Ağustos ayı transfer olacaklar

Of o kadar çok üzüldüm ki canım. Yavaş artıyordu ama değerinde düşük değildi hep pozitif düşünmüştüm ben senin için. İkimizinde nasibinde yokmuş bu ay. Allahım inşallah tez vakitte bizede nasip eder kucağımızı boş bırakmaz. Dün ben kendimi mahvettim çok ağladım ama bugün toparlandım ayağa kalktım çok şükür sende atlatıcaksın inşallah canım. Doktorumuz bizden kromozom analiz testi vistedi şimdi onu yaptırıcaz onun sonucunu bekliycez bir sperm dna hasar testi yapılacak belli bir sorun bulunamadığı için bunlara geldi sıra ne yazık ki.

merhaba size de şimdiden hayırlı olsun. biz bunu konuştuk doktorla sorun olmayacağını söyledi. soğuk zincir değil iğneler. 2 iğne var; progestan dex ve kan sulandırıcı. ikisi de oda sıcaklığında tutuluyo. ama gideceğiniz ülkede kalçadan iğne yaptırmanız zor olabilir belki bunu konuşabilirsiniz o da progestan iğnesi sonuçta

Çok şanslısın ben 5. Günde öğrenmiştim ilk gebeliğimi ama o kadar erken yapamam cesaretim yok pazara kadar dayanabilirsem Salı yapacağım dayanamazsam pazar yaparım sanırım
ilkinde de 5. gün yapmışsın senden Salı günü test bekliyorum belki ben de dönmeden 1-2 gün önce erken gebelik testi yaparım çok emin konuşamam bu konuda

Bilgi için teşekkürler progestan iğnelerinin buzdolabında saklanması gerektiğini sanıyordum. Size de hayırlı olsun. Pozitif sonuçlarınızı okuruz insallah

İnşallah yanılma payı vardır. Hiç bilemeyiz.. Rabbim sağa salim hayırlısıyla evladınızı size bağışlasın canım.

Sağ ol canım. sizde geriye embriyo kalmış mıydı?

Bilgi için teşekkürler progestan iğnelerinin buzdolabında saklanması gerektiğini sanıyordum. Size de hayırlı olsun. Pozitif sonuçlarınızı okuruz insallah
Merhaba,
Progestan dex i göbekten kendiniz yapabilirsiniz hem de daha olur. Eczaneden minik kahverengi insülin iğnesi uçlarından isteyin. Yeşil büyük enjektör ile ampülden ilacı çekip küçük insülin ucunu takıp göbekten (göbek deliğinden 4 parmak uzaklıkta herhangi yağlı bir yere) çok rahat bir şekilde yapabilirsiniz.

Ben de de aynısı oldu bende öyle olduğunu düşündüm sonra bir kaç gün sonra yine oldu kahve sarımsı adet olacağım sandım peçeteye pempe pembe akıntı gelmişti pozitif gördüm canım içini ferah tut

Canım nerelerdesin transfer oldun mu

Kızlar tekrar cildiyeye geldim pomat verdi ve zyrtec kullan sıkışırsan dedi ilaç alerjisi olmuşum normal ürtikerin üstüne Cem hocanın asistanları ile de konuştum salı günü çağırdılar Cem hoca da bakacak hem karnıma hem keseye.Ama doktorum 12. Haftaya kadar iğneleri kullandırıyormuş düşük ihtimaline karşı.Asistanları bana direk yazınca sinirlenmiştim telefonla konuşunca ikna oldum.İnşallah keseyi görürüm de zaman çabuk geçer böyle yaşamak çok zor

kızlar dün sabah transfer oldum
dün akşam başlayan böyle ara ara kasık ağrılarım oluyor. ağrı olunca biraz endişelendiriyor. size de ilk günden olmuş muydu kasık ağrısı?

Aa hayırlı olsun evet bende hep olmuştu sadece kasık ağrısı canım inş güzel haberlerini bekliyoru

Canım çok üzgünüm çok geçmiş olsun ama embriyon vardı senin değil mi yaş sorunun da yok.Allah inş bir sonrakine nasip eder sonraki ay hemen başlayacak mısın peki
Embriyolarım var evet. Bilmiyorum kendimi çok yorgun hissediyorum. Hemen başlamak, tekrar iğneler hormonlar gözümü korkutuyor.

Embriyolarım var evet. Bilmiyorum kendimi çok yorgun hissediyorum. Hemen başlamak, tekrar iğneler hormonlar gözümü korkutuyor.

2 ay ara ver canım kendini hazırla dinlen önce.İnan ben kese görmedim daha hala diyorum Allah hayırlısı ise nasip etsin sağlıklı bir gebelik olacaksa diye.Kesinlikle bir hayır vardır üzülme daha iyisi olacak demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…