Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

canım çok üzüldüm bende öyle söylemiştim halbuki. evlenmeden önce girseydin o zaman ilişkiye dedi.
moralman çöktüm. allah ıslah etsin.

ole de yapmis olsaydinn edepsiz ilan ederdi seni. bosverr yaaaa burasi cok iyi bak ben evlenxigim gunden hemen sonra buraya uye oldum cok ta guzel kimse kimseyi kisnlanmiyo rahatça anlatabiliyonn

Hiç ağlama yazık değil mi göz yaşına çok emin olarak söylüyorum her beddua edenin ki tutsaydı oo yanmıştık biz.İçini ferah tut.

bu ayak usumesi rahim ustundeki agri erken belirti olabilirmii fikirrr kizlarr

Hiç ağlama yazık değil mi göz yaşına çok emin olarak söylüyorum her beddua edenin ki tutsaydı oo yanmıştık biz.İçini ferah tut.
Allah'a şükürler olsun. Haklısın. Allah içimi kalbimi biliyor.
Bizi kötülerin şerrinden korusun.

Insanlar acılarını hep başkasından çıkarmaya bayılırlar canim zaten sen üzme kendini Allaha havale et hepimiz aynı şeyi istiyoruz. Kendini yersen iyice hasta olursun. Sen duani et gerisi Allahim takdiri. Cevap vermemekte en iyisini yapmışsın.

Teşekkür ederim desteğin için.
Hayırlı evlatlar nasip olsun inş hepimize.

Teşekkür ederim desteğin için.
Hayırlı evlatlar nasip olsun inş hepimize.
Amin canım amin. Ben de 10 aylık evliyim ama evlendiğim ilk günden beri istiyorum. Zamanı ona mi kalmış. Allah bilir nasip edeceği zamanı. Sen kalbini bozma.

ya ondan ziyade faceden hamilelikle ilgili bir grupta bugün tutmadı dediğim de daha 2 aylık evlisin ben bugün düşük yaptım dedi ve kısırlık bedduası etti. deli mi bu insanlar
İnsanlarin agzi torba degilki büzesin üzülme canim rabbim gonlune gore versin insallah

Bence bekleyin kızlar ben dayanamayıp yaptım hem test hem kan tahıllı negatif çıktı .en iyisi beklemek gününüz geçsin kendinizi çok olumluya hazırlamayın sonra üzülüp diğer aya yansır tutmaz.

Merhaba arkadaslar adet olmama 6 7 gun var fakat bugun ve dun ilk idrarimdan sonra peceteye hafif pembeli ipliksi kanli bisiler geliyo sonra birdaha gorunmuyor ara ara pembemsi sarimsi bir akinti geliyor .Ayrica hicbir adet belirtim yok goguslerim hassaslasmadi hadi desem ki adet olcam.Bilemiyorum boyle bir durum yasayan var mi acaba?

ins tutunmadandirrr

Kızlar iştah açıklaması Bir hamilelik belirtisi midir ? Normalde çok yemek yiyen biri değilim ama bu aralar doymuyorum :)

Canım benim de adetime 6-7 gün varken öyle oldu sonra pembe,kahverengi akıntı oldu yerleşme diye umutlandım. adetime 4 gün kala da hastalandım.hicbir hastalık belirtiside yoktu. Inşallah senin ki öyle olmaz da yerleşme kanamasidir yine de adetin geçmeden ne üzül ne de ümitlen canim sonra daha çok üzülüyor insan

Hadi ya onun psikolojisi bizulmuş gerçekten saçmalamış yok böyle bişey ya boşver canım böyle saçma insanları kafana takmaya bile degmez kafana taktıgın insana bi bak takabilecegum kapasitede mi ya Allah aşkına

öyle canım haklısın ama elimizden geleni yapıyoruz gerisini Allah'a bırakıyoruz o istedikten sonra elbet olur. Sen canını sıkma hiç. Doktora falan gittin mi

evet canim Allah ol demeyince olmuycak bekliycez mecbur.doktora ilk defa dun gittik esimle bakalim pazartesi sonuclar cikcak bi suru kan testi falan yaptilar esimden sperm testi aldilar pazartesi belli olucak insallah

evet canim Allah ol demeyince olmuycak bekliycez mecbur.doktora ilk defa dun gittik esimle bakalim pazartesi sonuclar cikcak bi suru kan testi falan yaptilar esimden sperm testi aldilar pazartesi belli olucak insallah
Inşallah sonuçlar güzel çıkar canim. Yakın zamanda da bebisler gelir hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…