Hic belirti arama canım bir oluyor bir olmuyor.Kızlar bugün 5.gunum ama hiç bir belirtim yok hergun kasiklarim agrirdi bugün o da yok insan ağrıyı da arıyormuş böyle beklerken
Bence yaptırın çıkar zaten beklemenize gerek yok.Kızlar Oksapar iğnem cuma günü biticek onu yazdırmam lazım tüp bebek yaptırdığım doktora değilde kendi doktoruma gidip yazdıracam inşallah.Tüp bebek doktorum transfer günü yani 12 ağustosta 24 Ağustosta test ver demişti bende 25 ine randevu aldım ama cuma gidince kendi doktorum kan ister mi acaba cuma günü transfer hariç 10. Gün oluyo 5. Gün embriyosu taze transferdi
tüplerim tıkalı ve enfeksiyonluydu tüplerimin alınması gerekiyordu nisan ayında ameliyat oldum bir tüpüm alındı ama diğeri bağırsaklara yapışık olduğu için alınmadı bağlandı rahime akış olmasın embrioyu düşürmesin diye.Sizin sorununuz neydi
Bende sadece coraspin ve folk asit var şimdilik. Sürekli kan tahlili veriyorum ama kaç gündür şu anda 14mm olmuş yumurtalarım var.Öncesi ve devam ediyor.
memorial hastanesi şafak hocada tedavi görüyorum. Siz hangi hastanedesiniz?Bende Antalya'da tedavi görüyorum. Hangi hastane sizin?
Memorial Şafak Hoca ❤Merhaba antalyada nerede tedavi görüyorsunuz acaba
öyle daha da bağlanmadan olduğu için yine de hamdolsun diyorum. teşekkür ederimEn kötüsü de bu maalesef o kadar umutlanıp sonrasında hayal kırıklığına uğramak. Umarım bundan sonrası sizin için çok daha kolay ve güzel olur.
kimyasal gebelik en büyük sebebi genetik olarak sağlıksız bir embriyo olunca böyle olurmuşNeden böyle oldu ki doktorun ne diyor
Ben Antalya tüp bebek merkezi Kemal Özgür de tedavi görüyorum ama doktorum izinde olunca Hande Töre ile devam ediyoruz tedaviyememorial hastanesi şafak hocada tedavi görüyorum. Siz hangi hastanedesiniz?
Hastane laboratuvar ı farklı olabilirDoktorumdan memnunum şuanlık başka bir doktora gitsem ne değişicek ki. Prof.dr.Özkan Özdamar
İnşallah bundan sonrakiler sağlıkla ilerlerkimyasal gebelik en büyük sebebi genetik olarak sağlıksız bir embriyo olunca böyle olurmuş
Ya ne güzel inşallah sağlıkla ilerler ben de 15ağustosta 3.gün çift embriyo transfer oldum ama ben test günüme kadar beklerim heralde negatif görmekten korkuyorum15 ağustosta 5. Gün tek embriyo transferi olmuştum. Transfer günü hariç bugün 5. Günüm. Erken gebelik testinde silik gördüm normalde 27 ağustosta kan vermem gerekiyordu
İnşallah yapar bakalımBence yaptırın çıkar zaten beklemenize gerek yok.
ben 1 hafta kullanmistim cnmYumurtalarınız ilaca kaç günde tepki verdi arkadaşlar
Ben 4 gün kullanıp bugün gittim doktor pek buyumemisler tepki yok dedi
Boyutlarıni 8 -10 arasında saydı
Çok geçmiş olsuntüplerim tıkalı ve enfeksiyonluydu tüplerimin alınması gerekiyordu nisan ayında ameliyat oldum bir tüpüm alındı ama diğeri bağırsaklara yapışık olduğu için alınmadı bağlandı rahime akış olmasın embrioyu düşürmesin diye.
Siz tedavinizin hangi aşamasındasınız?Bende sadece coraspin ve folk asit var şimdilik. Sürekli kan tahlili veriyorum ama kaç gündür şu anda 14mm olmuş yumurtalarım var.
Dayanamadım aslında erken tabiAynı gün transfer olmuşuz cok erken yapmışsınız ya benimde yapasım geldi simdi
Pozitifi görmüssünüz tebrik ederimm
Hayırlı olsun kuzum ama sizler böyle yapıp erkenden öğrenince biz de dayanamıyoruz erkenden yapmak istiyoruz şimdi transferin 5.günü beni kim tutacak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?