İlaçlarımız farklıymıs ben estrofem kullanmıyorumEstrofem sabah 2 akşam 2, bir hap kan sulandırıcı, bir hap rahim tutunma için.
Akşam 2 iğne (progesteron-kan sulandırıcı).
3 günde 1 iğne popodan.
Fitil sabah 2, akşam 2.
Gün aşırı b12-folikasit içeren 1 dil altı.
Haftada 1 dvit damla.
Ancak gün ve saatleri takip konusu en başta çok gerdi. Şimdi oturdu. Ama epey izole bir durum. Akşam beni kimse aramasın
Ayy bende bazen zorlanıyorum ama tutuyorum kendimi bilerek test falan almadım evde durmasın diye
Aminnn hepimizin inşallahİyi yapmışsın canım inşallah çok güzel bir değer gelir sonucun
Her gün mü kalçadan olan? Kendiniz yapmıyorsanız zorlayıcı.İlaçlarımız farklıymıs ben estrofem kullanmıyorum
Demir ve kansızlık seviyem düşük olduğu için sabah ac karnına demir ilacım var sonra d vitamini
Progestan fitil Sabah 2 aksam 2
Duphostan sabah öğle akşam 1
Folik asit sabah
Progestan 50 ml kalçadan 1 kere
Progestan dex 25 ml göbekten 1 kere
Axeparin günde 1 kere
Öncesi ve devam ediyor.Transfer öncesi kullanılan ilaçlar mı bunlar?
Hepsi hergün malesef sağlık ocağında vurduruyorum kalçadan olanı.Her gün mü kalçadan olan? Kendiniz yapmıyorsanız zorlayıcı.
Test tarihiniz geç değil mi? 5. Gün embriyosunda 10. Gün test yaptırabilirsiniz dedi bana doktorum. Sizi 12 bekletiyor sanırım.Merhabalarr bende 12 ağustosta tek 5. Gün embriyosu transfer oldum taze transfer.Normalde pazar günü test günüm ama pazartesi randevu aldım sabah gidicem kan vermeye hiç test yapmadım yapmayı düşünmüyorum şuanÖzellikle dünden beri sürekli devam eden bel ağrım var dün ara ara kasığımda batma tarzı oldu bugün bir tık daha fazla sanki normal mi acaba bunlar kötü değildir demi
Evet 12. Gün dedi ayın 24 ünde ama pazara denk geldiği için en iyisi pazartesi sabah gidip vermek diye düşündüm randevu aldımTest tarihiniz geç değil mi? 5. Gün embriyosunda 10. Gün test yaptırabilirsiniz dedi bana doktorum. Sizi 12 bekletiyor sanırım.
En kötüsü de bu maalesef o kadar umutlanıp sonrasında hayal kırıklığına uğramak. Umarım bundan sonrası sizin için çok daha kolay ve güzel olur.kızlar bir ümit dün de test vermiştim betam düşüşe geçmiş 90 dan 53 e düştük ben elendim
Teşekkür ederim hepimizin inşallahTebrikler canım Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip eder inşallah.
Doktorunuz kim bide doktoru değiştirin derim brnİnşallah canım. Hiç bir sebep bulunamamasıda çok zor gerçekten neden böyle oluyor diye sorguluyor insan
Doktorumdan memnunum şuanlık başka bir doktora gitsem ne değişicek ki. Prof.dr.Özkan ÖzdamarDoktorunuz kim bide doktoru değiştirin derim brn
Neden böyle oldu ki doktorun ne diyorkızlar bir ümit dün de test vermiştim betam düşüşe geçmiş 90 dan 53 e düştük ben elendim
Aynı gün transfer olmuşuz cok erken yapmışsınız ya benimde yapasım geldi simdi15 ağustosta 5. Gün tek embriyo transferi olmuştum. Transfer günü hariç bugün 5. Günüm. Erken gebelik testinde silik gördüm normalde 27 ağustosta kan vermem gerekiyordu
Tebrikler15 ağustosta 5. Gün tek embriyo transferi olmuştum. Transfer günü hariç bugün 5. Günüm. Erken gebelik testinde silik gördüm normalde 27 ağustosta kan vermem gerekiyordu
Hayırlı olsun kuzum ama sizler böyle yapıp erkenden öğrenince biz de dayanamıyoruz erkenden yapmak istiyoruz şimdi transferin 5.günü beni kim tutacak bilmiyorum15 ağustosta 5. Gün tek embriyo transferi olmuştum. Transfer günü hariç bugün 5. Günüm. Erken gebelik testinde silik gördüm normalde 27 ağustosta kan vermem gerekiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?