Merhaba, Transfer sonrası kullanılan ilaçlar soğuk zincir değil mi? Ben de Eylül ayinda transfer olacağım insallah. Eşimde transfer sonrası yurtdışı tatiline gidelim diyor ama cesaret edemiyorum. İğneleri taşıyamam ya da bazıları kalçadan vurdurulan iğneler sanırım onları yaptıramam diye. Siz nasıl çözüm buldunuz acaba?
Kuzum sana da hayırlı olsunAa hayırlı olsunevet bende hep olmuştu sadece kasık ağrısı canım inş güzel haberlerini bekliyoru
Kuzum sana da hayırlı olsuntebrik ederim darısı bizlere.
inşallahh valla hiç bir yerim ağrımasa onu da takardım biliyorum
aynenKız ben herkese memelerin ağrıyo mu diye soruyodum hiç ağrımıyodu kesin negatif dedimşimdi bir haftadır üstüne yatamıyorum çift transfer mi yaptırdın sen
aynenben de kurardım siz yoo ağrımıyodu biyerimiz deseydiniz
evet çift transfer tutunma olsun diye öyle yapalım dedi doktor. senin de 3aa mıydı ?
Ne yazık ki kalmadı canım. Benim 15 yumurtadan sadece 1 embriyo oluştu. Şimdi de onun sebebi araştırılacak onun için testler istedi bizden. Sonuçların çıkmasıda 1 ay sürücekmiş baya bi bekliycez yaniSağ ol canım.sizde geriye embriyo kalmış mıydı?
Senin var mıydı dondurulmuş embriyonNe yazık ki kalmadı canım. Benim 15 yumurtadan sadece 1 embriyo oluştu. Şimdi de onun sebebi araştırılacak onun için testler istedi bizden. Sonuçların çıkmasıda 1 ay sürücekmiş baya bi bekliycez yani
Embriyo üzerinden yapılmıyor yani bu testler?Ne yazık ki kalmadı canım. Benim 15 yumurtadan sadece 1 embriyo oluştu. Şimdi de onun sebebi araştırılacak onun için testler istedi bizden. Sonuçların çıkmasıda 1 ay sürücekmiş baya bi bekliycez yani
Var canım, ama o kadar yoruldum ki hemen başlar mıyım transfer hazırlığına bilmiyorum. Doktorum hemen başlayabiliriz diyorSenin var mıydı dondurulmuş embriyon
Yok canım eşim sperm testi verdi sperm dna hasarı için. Diğeride ikimizde kandan verdik kromozom analizi testi. Embriyo oluşmada sıkıntı yaşadığımız için bunu araştırıyor doktorumuzEmbriyo üzerinden yapılmıyor yani bu testler?
Anladım canım, umarım hiçbir sorun çıkmazYok canım eşim sperm testi verdi sperm dna hasarı için. Diğeride ikimizde kandan verdik kromozom analizi testi. Embriyo oluşmada sıkıntı yaşadığımız için bunu araştırıyor doktorumuz
Ben beklemek hiç istemiyorum canım. Keşke olsaydı dondurulmuş sadece transfer yaptırmak o kadar kolay geliyor ki bana. Sıfırdan başlamak çok zor zaten ben en çok yumurta toplama zamanı ağrı çekmiştim ondan korkuyorum daha çok. Şimdi 1 ay sonuçları beklemek bile nasıl uzun geliyor banaVar canım, ama o kadar yoruldum ki hemen başlar mıyım transfer hazırlığına bilmiyorum. Doktorum hemen başlayabiliriz diyor
benim de 3aaEvet kuzum ben küçük diye çok negatif bakıyordum valla diğer embriyo 4ab idi ben korkudan alerji ve kilom var diye tek transfer istedim çok şükür pozitif gördüm ama kese bebek daha görmedim salı gidicem inş görürüm.senin 5aa ve çiftdi dimi? Yaşlarımız da hemen hemen aynı hiç stres olmamerkezin neresiydi senin canım
İnşallah canım. Hiç bir sebep bulunamamasıda çok zor gerçekten neden böyle oluyor diye sorguluyor insanAnladım canım, umarım hiçbir sorun çıkmaz
İnşallah canım benim Amin hepimiz mutlu sonuçlar alalımİnşallah çok güzel ilerler
Tebrikler canım Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip eder inşallah.
Maşallah sağlıkla ilerlesin inşallah canımKızlar 3.gün embriyosu çift transfer bugün 14.günüm test verdim
Beta,
10.gün 37
12.gün 124
14.gün 407
Rabbime şükürler olsun artışımız devam ediyor
benim de 3aadiğeri 2bb onun tutunma şansı zaten %10-20
ben acıbadem kozyatağı cem hocaya gidiyorum canım
inşş görürsün sağlıkla ilerler sürecinsen kese görmeye tüp bebek doktoruna mı gideceksin yoksa değiştirecek misin?
benim de 3aadiğeri 2bb onun tutunma şansı zaten %10-20
ben acıbadem kozyatağı cem hocaya gidiyorum canım
inşş görürsün sağlıkla ilerler sürecinsen kese görmeye tüp bebek doktoruna mı gideceksin yoksa değiştirecek misin?
Haklısın… sürecin her aşaması yıpratıcıBen beklemek hiç istemiyorum canım. Keşke olsaydı dondurulmuş sadece transfer yaptırmak o kadar kolay geliyor ki bana. Sıfırdan başlamak çok zor zaten ben en çok yumurta toplama zamanı ağrı çekmiştim ondan korkuyorum daha çok. Şimdi 1 ay sonuçları beklemek bile nasıl uzun geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?