Ağustos ayı transfer olacaklar

İyi yapmışsın göz hakkıdır aynen başlarda dikkatli olmak lazım sebep olmasada insanın aklında şüphe kalır yoksa.. ağrılardan gayet normal hiç endişe etme keyfine bak transferin
Evet, olumsuz bir şey olursa neyin sebep olduğunu tek tek düşünmek zorunda kalmayız inşallah.
Sabah-akşam çok kısa yürüyüş yapıyorum. Arada evde de kalkıp geziniyorum. Epey kısıtlamaya çalışıyorum kendimi. Önceden nasıl yaşıyormuşum gerçekten…

İnş
Ben de ilk günü saymadan 2.gündeyim. Türk kahvesi çok sevmem ama o anda önümde o vardı (ne yaptığını bilmemek). Kabak çekirdeği ben de tüketiyorum. Ceviz, badem bir de. Çiğ kuruyemişlerden fındık ve kaju da. Ama hepsinden az. Avakado yiyorum. Ama içtiğimiz ilaçlar çok fazla. Sanırım şu an sağlıklı beslenmenin dışında en fazla etkileyici ilaçlar. Gaz bende de var. Ama transferde oldu o. Her yer klimalı, ben de üşüyen biriyim. Eve gelince çorap falan giydim ve atlattım gibi.

Bu arada süt doktor tavsiyesi mi? Geçen gün bir hocadan sütün insan vücudu için hiçbir faydası olmadığını dinledim.

Evet ilaçlar igneler mahvediyor siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz

Evet ilaçlar igneler mahvediyor siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz
Estrofem sabah 2 akşam 2, bir hap kan sulandırıcı, bir hap rahim tutunma için.
Akşam 2 iğne (progesteron-kan sulandırıcı).
3 günde 1 iğne popodan.
Fitil sabah 2, akşam 2.
Gün aşırı b12-folikasit içeren 1 dil altı.
Haftada 1 dvit damla.

Ancak gün ve saatleri takip konusu en başta çok gerdi. Şimdi oturdu. Ama epey izole bir durum. Akşam beni kimse aramasın

Çok normal canım sakın endişe etme içini ferah tut.. maşallah ayrıca nasıl güzel beklemişsin ben test yapmasam nefes alamıyodum stresten

Ra
Rabbim emeklerimizin karşılığını versin hayırlı vakitte inşallah

Transfer öncesi kullanılan ilaçlar mı bunlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…