Hayırlı haberler ver bize inşallahValla ben yarından itibaren çıkar diye düşünüyordum ama 9. Günde bile negatif çıktıysa keza senin 6 demekki pozitifi görmeye daha var bu arada ben ilkinde 4. Gün gördüm pozitifi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı haberler ver bize inşallahValla ben yarından itibaren çıkar diye düşünüyordum ama 9. Günde bile negatif çıktıysa keza senin 6 demekki pozitifi görmeye daha var bu arada ben ilkinde 4. Gün gördüm pozitifi![]()
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah.Merhaba kızlar transfer dahil 9. Günüm
Amın hepımıze yasatsın bu mutluluguNe güzell Allahım güzel sonuçlar almayı nasip etsin![]()
Çok sağolun inşallah sağlıkla ilerler sürecimHayırlı olsun canım Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah.
İnşallah sağlıklı ilerler canım, Amin inşallah darısı başımıza olsun diyelim inşallahÇok sağolun inşallah sağlıkla ilerler sürecim
Rabbim burda isteyen herkese nasip etsin
Çok zor zamanlardan geçtim gerçekten yaşayan anlar hepinizi çok iyi anlıyorum dualarım sizinlesizde beni unutmayın dualarınızda
Yani 8. Gün bence baya iyi dün 8 di benim belirsiz bir çizgi çıktı kamerada belli bile olmuyordu değerim 18 çıktı sende kan ver inş 50 ye yakın çıkar değerin diye düşünüyorumMerhaba kızlar transfer dahil 9. Günüm
Bak benim böyle çıkmıştıMerhaba kızlar transfer dahil 9. Günüm
BENNN...DAHA DÜN BAŞIMA GELDİ. Evde sabah idrar testi yaptım. Negatif. Ağlayarak hastaneye gittim. Gönülsüz bir şekilde. sonra işe geldim. Sonuç zaten negatif diye ilaçları bile yanıma almamıştım. Öğlen pozitifi görünce soluğu evde aldım. ilaçlarıma koştum :)Kızlar evde idrar testinde negatif görüp kan tahlilinde pozitifi gören varmı?
Canım nasıl ya silik dahi yokmuydu kaçıncı gün erken gebelik mi yapmıştın benim 5. Gün idrar testleri hep negatif bende saldımda acaba böyle ihtimal olabiliryor muBENNN...DAHA DÜN BAŞIMA GELDİ. Evde sabah idrar testi yaptım. Negatif. Ağlayarak hastaneye gittim. Gönülsüz bir şekilde. sonra işe geldim. Sonuç zaten negatif diye ilaçları bile yanıma almamıştım. Öğlen pozitifi görünce soluğu evde aldım. ilaçlarıma koştum :)
hayır silik bile çıkmamıştı. Erken gebelik testiydi ve 9. gündü. Sonrasında hemşireyle konuştuğumda son zamanlarda hep bozuk çıkıyor idrar testleri dedi. O yüzden lütfen itibar etmeyin dedi.Canım nasıl ya silik dahi yokmuydu kaçıncı gün erken gebelik mi yapmıştın benim 5. Gün idrar testleri hep negatif bende saldımda acaba böyle ihtimal olabiliryor mu
Tebrik ederim canım bu hesaplamaya göre kanda en erken 3. İdrarda da 5 gün filan tespit edilebilir öyleyse diye düşünüyorumKızlar bende kan verdim sabah beta 154
8. Günüm![]()
Valla bilmiyorum ben kaset test hic yapmadım riske atmak istemedim betaya baktım direktTebrik ederim canım bu hesaplamaya göre kanda en erken 3. İdrarda da 5 gün filan tespit edilebilir öyleyse diye düşünüyorum
Doğru olanı yapmışsın canım sağlıkla gelsin bebişin takip değerlerini de paylaş bizimleValla bilmiyorum ben kaset test hic yapmadım riske atmak istemedim betaya baktım direkt![]()
Aminn hepimizin inşallah. Pazartesi tekrar kan vereceğim doktorum bir sürü genetik test istedi hemde betama baktıracağımDoğru olanı yapmışsın canım sağlıkla gelsin bebişin takip değerlerini de paylaş bizimle