Ağustos ayı transfer olacaklar

Bence yaptırın çıkar zaten beklemenize gerek yok.

Sizin sorununuz neydi
tüplerim tıkalı ve enfeksiyonluydu tüplerimin alınması gerekiyordu nisan ayında ameliyat oldum bir tüpüm alındı ama diğeri bağırsaklara yapışık olduğu için alınmadı bağlandı rahime akış olmasın embrioyu düşürmesin diye.

Kızlar bugun kalabalıkta tamamen boşluğuma geldi belki 10 kilodan fazla içi yemel dolu buyuk bır tencere kaldırdım transferimin 16. Gunundeyim sonradan çok pişman oldum çok ağladım ama bişey olur mu bebeğime çok korkuyorum

15 ağustosta 5. Gün tek embriyo transferi olmuştum. Transfer günü hariç bugün 5. Günüm. Erken gebelik testinde silik gördüm normalde 27 ağustosta kan vermem gerekiyordu
Ya ne güzel inşallah sağlıkla ilerler ben de 15ağustosta 3.gün çift embriyo transfer oldum ama ben test günüme kadar beklerim heralde negatif görmekten korkuyorum

Çok geçmiş olsun inşallah pozitifi görüp sağlıkla kucağınıza alırsınız

Hayırlı olsun kuzum ama sizler böyle yapıp erkenden öğrenince biz de dayanamıyoruz erkenden yapmak istiyoruz şimdi transferin 5.günü beni kim tutacak bilmiyorum
yapın bir çılgınlık merak ediyorum bende burda herkesi takipteyim inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alın, burdaki herkes bebişlerine kavuşsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…