Adet oldum kızlardaha 6 gün var hemde geçen ay da böyle erken oldum..korunmayı bıraktığımdan beri iki aydır böyle neden acaba bu ay ümitlenmiştim üzüldüm nasip değilmiş demek ki eylülde güzel haberlere inşallah
Amin canım inşallahMoralini bozma canım herşey nasip kısmet.. inşaallah eylülde güzel haberi alırsın..
Merhaba bendr bir yıllık evliyim ve altı aydır korunmuyorum.. bende bu ay serophene kullandm beklemedeyim bende senin gibi inşallah güzel haberler alırız. ALLAH büyükben de pkoluyum canım bir senelik evliyim evlendiğimden beri korunmuyorum bu ay serophene kullandım bakalım beklemedeyim Rabbim nasip eder inşallah bende de göğüs hassasiyeti var ama çok güvenemiyorum yumurtlamadan sonra başladı hassasiyet
canım senin bencede doktora gitmen iyi fikir, inşallah güzel haberler alırsın, benim durumum okadar ciddi değil doktora gitmem sanırım, ama enterasan bi şekilde soğana bağlıyorum erken kesildi adetim, bugünde senin ballı küre başlıycam akşam inşallah uğraştıklarımızın neticesini alırızCanım benim adetimi soğan suyu kesmedi ben onu bir kere akşam içtim zaten bir daha da içmedim ballı kür e devam ediyorum.. Hem onun keseceğini sanmıyorum canım o daha da söktürüyor. Benim yogun gelen günün ardından kesildi zaten sadece ufak ufak kahve lekeler geldi bugünde beyaza döndü. Kasıklarımda ağrı var hele sağ kasığım iğne batırmışlar gibi oldu bugün hareket edemedim. Çarşambaya doktora gideceğim ben de niye böyle oldu merak ediyorum. Hamilelik şüphem yok çünkü adet oldum. Nasıldı 3 gün boyunca senin akıntın. Korkulacak bir şey olduğunu sanmıyorum bazen böyle olabiliyor hava değişimleri stres falan kendimiz çok etkiliyoruz. Gene de aklında kalmasını istemiyorsan bi doktora git
Yarın gideceğim canim bakalım ne diyecek inşallah kötü bir şey yokturcanım senin bencede doktora gitmen iyi fikir, inşallah güzel haberler alırsın, benim durumum okadar ciddi değil doktora gitmem sanırım, ama enterasan bi şekilde soğana bağlıyorum erken kesildi adetim, bugünde senin ballı küre başlıycam akşam inşallah uğraştıklarımızın neticesini alırız
Gunaydinn tatlım
Günaydın hamis olmayı dört gözle bekleyen kızlar dun adet olmam gerekti suan olmadım hala ama umutlanmak da istemiyorum doğrusu. Bugun test alsam yarin ilk idrarla mı ypsam yoksa bugün mu,ilk idrar daha net mi sonuc veriyor?
Tatlım idrarda bazen cikmayabiliyor. Imkanın varsa kan testi yaptırGünaydın hamis olmayı dört gözle bekleyen kızlar dun adet olmam gerekti suan olmadım hala ama umutlanmak da istemiyorum doğrusu. Bugun test alsam yarin ilk idrarla mı ypsam yoksa bugün mu,ilk idrar daha net mi sonuc veriyor?
nasılsınız bakalım :)
Valla ben iki gündür kasik ağrısı çekiyorum canim adetim 4 gün erken geldi ağrı bile çekmedim normalde duramam agridan.çok az geldi saçma sapan. Bitti kasık ağrısı başladı nedendir anlamadımsen nasılsın :)
Valla ben iki gündür kasik ağrısı çekiyorum canim adetim 4 gün erken geldi ağrı bile çekmedim normalde duramam agridan.çok az geldi saçma sapan. Bitti kasık ağrısı başladı nedendir anlamadımsen nasılsın :)
Düşük hazirandaydı canım kontrollerime gitmiştim düşük sonrası bir sıkıntı yok demişti. Bakalım yarın gideyim ne diyecek kadınız işte derdimiz bitmiyryanlıs hatırlamıyosam seninde düşüğün vardı ondan olabilir belki bu durumun bi doktrora git bakalım ne diyecek.
Bende beklemedeyim gelen giden bişey yok 4-5 gün geçti ama kürtajdan dolayımı gecikti yoksa bişey mi var enin olamıyorum. pazar evde test yaptım ama bişi çıkmadı
Umarım canım inşallahSuan kan testi yaptirma imkanım yok maalesefolmadi bu erken gebelik testi bi de kaset testlerden aliyim ayri zamanlarda yapiyim ikisini umarim en kısa zamanda hayırlı haber aliriz hepimiz
inşallah canımm kaç günün kaldı benim 1 hafta kadar var dahaMerhaba bendr bir yıllık evliyim ve altı aydır korunmuyorum.. bende bu ay serophene kullandm beklemedeyim bende senin gibi inşallah güzel haberler alırız. ALLAH büyük
Düşük hazirandaydı canım kontrollerime gitmiştim düşük sonrası bir sıkıntı yok demişti. Bakalım yarın gideyim ne diyecek kadınız işte derdimiz bitmiyrkürtajın üzerinden ne kadar geçti canım. Öyle düzensizlikler olabiliyormuş kürtaj sonrası. Ama inşallah bebek olduğu içindir gecikmesi hayırlısı olsun inşallah
geçmiş olsun canım stres sıkıntı yapma kendine elinden geleni yap doktorun tavsiyelerine uy gerisini Allah'a bırak eğer olacaksa Allah verecekse doğru zamansa eğer bu şeklide bile olurgunaydin kizlar.sonunda doktorora gittik dün.görünen o ki degil agustosta kasım aralık falan olucak heralde benim hamile haberim.hem eşimde hem bende bi sürü sıkıntı çıktı. canım sıkıldı çok. eşimin hareketli sperm sayısı azmış benim hormonlar dengesizmiş ilaç verdi kullanmaya başladık hemen.eşim için bi kaç tane kür tavsiye etti sperm artması için iyi diye. yolumuzun uzun ama korkmayın dedi.anlayışlı güzel güzel anlatan açıklayan bi doktordu Allahtan.biraz böyle deneyelim olmazsa aşılama yaparız dedi. bakalım nolcak. akşamdan beri düşünmekten beynim patladı resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?