- 18 Ocak 2019
- 2.686
- 2.323
- 133
- 33
Oh hadi bakalım pozitifli olur inşllah hepimiz pozitifleri görürüzCanım hayırlı olsuninşallah pozitifi görürsün cumartesi günü transfer olacağım bence peşinizden geliyorum
Ay düşüncesi çok tatlı. Bura da hepimizin hayali bu değil miSağlık olsunn seneye bebeginizle çıkarsınız tatile
Bende ilk tüp bebek denememde maalesef düşük yaptımEvet malesef korku oluyor
ben pozitifi göreceğime inanıyorum ama sonrası korkutuyor beni geçen sene 4 haftalıkken düşük yapmıştım
Çok gecmis olsun rabbim bidaha yaşatmasınBende ilk tüp bebek denememde maalesef düşük yaptım
Evet, olumsuz bir şey olursa neyin sebep olduğunu tek tek düşünmek zorunda kalmayız inşallah.İyi yapmışsın göz hakkıdıraynen başlarda dikkatli olmak lazım sebep olmasada insanın aklında şüphe kalır yoksa.. ağrılardan gayet normal hiç endişe etme keyfine bak transferin
AminnnÇok gecmis olsun rabbim bidaha yaşatmasın
İnşTransfer gününü saymazsak 5.günüm benimde.
Tek embriyo 5aa kalite.
Bende evdeyim kendimi dinlememeye çalışıyorum kitap okuyorum kuran okuyorum kedimle ilgileniyorum.
Türk kahvesine bende dayanamam 2 günde bir içebilirsin sade olsun demisti doktorum ama korkumdan içmiyorum. Lifli gıdalar tüketmeye çalışıyorum hergun bir bardak kefir içiyorum kabak çekirdeği tüketiyorum kasık ağrılarım var birazda gazım oluyor özellikle sabahları onun dışında bir sıkıntım yok inşallah pozitifi görürüz
Bende Antalya'da tedavi görüyorum. Hangi hastane sizin?antalyadayım bende
Bu arada süt doktor tavsiyesi mi? Geçen gün bir hocadan sütün insan vücudu için hiçbir faydası olmadığını dinledim.Hayırlı olsun inşallah güzelce tutunur bebiş
Eğilip doğrulmaya ağır iş yapmamaya dikkat etmek gerekiyor. Yukarılara uzanmamakta lazım. Sıcak tutacaksın kendini. Evet bitki çayların hepsi yasak gebelik boyunca düşüğe sebebiyet. Çay kahve sınırlı. Hiç sevmediğim sütü içiyorum günde 1 bardak o kadar. Su içiyorum. Çay kahve nadir çok canım isterse birbardak
Evet ilaçlar igneler mahvediyor siz hangi ilaçları kullanıyorsunuzİnş
Ben de ilk günü saymadan 2.gündeyim. Türk kahvesi çok sevmem ama o anda önümde o vardı (ne yaptığını bilmemek). Kabak çekirdeği ben de tüketiyorum. Ceviz, badem bir de. Çiğ kuruyemişlerden fındık ve kaju da. Ama hepsinden az. Avakado yiyorum. Ama içtiğimiz ilaçlar çok fazla. Sanırım şu an sağlıklı beslenmenin dışında en fazla etkileyici ilaçlar. Gaz bende de var. Ama transferde oldu o. Her yer klimalı, ben de üşüyen biriyim. Eve gelince çorap falan giydim ve atlattım gibi.
Merhaba antalyada nerede tedavi görüyorsunuz acabaantalyadayım bende
Estrofem sabah 2 akşam 2, bir hap kan sulandırıcı, bir hap rahim tutunma için.Evet ilaçlar igneler mahvediyor siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz
Merhabalarr bende 12 ağustosta tek 5. Gün embriyosu transfer oldum taze transfer.Normalde pazar günü test günüm ama pazartesi randevu aldım sabah gidicem kan vermeye hiç test yapmadım yapmayı düşünmüyorum şuanÖzellikle dünden beri sürekli devam eden bel ağrım var dün ara ara kasığımda batma tarzı oldu bugün bir tık daha fazla sanki normal mi acaba bunlar kötü değildir demi
Evet, olumsuz bir şey olursa neyin sebep olduğunu tek tek düşünmek zorunda kalmayız inşallah.
Sabah-akşam çok kısa yürüyüş yapıyorum. Arada evde de kalkıp geziniyorum. Epey kısıtlamaya çalışıyorum kendimi. Önceden nasıl yaşıyormuşum gerçekten…
Bu arada süt doktor tavsiyesi mi? Geçen gün bir hocadan sütün insan vücudu için hiçbir faydası olmadığını dinledim.
Öyle öğrendik çünkü yıllarcaYoo koca tavsiyesi taktı bana süt içiriyorkırmamak için içiyorum yoksa hiçte sevmem yani
Transfer öncesi kullanılan ilaçlar mı bunlar?Estrofem sabah 2 akşam 2, bir hap kan sulandırıcı, bir hap rahim tutunma için.
Akşam 2 iğne (progesteron-kan sulandırıcı).
3 günde 1 iğne popodan.
Fitil sabah 2, akşam 2.
Gün aşırı b12-folikasit içeren 1 dil altı.
Haftada 1 dvit damla.
Ancak gün ve saatleri takip konusu en başta çok gerdi. Şimdi oturdu. Ama epey izole bir durum. Akşam beni kimse aramasın
Ayy bende bazen zorlanıyorum ama tutuyorum kendimi bilerek test falan almadım evde durmasın diyeÇok normal canım sakın endişe etme içini ferah tut.. maşallah ayrıca nasıl güzel beklemişsinben test yapmasam nefes alamıyodum stresten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?