- 18 Şubat 2025
- 363
- 209
- 18
- 29
Olsun biz iyi düşünelimTeşekkür ederimm ama daha erken tabii çokta güvenmemek lazım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun biz iyi düşünelimTeşekkür ederimm ama daha erken tabii çokta güvenmemek lazım

2.fotoda cok belli belirsiz gorebildim galiba.Artik her sabah yap da koyulastigini görelim.inşallahGünaydın kızlar transfer sonrası 5. Gün testim çok silik bir 2. Çizgiilk 5 dakika içinde çıktı
fotoğraftan belli olmuyor ben gözümle görebiliyoru
ama tabi ki yanıltıcı olma ihtimalini göz önünde bulundurmaya devam ediyoruz
S Sedanill A arya-stark @Distopik

Kizlar sabah 8 gibi uykumdan sağ ayağımın agrisi ile uyandim.dizimden topuguma kadar nasil agrimak ama.Lavaboya kalkktim kalbim hizli hizli carpiyo.Ve biraz mide bulantim oldu,yanma bulanti karisikBugün daha iyiyim bir belirti falan hiç bişeyim yok sadece halsizim o da çok yatmaktan bence bugün bi dışarıya çıkacağımsen nasılsın
Kızlar bu gün 9. Gün kan tahlili verdim 71.14 beta HCG sizcə normalmi varmı bunu yaşayıp daha sonra artış gören?
 katlanması önemli olan cnm. Yoksa çok daha yüksek değerle kimyasala dönende var. 2 gün sonraki katlanması inşallah çok iyi olur cnm
 katlanması önemli olan cnm. Yoksa çok daha yüksek değerle kimyasala dönende var. 2 gün sonraki katlanması inşallah çok iyi olur cnm 

Canim benim çok teşekkür ederim.heyecanliyim şuan.belirsizlik çok zorHayırlı olsun canım maşallahkatlanması önemli olan cnm. Yoksa çok daha yüksek değerle kimyasala dönende var. 2 gün sonraki katlanması inşallah çok iyi olur cnm

Canim benim çok teşekkür ederim.heyecanliyim şuan.belirsizlik çok zor

Evet ben yazmistim.Bu neyin belirtisi bilmemekle beraberBirde sen mi yazmıştın hatırlayamadım fitili ittiremiyorum diye. Ben bugüne kadar hep itip bayağı ileri atıyordum ama bu akşam gitmedi ileriye. Sanki vajinamı tıkayan bir şey vardı
 Fitilden oluyodur kullanim arttikca belki
Fitilden oluyodur kullanim arttikca belkiCanım geçmiş olsun bunlar aslında benim okuduğum kadarıyla hep belirti. Şuan nasılsın pekiKizlar sabah 8 gibi uykumdan sağ ayağımın agrisi ile uyandim.dizimden topuguma kadar nasil agrimak ama.Lavaboya kalkktim kalbim hizli hizli carpiyo.Ve biraz mide bulantim oldu,yanma bulanti karisik
Katlanarak artsın inşaAllahKızlar bu gün 9. Gün kan tahlili verdim 71.14 beta HCG sizcə normalmi varmı bunu yaşayıp daha sonra artış gören?
 idrar testi yapmışmıydın hiç
 idrar testi yapmışmıydın hiç Calisananneadayi

CalisananneadayiAyagim adeta hic agrimamis gibiCanım geçmiş olsun bunlar aslında benim okuduğum kadarıyla hep belirti. Şuan nasılsın peki
 sabahki hicbir durum yok suan,iyiyim
sabahki hicbir durum yok suan,iyiyimAy evet sıkıntılı ilaçlarEvet bende başta gümde 3 sonra 4e çıktı. Ücretli aldım bende. İlaçlarınız bitmeden hemşirelere haber verin özellikle Estrofem bazen zır bulunuyor uğraştırmadın sizi
 bugün alicam inşallah ücretli oldu günde bir normalde ama izde nerdee günde üç dört ...Allah yardım etsin
 bugün alicam inşallah ücretli oldu günde bir normalde ama izde nerdee günde üç dört ...Allah yardım etsin 

Calisananneadayi
 bgn 6+2 gunluk olduk

Calisananneadayi
 bgn 6+2 gunluk oldukTeşekkür ederim canım. Evet 6. Gün silik 7. Gün belirgin çıkmıştı. Dün hiç bakmadım bu gün 9. Gün də beta HCG verdim.Katlanarak artsın inşaAllahidrar testi yapmışmıydın hiç
evet bendim galiba belirtilerim azaldi cnm uyku hali ve halsizlik cok artti birde sık olmayacak sekilde bulantim basladi gogus agrim hafifledi transferin 15.gunu keseyi gormustuk iste 2 hafta sonra kalp atisini dinlemek icin tekrar gel demisti doktorum 2 hafta sonrasi yarin oluyor kalp atisini dinlemek icin randevum var yarin insallah hem kalp atisini hem bebegimi gorurumCalisananneadayi
 beni 24.gün çağırdı kese için
 beni 24.gün çağırdı kese içinevet bendim galiba belirtilerim azaldi cnm uyku hali ve halsizlik cok artti birde sık olmayacak sekilde bulantim basladi gogus agrim hafifledi transferin 15.gunu keseyi gormustuk iste 2 hafta sonra kalp atisini dinlemek icin tekrar gel demisti doktorum 2 hafta sonrasi yarin oluyor kalp atisini dinlemek icin randevum var yarin insallah hem kalp atisini hem bebegimi gorurumCalisananneadayi
 göğüs ağrımda hiç yoktu 3 4 gündür oda başladı
 göğüs ağrımda hiç yoktu 3 4 gündür oda başladı