- 20 Temmuz 2024
- 623
- 422
- 23
- 32
Maşallah sağlıkla ilerlesin inşallah canım
Selamlar herkese,
Herkesin transferi başarılı sonuç verir umarım. Benim transfer sonrası 2. günüm. İlk kez transfer oldu. Çift transfer yapıldı. Elimizdeki tüm embriyolar transfer edilmiş oldu böylece. Teste kadar belirtilerin yanıltıcı olduğunu, ilaçların etkisi olduğu söylendi. Gayet mantıklı, o yüzden kendimi dinlememeye çalışıyorum. Belim ağrıyor ama transfer sırasında olduğunu düşünüyorum.
Belirtiler vs. kısmından çok günleriniz nasıl geçiyor onu merak ediyorum:) Evde olduğum için şanslıyım gerçekten. Çalışanlara kolaylık diliyorum. Ama çalışma ortamınız rahatsa evde kafada kurmaktan iyidir. Artılar-eksiler…
Kafeinden uzak durmamı söylediler. Sadece sabah açık bir bardak çay içiyorum. Siz nelere dikkat ediyorsunuz? Mesela ben ödem için yeşil çay ya da zencefil çayı gibi içeceklere devam edebileceğimi sanmıştım
Hayırlı olsun canım aynı gün transfer olmuşuz bir arkadaş daha var bizle aynı gün olan güzeş sonuölar alırız inşllah bende de ara ara vuran kasık ve bel ağrıları oldu ama bugün birşey yok gibi ama genellikle işlemden dolayı ilk 2 gün kasık ağrıları normal ve gözlemlediğim kadarı ile 3-4 rahat geçiyor 5. Günden sonra daha şiddetli kaşık ağrıları oluyor hatta okuduğum kadarı ile çoğu arkadaş 5. Günden sonra başlayan adet sancısı gibi olduğunu ifade ediyor tabi ki bunlar ilaçların etkisi ile bu kadar hissediliyor ama onları hissettiğimiz de en azından mimiklerin bizimle olduğunundüşünüp mutlu oluyoruz herşey allahtan olamaması için hiç bir sebep yok Allah istedikten sonraSelamlar herkese,
Herkesin transferi başarılı sonuç verir umarım. Benim transfer sonrası 2. günüm. İlk kez transfer oldu. Çift transfer yapıldı. Elimizdeki tüm embriyolar transfer edilmiş oldu böylece. Teste kadar belirtilerin yanıltıcı olduğunu, ilaçların etkisi olduğu söylendi. Gayet mantıklı, o yüzden kendimi dinlememeye çalışıyorum. Belim ağrıyor ama transfer sırasında olduğunu düşünüyorum.
Belirtiler vs. kısmından çok günleriniz nasıl geçiyor onu merak ediyorum:) Evde olduğum için şanslıyım gerçekten. Çalışanlara kolaylık diliyorum. Ama çalışma ortamınız rahatsa evde kafada kurmaktan iyidir. Artılar-eksiler…
Kafeinden uzak durmamı söylediler. Sadece sabah açık bir bardak çay içiyorum. Siz nelere dikkat ediyorsunuz? Mesela ben ödem için yeşil çay ya da zencefil çayı gibi içeceklere devam edebileceğimi sanmıştım
Transfer günü eve gelince eşimin Türk kahvesinden bir yudum hüplettimHayırlı olsun inşallah güzelce tutunur bebiş
Eğilip doğrulmaya ağır iş yapmamaya dikkat etmek gerekiyor. Yukarılara uzanmamakta lazım. Sıcak tutacaksın kendini. Evet bitki çayların hepsi yasak gebelik boyunca düşüğe sebebiyet. Çay kahve sınırlı. Hiç sevmediğim sütü içiyorum günde 1 bardak o kadar. Su içiyorum. Çay kahve nadir çok canım isterse birbardak
Teşekkürler. Birlikte takip edelim o zaman süreci. Bende hiç ağrı yok, belimde de kendimi kastığım için oldu sanırım. Olabildiğinde rahat kalmaya çalışıyorum. Transfer öncesi ilaçlara başladığımda kasıkta batma olduğunu söyledim, midem bulanıyor dedim. Doktor kendinizi dinlemeyin, dedi. Bir anda hepsi geçtiHayırlı olsun canım aynı gün transfer olmuşuz bir arkadaş daha var bizle aynı gün olan güzeş sonuölar alırız inşllah bende de ara ara vuran kasık ve bel ağrıları oldu ama bugün birşey yok gibi ama genellikle işlemden dolayı ilk 2 gün kasık ağrıları normal ve gözlemlediğim kadarı ile 3-4 rahat geçiyor 5. Günden sonra daha şiddetli kaşık ağrıları oluyor hatta okuduğum kadarı ile çoğu arkadaş 5. Günden sonra başlayan adet sancısı gibi olduğunu ifade ediyor tabi ki bunlar ilaçların etkisi ile bu kadar hissediliyor ama onları hissettiğimiz de en azından mimiklerin bizimle olduğunundüşünüp mutlu oluyoruz herşey allahtan olamaması için hiç bir sebep yok Allah istedikten sonra
Yaşadığımız çoğu zaten psikolojik bence de dinlememek lazım da işte insan oğlu benim içimde birde sürekli test yapma istediği çıkacağını bilsem şimdi bile yapacağım o kadar sabırsızımTeşekkürler. Birlikte takip edelim o zaman süreci. Bende hiç ağrı yok, belimde de kendimi kaptığım için oldu sanırım. Olabildiğinde rahat kalmaya çalışıyorum. Transfer öncesi ilaçlara başladığımda kasıkta batma olduğunu söyledim, midem bulanıyor dedim. Doktor kendinizi dinlemeyin, dedi. Bir anda hepsi geçti
antalyadayım bendeBen izmirdeyim siz ?
