Of o kadar çok üzüldüm ki canım. Yavaş artıyordu ama değerinde düşük değildi hep pozitif düşünmüştüm ben senin için. İkimizinde nasibinde yokmuş bu ay. Allahım inşallah tez vakitte bizede nasip eder kucağımızı boş bırakmaz. Dün ben kendimi mahvettim çok ağladım ama bugün toparlandım ayağa kalktım çok şükür sende atlatıcaksın inşallah canım. Doktorumuz bizden kromozom analiz testi vistedi şimdi onu yaptırıcaz onun sonucunu bekliycez bir sperm dna hasar testi yapılacak belli bir sorun bulunamadığı için bunlara geldi sıra ne yazık ki.Doktorum aradı şimdi. Kimyasal gebelik dedi. Sağlıklı olarak ilerleme ihtimali %1 miş. 2 gün sonra yine test verelim gidişatı izleyelim bir zaman sonra değer düşmeye başlayacak bazan sıfırlanması hızlıca olur bazen bir iki ay sürer dedi.
Kısaca negatif benim.
8. Gün çok yüksek değer çıkmış bir anda çok yükselip sonra çok yavaşlamış dedi. İğneleri iki üç gün daha kullanın isterseniz sonra bırakırsınız dedi.
Değer çok yüksek çıkınca çok erken sevinmişiz.
merhaba size de şimdiden hayırlı olsun. biz bunu konuştuk doktorla sorun olmayacağını söyledi. soğuk zincir değil iğneler. 2 iğne var; progestan dex ve kan sulandırıcı. ikisi de oda sıcaklığında tutuluyo. ama gideceğiniz ülkede kalçadan iğne yaptırmanız zor olabilir belki bunu konuşabilirsiniz o da progestan iğnesi sonuçtaMerhaba, Transfer sonrası kullanılan ilaçlar soğuk zincir değil mi? Ben de Eylül ayinda transfer olacağım insallah. Eşimde transfer sonrası yurtdışı tatiline gidelim diyor ama cesaret edemiyorum. İğneleri taşıyamam ya da bazıları kalçadan vurdurulan iğneler sanırım onları yaptıramam diye. Siz nasıl çözüm buldunuz acaba?
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahKızlar 3.gün embriyosu çift transfer bugün 14.günüm test verdim
Beta,
10.gün 37
12.gün 124
14.gün 407
Rabbime şükürler olsun artışımız devam ediyor
ilkinde de 5. gün yapmışsın senden Salı günü test bekliyorumÇok şanslısın ben 5. Günde öğrenmiştim ilk gebeliğimi ama o kadar erken yapamam cesaretim yok pazara kadar dayanabilirsem Salı yapacağım dayanamazsam pazar yaparım sanırım
Yani evet yarın artış var mı onu görücez amin amintamamdır inşsizin de pozitif sanırım darısı bizlere
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah
inşallahh sizin de yolunda gitsinYani evet yarın artış var mı onu görücez amin amin
Bilgi için teşekkürlermerhaba size de şimdiden hayırlı olsun. biz bunu konuştuk doktorla sorun olmayacağını söyledi. soğuk zincir değil iğneler. 2 iğne var; progestan dex ve kan sulandırıcı. ikisi de oda sıcaklığında tutuluyo. ama gideceğiniz ülkede kalçadan iğne yaptırmanız zor olabilir belki bunu konuşabilirsiniz o da progestan iğnesi sonuçta
İnşallah yanılma payı vardır. Hiç bilemeyiz.. Rabbim sağa salim hayırlısıyla evladınızı size bağışlasın canım.Doktorum aradı şimdi. Kimyasal gebelik dedi. Sağlıklı olarak ilerleme ihtimali %1 miş. 2 gün sonra yine test verelim gidişatı izleyelim bir zaman sonra değer düşmeye başlayacak bazan sıfırlanması hızlıca olur bazen bir iki ay sürer dedi.
Kısaca negatif benim.
