- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 38
İlişkiye girmende bi sıkıntı olmaz diye biliyorum canım.bi sorun olmadığı sürece son aya kadar ilişkiyi yasaklamıyor doktorlarKizlar mrb ya benim gogus hassasiyetim var sizi falan oluyo arada kasik agrim falanda oluyo dun adet agrisi gibi agrim oldu bende olabilir ihtimaline karsi esimle iliskiye girerken cok tedirgin oluyrm adamda isyan ediyo bi yerde artik cunku ben oyle yapma boyle yapma diyorum adapte olamiyorum bi turlu sizce dikkat etmelimiyim akisina mi birakmaliyim
Tesekkur ederim canim cevabin icinİlişkiye girmende bi sıkıntı olmaz diye biliyorum canım.bi sorun olmadığı sürece son aya kadar ilişkiyi yasaklamıyor doktorlar
Canim bence adetinin gecmesini beklekizlar adete 5 gun kaldi beyaz akintim var ve sol kasikta sizi sabahta midem kalkti ama kusmadim . sizceee test yapsam
Aynen canim daha once hamile kaldigimda adetim gecince yaptigimda bile cikmamisti bir hafta sonra yine yaptim o zaman ciktii. En iyisi beklemek sabret sonu selamet olur insaallahBenimde adetime 5 gün var ama şuanda başucumda gebelik testi var kendimi zor tutuyorum test yapmamak için.. oysa negatif çıkacağına da eminim
Sabredemedim yine yaptımAynen canim daha once hamile kaldigimda adetim gecince yaptigimda bile cikmamisti bir hafta sonra yine yaptim o zaman ciktii. En iyisi beklemek sabret sonu selamet olur insaallah
E hadi insallah canim haberdar et bizideSabaha test yapacağım.. erken biraz ama bu kadar dayanabildim yarın hepimize güzel haberlerle dolu bir gün olsun inşallah iyi geceler canlar
inşallah geç döllenmedir o zamangünaydınlar :)
benim günüm 4 gün geçti ama test negatif çıktı
ya yine geç döllenme olucak yada kürtajdan dolayı düzensizleşti bilemiyorum bekleyip görücem
inşallah geç döllenmedir o zamanbelirti falan var mı peki
Kızlar arpa bugusuyla gebelık dıye bısey varmış duydunuz mu yapılısını bılen varmı yumurta tembellıgıne cok ıyı gelıyomus bugun yapmam lazım acıl yardım beklıyorum
hiç duymadım tatlım nasıl birşey acaba yapan varmıdır kiKızlar arpa bugusuyla gebelık dıye bısey varmış duydunuz mu yapılısını bılen varmı yumurta tembellıgıne cok ıyı gelıyomus bugun yapmam lazım acıl yardım beklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?