Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

Kizlarr bugun adet olmam gerek, karnimda nir.agri ve.şişkinlik var, iki.gündür uzun yol yapiyoruz onun yorgunluğu ve rahatsızlığı da olabilir ama sanki adet olcakmisim.gibi de geliyor, bu 3.ayki denememiz 2 yildir.evliyiz, szce.npsam bugun yada yarın test ypsam mi?

bnce bekle 2 gun geckrse öyle yap uzulme snra

merhaba, benim de adtelerim çocuk istemeye başladıktan sonra çok düzensizleşti. bir ay 38 günde oluyorum bir ay 26 günde... 7 aydır çocuk istiyorum olmadı. eşimin sonuçları normal. bugün adet oldum, yarın hormon testi yaptırıcam, çoğu arkadaşım ilk aydan hamile kaldı ben 2 senelik evliyim.

Kızlar çok şükür 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim. Allah isteyen herkese nasip etsin. Daha çok küçük tabi korkuyorum ilk 3 ayı atlatsak rahatlayacağım.
hayırlı olsun ne kadar güzel Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin darısı bize inşallah belirtilerin nelerdi canım bir de ne kadardır çocuk istiyordunuz

stres bizim düzenimizi alt üst ediyor canım çoğu insanın çocuk düşünmeye başladıktan sonra düzeni kaçıyor çünkü işin içine stres giriyor. ama sıkma canını hormon tahlilin temiz çıkarsa biraz kafanı rahatlatırsın düşünmemeye çalışırsın olur inşallah

hayırlı olsun ne kadar güzel Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin darısı bize inşallah belirtilerin nelerdi canım bir de ne kadardır çocuk istiyordunuz

Çok teşekkür ederim canım. 1 senelik evliyiz ama ben vajinismusla uğraştım 7buçuk ay. Yendikten sonra da hemen olmasın istedim biraz alışayım diye. Geçen ay korunmayı bıraktım ama adetim çok gecikiyordu yumurta çatlamasını yakalayamadık o ay öyle geçti. Bu ay yumurta takibiyle günü yakaladım ama 1 gün sonra oldu 1 saat yattım ve tuttu çok şükür. yani 2 aydır istiyorduk aslında. Kasıklarımda fazla ağrı var batma gibi bir de belim ağrıyordu canım. Darısı isteyen herkesin başına inşallah. Bende pko ve insülin direnci de var açıkcası geç olur diye düşünüyordum hiç beklemiyordum sürpriz oldu

ben de pkoluyum canım bir senelik evliyim evlendiğimden beri korunmuyorum bu ay serophene kullandım bakalım beklemedeyim Rabbim nasip eder inşallah bende de göğüs hassasiyeti var ama çok güvenemiyorum yumurtlamadan sonra başladı hassasiyet

Bende de 3 gündür göğüs hassasiyeti var canım. Bekle bi test yaparsın inşallah vardır canım

Kızlar çok şükür 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim. Allah isteyen herkese nasip etsin. Daha çok küçük tabi korkuyorum ilk 3 ayı atlatsak rahatlayacağım.
HAyırlı olsun canım gözün aydın. Rabbim inşallah saglıkla kucağına almayı nasip etsin

Aslında pek yok gibi belirtim..adet olacakmış gibi de degilim ama bilemedim vallahi inşallah vardır bebişim sende var mı belirti
benimde göğüs hassasiyetim var şiş gibi göğüslerim bir de adet olacakmışım gibi rahatsızlık hissi var daha adetime 9 gün falan var

canım çok sağol ama adet olunca dünylar başıma yıkılıyor. ovulasyon testi de yapıyorum ve yumurtlama tarihlerim testte çıkıyor, ona uygun ilişki oluyor her ay ama gebelik olmuyor işte....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…