8. Gün çok yüksek değer çıkmış bir anda çok yükselip sonra çok yavaşlamış dedi. İğneleri iki üç gün daha kullanın isterseniz sonra bırakırsınız dedi.
Değer çok yüksek çıkınca çok erken sevinmişiz.
Sağ ol canım.Of o kadar çok üzüldüm ki canım. Yavaş artıyordu ama değerinde düşük değildi hep pozitif düşünmüştüm ben senin için. İkimizinde nasibinde yokmuş bu ay. Allahım inşallah tez vakitte bizede nasip eder kucağımızı boş bırakmaz. Dün ben kendimi mahvettim çok ağladım ama bugün toparlandım ayağa kalktım çok şükür sende atlatıcaksın inşallah canım. Doktorumuz bizden kromozom analiz testi vistedi şimdi onu yaptırıcaz onun sonucunu bekliycez bir sperm dna hasar testi yapılacak belli bir sorun bulunamadığı için bunlara geldi sıra ne yazık ki.
merhaba size de şimdiden hayırlı olsun. biz bunu konuştuk doktorla sorun olmayacağını söyledi. soğuk zincir değil iğneler. 2 iğne var; progestan dex ve kan sulandırıcı. ikisi de oda sıcaklığında tutuluyo. ama gideceğiniz ülkede kalçadan iğne yaptırmanız zor olabilir belki bunu konuşabilirsiniz o da progestan iğnesi sonuçta
Merhaba,Bilgi için teşekkürlerprogestan iğnelerinin buzdolabında saklanması gerektiğini sanıyordum. Size de hayırlı olsun. Pozitif sonuçlarınızı okuruz insallah
Benim ilk tüp bebeğimde de transferin akşamı soluk pembe akıntı gelmişti bunda da transfer dün oldum bu sabah soluk çok açık kahve geldi sizce benim rahmin ters biraz zorlanıyorlar transferde onunla alakalı olabilir mi geçen sefer öyle olduğunda sağlıklı gebelik elde ettik ama yerleşme ilk günden olmaz herhalde değil Mi rahim işlem gördüğü için oluyordur
merhaba size de şimdiden hayırlı olsun. biz bunu konuştuk doktorla sorun olmayacağını söyledi. soğuk zincir değil iğneler. 2 iğne var; progestan dex ve kan sulandırıcı. ikisi de oda sıcaklığında tutuluyo. ama gideceğiniz ülkede kalçadan iğne yaptırmanız zor olabilir belki bunu konuşabilirsiniz o da progestan iğnesi sonuçta
Sağ ol canım.sizde geriye embriyo kalmış mıydı?
kızlar dün sabah transfer oldum
dün akşam başlayan böyle ara ara kasık ağrılarım oluyor. ağrı olunca biraz endişelendiriyor. size de ilk günden olmuş muydu kasık ağrısı?
Embriyolarım var evet. Bilmiyorum kendimi çok yorgun hissediyorum. Hemen başlamak, tekrar iğneler hormonlar gözümü korkutuyor.Canım çok üzgünüm çok geçmiş olsun ama embriyon vardı senin değil mi yaş sorunun da yok.Allah inş bir sonrakine nasip edersonraki ay hemen başlayacak mısın peki
Embriyolarım var evet. Bilmiyorum kendimi çok yorgun hissediyorum. Hemen başlamak, tekrar iğneler hormonlar gözümü korkutuyor.
İnşallah canım2 ay ara ver canım kendini hazırla dinlen önce.İnan ben kese görmedim daha hala diyorum Allah hayırlısı ise nasip etsin sağlıklı bir gebelik olacaksa diye.Kesinlikle bir hayır vardır üzülme daha iyisi olacak demek ki
Ne demek ben de öyle sanıyordum kullanmadan önceBilgi için teşekkürlerprogestan iğnelerinin buzdolabında saklanması gerektiğini sanıyordum. Size de hayırlı olsun. Pozitif sonuçlarınızı okuruz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?