Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

İlişkiye girmende bi sıkıntı olmaz diye biliyorum canım.bi sorun olmadığı sürece son aya kadar ilişkiyi yasaklamıyor doktorlar

kizlar adete 5 gun kaldi beyaz akintim var ve sol kasikta sizi sabahta midem kalkti ama kusmadim . sizceee test yapsam

Benimde adetime 5 gün var ama şuanda başucumda gebelik testi var kendimi zor tutuyorum test yapmamak için.. oysa negatif çıkacağına da eminim

Benimde adetime 5 gün var ama şuanda başucumda gebelik testi var kendimi zor tutuyorum test yapmamak için.. oysa negatif çıkacağına da eminim
Aynen canim daha once hamile kaldigimda adetim gecince yaptigimda bile cikmamisti bir hafta sonra yine yaptim o zaman ciktii. En iyisi beklemek sabret sonu selamet olur insaallah

Kızlar sağlık ocağında kan testi yapilabiliormu gebelik için acil lütfen

Slm kızlar benim adetim de 4 gün gecikti bu ay rahim filmi çekildim akıntım var kasiklarimda ve belimde ağrı var ama test yapıyorum negatif napacan imi şaşırdım sabah bidaha test yapsam mi

Sabaha test yapacağım.. erken biraz ama bu kadar dayanabildim yarın hepimize güzel haberlerle dolu bir gün olsun inşallah iyi geceler canlar

günaydın kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz var mı yeni sonuçları alan belirti yaşayan adeti geçen

günaydınlar :)

benim günüm 4 gün geçti ama test negatif çıktı
ya yine geç döllenme olucak yada kürtajdan dolayı düzensizleşti bilemiyorum bekleyip görücem

günaydınlar :)

benim günüm 4 gün geçti ama test negatif çıktı
ya yine geç döllenme olucak yada kürtajdan dolayı düzensizleşti bilemiyorum bekleyip görücem
inşallah geç döllenmedir o zaman belirti falan var mı peki

Kızlar arpa bugusuyla gebelık dıye bısey varmış duydunuz mu yapılısını bılen varmı yumurta tembellıgıne cok ıyı gelıyomus bugun yapmam lazım acıl yardım beklıyorum

benim yumurtlama geçtikten sonra göğüslerim hassaslaştı ama pek güvenemiyorum göğüs hassasiyetine ben de bi ay kist oluşmuştu 4 cm'lik o zamanda çok hassastı ama bu kadar erken başlamamıştı

Kızlar arpa bugusuyla gebelık dıye bısey varmış duydunuz mu yapılısını bılen varmı yumurta tembellıgıne cok ıyı gelıyomus bugun yapmam lazım acıl yardım beklıyorum
hiç duymadım tatlım nasıl birşey acaba yapan varmıdır ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…