Ağustos ayı transfer olacaklar

İlaçlarımız farklıymıs ben estrofem kullanmıyorum
Demir ve kansızlık seviyem düşük olduğu için sabah ac karnına demir ilacım var sonra d vitamini
Progestan fitil Sabah 2 aksam 2
Duphostan sabah öğle akşam 1
Folik asit sabah
Progestan 50 ml kalçadan 1 kere
Progestan dex 25 ml göbekten 1 kere
Axeparin günde 1 kere

Her gün mü kalçadan olan? Kendiniz yapmıyorsanız zorlayıcı.

Test tarihiniz geç değil mi? 5. Gün embriyosunda 10. Gün test yaptırabilirsiniz dedi bana doktorum. Sizi 12 bekletiyor sanırım.

Kızlar Oksapar iğnem cuma günü biticek onu yazdırmam lazım tüp bebek yaptırdığım doktora değilde kendi doktoruma gidip yazdıracam inşallah.Tüp bebek doktorum transfer günü yani 12 ağustosta 24 Ağustosta test ver demişti bende 25 ine randevu aldım ama cuma gidince kendi doktorum kan ister mi acaba cuma günü transfer hariç 10. Gün oluyo 5. Gün embriyosu taze transferdi

15 ağustosta 5. Gün tek embriyo transferi olmuştum. Transfer günü hariç bugün 5. Günüm. Erken gebelik testinde silik gördüm normalde 27 ağustosta kan vermem gerekiyordu
Aynı gün transfer olmuşuz cok erken yapmışsınız ya benimde yapasım geldi simdi
Pozitifi görmüssünüz tebrik ederimm

15 ağustosta 5. Gün tek embriyo transferi olmuştum. Transfer günü hariç bugün 5. Günüm. Erken gebelik testinde silik gördüm normalde 27 ağustosta kan vermem gerekiyordu
Hayırlı olsun kuzum ama sizler böyle yapıp erkenden öğrenince biz de dayanamıyoruz erkenden yapmak istiyoruz şimdi transferin 5.günü beni kim tutacak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…