• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos ayı tüp bebek tedavisi gören var mı konuşalım

Merhaba kızlar transfer dahil 9. Günüm

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 96
Maalesef kızlar negatif bu saatten sonra pozitife döneceğini sanmam ama allahtan tabi ki ümit kesilmez ben test yapmayı bırakıyorum ama 😂 testlerde bitti zaten benim gözlerde ikinci çizgiyi aramaktan bitti Allah ne derse o 8. Gün kanda da baktırırım yoksa artık çocuğumla ilgilenmek zorundayım

Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Çok sağolun inşallah sağlıkla ilerler sürecim
Rabbim burda isteyen herkese nasip etsin
Çok zor zamanlardan geçtim gerçekten yaşayan anlar hepinizi çok iyi anlıyorum dualarım sizinle ♥️ sizde beni unutmayın dualarınızda

Çok sağolun inşallah sağlıkla ilerler sürecim
Rabbim burda isteyen herkese nasip etsin
Çok zor zamanlardan geçtim gerçekten yaşayan anlar hepinizi çok iyi anlıyorum dualarım sizinle ♥️ sizde beni unutmayın dualarınızda
İnşallah sağlıklı ilerler canım, Amin inşallah darısı başımıza olsun diyelim inşallah 🥰

Kızlar evde idrar testinde negatif görüp kan tahlilinde pozitifi gören varmı?
BENNN...DAHA DÜN BAŞIMA GELDİ. Evde sabah idrar testi yaptım. Negatif. Ağlayarak hastaneye gittim. Gönülsüz bir şekilde. sonra işe geldim. Sonuç zaten negatif diye ilaçları bile yanıma almamıştım. Öğlen pozitifi görünce soluğu evde aldım. ilaçlarıma koştum :)

BENNN...DAHA DÜN BAŞIMA GELDİ. Evde sabah idrar testi yaptım. Negatif. Ağlayarak hastaneye gittim. Gönülsüz bir şekilde. sonra işe geldim. Sonuç zaten negatif diye ilaçları bile yanıma almamıştım. Öğlen pozitifi görünce soluğu evde aldım. ilaçlarıma koştum :)
Canım nasıl ya silik dahi yokmuydu kaçıncı gün erken gebelik mi yapmıştın benim 5. Gün idrar testleri hep negatif bende saldımda acaba böyle ihtimal olabiliryor mu

Canım nasıl ya silik dahi yokmuydu kaçıncı gün erken gebelik mi yapmıştın benim 5. Gün idrar testleri hep negatif bende saldımda acaba böyle ihtimal olabiliryor mu
hayır silik bile çıkmamıştı. Erken gebelik testiydi ve 9. gündü. Sonrasında hemşireyle konuştuğumda son zamanlarda hep bozuk çıkıyor idrar testleri dedi. O yüzden lütfen itibar etmeyin dedi.

Back
X