Ağustos ayı transfer olacaklar

Selam canım ben soğuk zincir iğneler diye opu sonrası yurt dısı seyahatlerim var diye ertelemiştim transferi.ama şimdi keske ertelemeseydim diyorum çünkü soğuk zincir değil göbekten kendin yapıyorsun doktoruna sor istersen dex olanı verirse zorlanmazsın rapor verir taşımanda sorun olmaz havalimanında sorarlarsa gösterirsin.hem kafa dağıtmış olursun

Kuzum sana da hayırlı olsun tebrik ederim darısı bizlere.
inşallahh valla hiç bir yerim ağrımasa onu da takardım biliyorum

Kız ben herkese memelerin ağrıyo mu diye soruyodum hiç ağrımıyodu kesin negatif dedim şimdi bir haftadır üstüne yatamıyorum çift transfer mi yaptırdın sen

Kız ben herkese memelerin ağrıyo mu diye soruyodum hiç ağrımıyodu kesin negatif dedim şimdi bir haftadır üstüne yatamıyorum çift transfer mi yaptırdın sen
aynen ben de kurardım siz yoo ağrımıyodu biyerimiz deseydiniz
evet çift transfer tutunma olsun diye öyle yapalım dedi doktor. senin de 3aa mıydı ?

aynen ben de kurardım siz yoo ağrımıyodu biyerimiz deseydiniz
evet çift transfer tutunma olsun diye öyle yapalım dedi doktor. senin de 3aa mıydı ?

Evet kuzum ben küçük diye çok negatif bakıyordum valla diğer embriyo 4ab idi ben korkudan alerji ve kilom var diye tek transfer istedim çok şükür pozitif gördüm ama kese bebek daha görmedim salı gidicem inş görürüm.senin 5aa ve çiftdi dimi? Yaşlarımız da hemen hemen aynı hiç stres olma merkezin neresiydi senin canım

Var canım, ama o kadar yoruldum ki hemen başlar mıyım transfer hazırlığına bilmiyorum. Doktorum hemen başlayabiliriz diyor
Ben beklemek hiç istemiyorum canım. Keşke olsaydı dondurulmuş sadece transfer yaptırmak o kadar kolay geliyor ki bana. Sıfırdan başlamak çok zor zaten ben en çok yumurta toplama zamanı ağrı çekmiştim ondan korkuyorum daha çok. Şimdi 1 ay sonuçları beklemek bile nasıl uzun geliyor bana

benim de 3aa diğeri 2bb onun tutunma şansı zaten %10-20
ben acıbadem kozyatağı cem hocaya gidiyorum canım
inşş görürsün sağlıkla ilerler sürecin sen kese görmeye tüp bebek doktoruna mı gideceksin yoksa değiştirecek misin?

Selamlar herkese,
Herkesin transferi başarılı sonuç verir umarım. Benim transfer sonrası 2. günüm. İlk kez transfer oldu. Çift transfer yapıldı. Elimizdeki tüm embriyolar transfer edilmiş oldu böylece. Teste kadar belirtilerin yanıltıcı olduğunu, ilaçların etkisi olduğu söylendi. Gayet mantıklı, o yüzden kendimi dinlememeye çalışıyorum. Belim ağrıyor ama transfer sırasında olduğunu düşünüyorum.
Belirtiler vs. kısmından çok günleriniz nasıl geçiyor onu merak ediyorum:) Evde olduğum için şanslıyım gerçekten. Çalışanlara kolaylık diliyorum. Ama çalışma ortamınız rahatsa evde kafada kurmaktan iyidir. Artılar-eksiler…
Kafeinden uzak durmamı söylediler. Sadece sabah açık bir bardak çay içiyorum. Siz nelere dikkat ediyorsunuz? Mesela ben ödem için yeşil çay ya da zencefil çayı gibi içeceklere devam edebileceğimi sanmıştım

Cem hocaya
Yok canım kendi doktoruma gidicem en azından ilaç değişikliği olur mu olmaz mı onun kontrol etmesi daha iyi dediler asistanlar aradı içim rahatladı.Kaliteye takılma hem 3aa bana çok kaliteli demişlerdi 3 boyu dedi daha çabuk gelişiyo demişti embriyolog.Allahın dediği olur ya hakkımızda hayırlısı olsun inş

Haklısın… sürecin her aşaması yıpratıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…