Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

Kızlar benim de adetim 6 gün gecikmeli bugün başladı. Stres nelere sebep oluyr? Hiç böyle olmamıştı. Kan sonucu öğrenemeden adet oldum

Daha iyi olmuş negatif sonucu görüp üzülenlerden iyidir..Ben daha olamadım ama inşallah olur kan tahlilim negatifti ne kadar stres yaptıysam artık Regli olmak için bekliyorum hamileliği geçtim

Daha iyi olmuş negatif sonucu görüp üzülenlerden iyidir..Ben daha olamadım ama inşallah olur kan tahlilim negatifti ne kadar stres yaptıysam artık Regli olmak için bekliyorum hamileliği geçtim
bnmde kan negatf çıktı ama adet hala yok. Aynısını diyorum gebeliği geçtim adet geleydi

Negatif görmek daha kötü dogru canım. Sen de rahat bırak kendini.

Benim ablam hala umutlu hamile olabileceğimden ama benim yok umudum
Valla ben doktora adet söktürücü alayım mı dedim. Asla dedi. Geçen bir hasta geldi tüm testleri negatfti. Ama 4 aylık gebe çıktı. Gizli gebelik olabliyor. O yüzden bilmeden ilaç falan kullanmayın dedi. Ne diyeyim akışına bıraktım bnde sende bırak canım. Varsa da yoksa da illaaaa ki bir yerden patlak verecek

Evet en iyi beklemek artık haberlerini bekliyorum inşallah hamilediriz

muray19 canım naptın ben bayadır giremiyordum en son sen çalışmalara başlıcaktın varmı sonuç
İyiyim canimm calismalari yaptik :)bekliyorum simdide adami yanima yaklastrmiyorum tedirginlikten iyi mi yapiyrm kotu mu bilmiyorum uzuluyorum sonra ama ne biliyim iste varsa dollendiyse tutunmaya calisiyosa diye tedrgin oluyorum

Kizlar mrb ya benim gogus hassasiyetim var sizi falan oluyo arada kasik agrim falanda oluyo dun adet agrisi gibi agrim oldu bende olabilir ihtimaline karsi esimle iliskiye girerken cok tedirgin oluyrm adamda isyan ediyo bi yerde artik cunku ben oyle yapma boyle yapma diyorum adapte olamiyorum bi turlu sizce dikkat etmelimiyim akisina mi birakmaliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…