Sizin sorununuz neydiantalyadayım bende
Canım hayırlı olsunYaşadığımız çoğu zaten psikolojik bence de dinlememek lazım da işte insan oğlu benim içimde birde sürekli test yapma istediği çıkacağını bilsem şimdi bile yapacağım o kadar sabırsızım
Transfer günü eve gelince eşimin Türk kahvesinden bir yudum hüplettimKahveye cesaret edemem sanırım ama belki ilk haftadan sonra yine bir yudum
Transfer gününü saymazsak 5.günüm benimde.Selamlar herkese,
Bu ağrılar çok çok normal hepimiz yaşıyoruz hiç üzülmeMerhabalarr bende 12 ağustosta tek 5. Gün embriyosu transfer oldum taze transfer.Normalde pazar günü test günüm ama pazartesi randevu aldım sabah gidicem kan vermeye hiç test yapmadım yapmayı düşünmüyorum şuanÖzellikle dünden beri sürekli devam eden bel ağrım var dün ara ara kasığımda batma tarzı oldu bugün bir tık daha fazla sanki normal mi acaba bunlar kötü değildir demi
Teşekkür ederim doktorumla gorusecegim. İlaçlar çok sorun olmayabilir anladığım kadarıyla. Ama transfer sonrası daha yavaş hareket etmek de önemli sanırım. Ben de cesaret edemeyeceğim galibaSelam canım ben soğuk zincir iğneler diye opu sonrası yurt dısı seyahatlerim var diye ertelemiştim transferi.ama şimdi keske ertelemeseydim diyorum çünkü soğuk zincir değil göbekten kendin yapıyorsun doktoruna sor istersen dex olanı verirse zorlanmazsın rapor verir taşımanda sorun olmaz havalimanında sorarlarsa gösterirsin.hem kafa dağıtmış olursun
Ne cesaret ben hareket etmeye korkuyorum siz tatile çıkıyorsunuzMerhaba, Transfer sonrası kullanılan ilaçlar soğuk zincir değil mi? Ben de Eylül ayinda transfer olacağım insallah. Eşimde transfer sonrası yurtdışı tatiline gidelim diyor ama cesaret edemiyorum. İğneleri taşıyamam ya da bazıları kalçadan vurdurulan iğneler sanırım onları yaptıramam diye. Siz nasıl çözüm buldunuz acaba?
İlaçlar çok sorun değil galiba ama tatil cidden normal zamana göre bile fazla hareket demek haklısınız. Ben de cesaret edemeyecegim muhtemelen:)Ne cesaret ben hareket etmeye korkuyorum siz tatile çıkıyorsunuz
Sağlık olsunn seneye bebeginizle çıkarsınız tatileİlaçlar çok sorun değil galiba ama tatil cidden normal zamana göre bile fazla hareket demek haklısınız. Ben de cesaret edemeyecegim muhtemelen:)
İnşallah hepimiz pozitiflerimize sağlıkla kavuşuruzBu ağrılar çok çok normal hepimiz yaşıyoruz hiç üzülme
Evet malesef korku oluyorİnşallah hepimiz pozitiflerimize sağlıkla kavuşuruzBiraz fazla olunca insan ister istemez korkuyor
Merhaba, sonucunuz için çok üzüldüm. Ama embriyonuz varsa çok ara vermeyin derim. Sizin bir sonraki seferde başarılı olacak gibi hissediyorum.Var canım, ama o kadar yoruldum ki hemen başlar mıyım transfer hazırlığına bilmiyorum. Doktorum hemen başlayabiliriz diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?