Ağustos ayı transfer olacaklar

Hayırlı olsun inşallah güzelce tutunur bebiş
Eğilip doğrulmaya ağır iş yapmamaya dikkat etmek gerekiyor. Yukarılara uzanmamakta lazım. Sıcak tutacaksın kendini. Evet bitki çayların hepsi yasak gebelik boyunca düşüğe sebebiyet. Çay kahve sınırlı. Hiç sevmediğim sütü içiyorum günde 1 bardak o kadar. Su içiyorum. Çay kahve nadir çok canım isterse birbardak

Hayırlı olsun canım aynı gün transfer olmuşuz bir arkadaş daha var bizle aynı gün olan güzeş sonuölar alırız inşllah bende de ara ara vuran kasık ve bel ağrıları oldu ama bugün birşey yok gibi ama genellikle işlemden dolayı ilk 2 gün kasık ağrıları normal ve gözlemlediğim kadarı ile 3-4 rahat geçiyor 5. Günden sonra daha şiddetli kaşık ağrıları oluyor hatta okuduğum kadarı ile çoğu arkadaş 5. Günden sonra başlayan adet sancısı gibi olduğunu ifade ediyor tabi ki bunlar ilaçların etkisi ile bu kadar hissediliyor ama onları hissettiğimiz de en azından mimiklerin bizimle olduğunundüşünüp mutlu oluyoruz herşey allahtan olamaması için hiç bir sebep yok Allah istedikten sonra

Transfer günü eve gelince eşimin Türk kahvesinden bir yudum hüplettim Kahveye cesaret edemem sanırım ama belki ilk haftadan sonra yine bir yudum

Teşekkürler. Birlikte takip edelim o zaman süreci. Bende hiç ağrı yok, belimde de kendimi kastığım için oldu sanırım. Olabildiğinde rahat kalmaya çalışıyorum. Transfer öncesi ilaçlara başladığımda kasıkta batma olduğunu söyledim, midem bulanıyor dedim. Doktor kendinizi dinlemeyin, dedi. Bir anda hepsi geçti

Yaşadığımız çoğu zaten psikolojik bence de dinlememek lazım da işte insan oğlu benim içimde birde sürekli test yapma istediği çıkacağını bilsem şimdi bile yapacağım o kadar sabırsızım

Canım hayırlı olsun inşallah pozitifi görürsün cumartesi günü transfer olacağım bence peşinizden geliyorum

Transfer günü eve gelince eşimin Türk kahvesinden bir yudum hüplettim Kahveye cesaret edemem sanırım ama belki ilk haftadan sonra yine bir yudum

İyi yapmışsın göz hakkıdır aynen başlarda dikkatli olmak lazım sebep olmasada insanın aklında şüphe kalır yoksa.. ağrılardan gayet normal hiç endişe etme keyfine bak transferin

Merhabalarr bende 12 ağustosta tek 5. Gün embriyosu transfer oldum taze transfer.Normalde pazar günü test günüm ama pazartesi randevu aldım sabah gidicem kan vermeye hiç test yapmadım yapmayı düşünmüyorum şuanÖzellikle dünden beri sürekli devam eden bel ağrım var dün ara ara kasığımda batma tarzı oldu bugün bir tık daha fazla sanki normal mi acaba bunlar kötü değildir demi

Transfer gününü saymazsak 5.günüm benimde.
Tek embriyo 5aa kalite.
Bende evdeyim kendimi dinlememeye çalışıyorum kitap okuyorum kuran okuyorum kedimle ilgileniyorum.
Türk kahvesine bende dayanamam 2 günde bir içebilirsin sade olsun demisti doktorum ama korkumdan içmiyorum. Lifli gıdalar tüketmeye çalışıyorum hergun bir bardak kefir içiyorum kabak çekirdeği tüketiyorum kasık ağrılarım var birazda gazım oluyor özellikle sabahları onun dışında bir sıkıntım yok inşallah pozitifi görürüz

Bu ağrılar çok çok normal hepimiz yaşıyoruz hiç üzülme

Teşekkür ederim doktorumla gorusecegim. İlaçlar çok sorun olmayabilir anladığım kadarıyla. Ama transfer sonrası daha yavaş hareket etmek de önemli sanırım. Ben de cesaret edemeyeceğim galiba

Ne cesaret ben hareket etmeye korkuyorum siz tatile çıkıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…