canım çok üzüldüm bende öyle söylemiştim halbuki. evlenmeden önce girseydin o zaman ilişkiye dedi.
moralman çöktüm. allah ıslah etsin.
aynen canım burda çok rahatladım iyi ki varsınızole de yapmis olsaydinn edepsiz ilan ederdi seni. bosverr yaaaa burasi cok iyi bak ben evlenxigim gunden hemen sonra buraya uye oldum cok ta guzel kimse kimseyi kisnlanmiyo rahatça anlatabiliyonn
Allah'a şükürler olsun. Haklısın. Allah içimi kalbimi biliyor.Hiç ağlama yazık değil mi göz yaşına çok emin olarak söylüyorum her beddua edenin ki tutsaydı oo yanmıştık biz.İçini ferah tut.
Insanlar acılarını hep başkasından çıkarmaya bayılırlar canim zaten sen üzme kendini Allaha havale et hepimiz aynı şeyi istiyoruz. Kendini yersen iyice hasta olursun. Sen duani et gerisi Allahim takdiri. Cevap vermemekte en iyisini yapmışsın.çok iyi geldiniz hepiniz.
ben ona da üzüldüm muhtemelen o acıdan bana döndü diye.
hiç kavga etmeden anlıyorum seni dedim sustum.
inş bedduası tutmaz.
ben hiçbir şey yapmadım.
sadece evlat istedim
ağlamaktan gözlerim şişti allaha havale ediyorum
Teşekkür ederim desteğin için.Insanlar acılarını hep başkasından çıkarmaya bayılırlar canim zaten sen üzme kendini Allaha havale et hepimiz aynı şeyi istiyoruz. Kendini yersen iyice hasta olursun. Sen duani et gerisi Allahim takdiri. Cevap vermemekte en iyisini yapmışsın.
Amin canım amin. Ben de 10 aylık evliyim ama evlendiğim ilk günden beri istiyorum. Zamanı ona mi kalmış. Allah bilir nasip edeceği zamanı. Sen kalbini bozma.Teşekkür ederim desteğin için.
Hayırlı evlatlar nasip olsun inş hepimize.
Ayak usumesi yok ama rahim ustundeki agri bende de var anlamadim hasta mi olucam yoksa bisey mi var ? Bilgisi olan yokmu kizlar ?bu ayak usumesi rahim ustundeki agri erken belirti olabilirmii fikirrr kizlarr
İnsanlarin agzi torba degilki büzesin üzülme canim rabbim gonlune gore versin insallahya ondan ziyade faceden hamilelikle ilgili bir grupta bugün tutmadı dediğim de daha 2 aylık evlisin ben bugün düşük yaptım dedi ve kısırlık bedduası etti. deli mi bu insanlar
Ayak usumesi yok ama rahim ustundeki agri bende de var anlamadim hasta mi olucam yoksa bisey mi var ? Bilgisi olan yokmu kizlar ?
ins tutunmadandirrrMerhaba arkadaslar adet olmama 6 7 gun var fakat bugun ve dun ilk idrarimdan sonra peceteye hafif pembeli ipliksi kanli bisiler geliyo sonra birdaha gorunmuyor ara ara pembemsi sarimsi bir akinti geliyor .Ayrica hicbir adet belirtim yok goguslerim hassaslasmadi hadi desem ki adet olcam.Bilemiyorum boyle bir durum yasayan var mi acaba?
Canım benim de adetime 6-7 gün varken öyle oldu sonra pembe,kahverengi akıntı oldu yerleşme diye umutlandım. adetime 4 gün kala da hastalandım.hicbir hastalık belirtiside yoktu. Inşallah senin ki öyle olmaz da yerleşme kanamasidir yine de adetin geçmeden ne üzül ne de ümitlen canim sonra daha çok üzülüyor insanMerhaba arkadaslar adet olmama 6 7 gun var fakat bugun ve dun ilk idrarimdan sonra peceteye hafif pembeli ipliksi kanli bisiler geliyo sonra birdaha gorunmuyor ara ara pembemsi sarimsi bir akinti geliyor .Ayrica hicbir adet belirtim yok goguslerim hassaslasmadi hadi desem ki adet olcam.Bilemiyorum boyle bir durum yasayan var mi acaba?
Benim adetim 1gun gectii ama pko oldugu icin umitleneniyorum hemen beklicem daha nasipben adete 8 gun var daha ama icim bi garip
Hadi ya onun psikolojisi bizulmuş gerçekten saçmalamış yok böyle bişey ya boşver canım böyle saçma insanları kafana takmaya bile degmez kafana taktıgın insana bi bak takabilecegum kapasitede mi ya Allah aşkınabende anlamadım. şımarıklıkla suçladı beni. tamam haklısınız gerçekten çok üzgünüm.
hepimiz için her gece dua ediyorum her ezanda.
neden bana beddua ediyor?
benim şimdi çocuğum olmazsa ben naparım?
delirmek üzereyim artık. içim ciğerim yandı.
evlat hasreti evlenmeden önce başladı dedim o gün girseydin ilişkiye dedi böyle ayıp bir şey olabilir mi?
anne olmak imza ile mi oluyormuş?
ağlamaktan mahvoldum.
öyle canım haklısın ama elimizden geleni yapıyoruz gerisini Allah'a bırakıyoruz o istedikten sonra elbet olur. Sen canını sıkma hiç. Doktora falan gittin mi
Inşallah sonuçlar güzel çıkar canim. Yakın zamanda da bebisler gelir hayırlısıylaevet canim Allah ol demeyince olmuycak bekliycez mecbur.doktora ilk defa dun gittik esimle bakalim pazartesi sonuclar cikcak bi suru kan testi falan yaptilar esimden sperm testi aldilar pazartesi belli olucak insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?