- 3 Haziran 2016
- 715
- 986
- 103
- 42
Amin canım inşallah.Aminn canımm inşallah dediğin gibi olur bıze ve bekleyen herkese rabbım hayırlısını versin
bnmde kan negatf çıktı ama adet hala yok. Aynısını diyorum gebeliği geçtim adet geleydiDaha iyi olmuş negatif sonucu görüp üzülenlerden iyidir..Ben daha olamadım ama inşallah olur kan tahlilim negatifti ne kadar stres yaptıysam artık Regli olmak için bekliyorum hamileliği geçtim
Negatif görmek daha kötü dogru canım. Sen de rahat bırak kendini.Daha iyi olmuş negatif sonucu görüp üzülenlerden iyidir..Ben daha olamadım ama inşallah olur kan tahlilim negatifti ne kadar stres yaptıysam artık Regli olmak için bekliyorum hamileliği geçtim
Benim ablam hala umutlu hamile olabileceğimden ama benim yok umudumbnmde kan negatf çıktı ama adet hala yok. Aynısını diyorum gebeliği geçtim adet geleydi
Ay bir hata yaptım ablama söyledim kan tahlilinden önce ama negatife bile inanmıyor iyice strese girdim artık hamilelik beklentimden değil hamile olmadığımı ispatlamak içinNegatif görmek daha kötü dogru canım. Sen de rahat bırak kendini.
Valla ben doktora adet söktürücü alayım mı dedim. Asla dedi. Geçen bir hasta geldi tüm testleri negatfti. Ama 4 aylık gebe çıktı. Gizli gebelik olabliyor. O yüzden bilmeden ilaç falan kullanmayın dedi. Ne diyeyim akışına bıraktım bnde sende bırak canım. Varsa da yoksa da illaaaa ki bir yerden patlak verecekBenim ablam hala umutlu hamile olabileceğimden ama benim yok umudum
Evet en iyi beklemek artık haberlerini bekliyorum inşallah hamiledirizValla ben doktora adet söktürücü alayım mı dedim. Asla dedi. Geçen bir hasta geldi tüm testleri negatfti. Ama 4 aylık gebe çıktı. Gizli gebelik olabliyor. O yüzden bilmeden ilaç falan kullanmayın dedi. Ne diyeyim akışına bıraktım bnde sende bırak canım. Varsa da yoksa da illaaaa ki bir yerden patlak verecek
Olabilir cnm.Gec döllenmedir belki.Kaç gün gecti adetn?Ay bir hata yaptım ablama söyledim kan tahlilinden önce ama negatife bile inanmıyor iyice strese girdim artık hamilelik beklentimden değil hamile olmadığımı ispatlamak için
4 gün geçiyor ama artık takmıyorum o kadar bunaltın kı hasta olayımda kurtulayım rahatlayayım diyorum.Olabilir cnm.Gec döllenmedir belki.Kaç gün gecti adetn?
4 gün geçiyor ama artık takmıyorum o kadar bunaltın kı hasta olayımda kurtulayım rahatlayayım diyorum.[/Q
Hayırlısı neyse o olsun inş. Stresten adet olamamak da kötü. Ben rahatladım cok şükür. İnş. Sende en kısa zmnda rahatlarsın. Ya güzel hbri alarak ya da adet olup rahatlayarak:)
Günaydın canım:))Günaydın kızlarrrNasılsınız
İyiyim canimm calismalari yaptik :)bekliyorum simdide adami yanima yaklastrmiyorum tedirginlikten iyi mi yapiyrm kotu mu bilmiyorum uzuluyorum sonra ama ne biliyim iste varsa dollendiyse tutunmaya calisiyosa diye tedrgin oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?