlar dün sabah transfer oldum
dün akşam başlayan böyle ara ara kasık ağrılarım oluyor. ağrı olunca biraz endişelendiriyor. size de ilk günden olmuş muydu kasık ağrısı?

dün akşam başlayan böyle ara ara kasık ağrılarım oluyor. ağrı olunca biraz endişelendiriyor. size de ilk günden olmuş muydu kasık ağrısı?

Hayırlı olsun transferin canım inşallah valla benimki transferden 3 gün önce iğne vurunduğumda başlamıştı hiçç endişe etme.. birkaç güne lekelenme olursan korkma hep sakin kal.. eğilip uzanma biyerlere dikkat et sıcak tut kendini. Gerisi takdiri ilahi. İnşallah nasibinde vardır

Çok teşekkür ederimm senin de hayırlı olsun Darısı bizlerin başına İnş nasibimde vardır
o kadar dikkat ediyorum ki yere düşenleri ayaklarımla hallediyorum çorap giymek yeterli mi sıcak tutmak için? hava sıcak şortla geziyorum evde.

Kaçıncı gününüz

Bende dün transfer oldum benimde dün geceden beri ara ara kasık ağrım oluyor endişelenme test günün 30 Ağustos mu birde kaçıncı gün embriyosu. Tek mi iki mi transfer edildi birlikte bekleyeceğiz desene inşllah pozitifi alırız

Sana da hayırlı olsun evet 30 ağustos test günüm. çift transfer edildi yaşım 38. Sanırım 5. gün embriyosu ikisi de
İnşallah pozitifi alalım. Senin tek mi çift mi transferin?

Sana da hayırlı olsun evet 30 ağustos test günüm. çift transfer edildi yaşım 38. Sanırım 5. gün embriyosu ikisi de
İnşallah pozitifi alalım. Senin tek mi çift mi transferin?
Benimde 2 embriyo ve 5. Gün erken yapmayı düşünüyor musun test ya herkes 7-8 günler de hep idrarda görmüşler bende diyorum ki acaba Salı günü yapsam mı test. 30 u çok geç

Aminnn valla evin durumuna göre camları fln açınca esiyor bizim ev. Yanında örtü bulundur nolur nolmaz

Benimde 2 embriyo ve 5. Gün erken yapmayı düşünüyor musun test ya herkes 7-8 günler de hep idrarda görmüşler bende diyorum ki acaba Salı günü yapsam mı test. 30 u çok geç
Ben pazartesi günü yurtdışına çıkıyorum ve evde olmayacağım için çok mutluyum yoksa 10 kutu test var evde her gün 2şer 2şer yapardım. 30 ağustosta dönüyorum direk kan vermeye giderim ama daha erken istesem de yapamam

Merhaba, Transfer sonrası kullanılan ilaçlar soğuk zincir değil mi? Ben de Eylül ayinda transfer olacağım insallah. Eşimde transfer sonrası yurtdışı tatiline gidelim diyor ama cesaret edemiyorum. İğneleri taşıyamam ya da bazıları kalçadan vurdurulan iğneler sanırım onları yaptıramam diye. Siz nasıl çözüm buldunuz acaba?

Çok şanslısın ben 5. Günde öğrenmiştim ilk gebeliğimi ama o kadar erken yapamam cesaretim yok pazara kadar dayanabilirsem Salı yapacağım dayanamazsam pazar yaparım sanırım
Benim ilk hamileligim ikizle baslamisti onzaman 4.günde cikmisti
Yaa kısmet bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…