HAyırlı olsun canım gözün aydın. Rabbim inşallah saglıkla kucağına almayı nasip etsin
anlıyorum canım seni ama napalım varzdemekki bi zamanı bekliycezcanım çok sağol ama adet olunca dünylar başıma yıkılıyor. ovulasyon testi de yapıyorum ve yumurtlama tarihlerim testte çıkıyor, ona uygun ilişki oluyor her ay ama gebelik olmuyor işte....
Canım hayırlı olsun bebişin sağlıkla alırsın kucağına inşalah :) bendede pko ve insülin direnci var kalamıyorum kilomda var sen kaç kilosun ve boyun kaç?Çok teşekkür ederim canım. 1 senelik evliyiz ama ben vajinismusla uğraştım 7buçuk ay. Yendikten sonra da hemen olmasın istedim biraz alışayım diye. Geçen ay korunmayı bıraktım ama adetim çok gecikiyordu yumurta çatlamasını yakalayamadık o ay öyle geçti. Bu ay yumurta takibiyle günü yakaladım ama 1 gün sonra oldu 1 saat yattım ve tuttu çok şükür. yani 2 aydır istiyorduk aslında. Kasıklarımda fazla ağrı var batma gibi bir de belim ağrıyordu canım. Darısı isteyen herkesin başına inşallah. Bende pko ve insülin direnci de var açıkcası geç olur diye düşünüyordum hiç beklemiyordum sürpriz oldu
Canım hayırlı olsun bebişin sağlıkla alırsın kucağına inşalah :) bendede pko ve insülin direnci var kalamıyorum kilomda var sen kaç kilosun ve boyun kaç?
İyi bence canım kilolu değilsin ben 103 kiloyom boyum 173 bu kiloyla hamile kalmaya çalışıyorum :) sanırım delilik benimkisi :) ama çokkk istiyorum ;/çok teşekkür ederim. evlendiğim ay 57 kg dum sonra kg aldım ilaçlardan şu an 65 kg yum. boyum 169 canım
İyi bence canım kilolu değilsin ben 103 kiloyom boyum 173 bu kiloyla hamile kalmaya çalışıyorum :) sanırım delilik benimkisi :) ama çokkk istiyorum ;/
Şuan kilo vermeye çalışıyorum 4 kilo verdim 107 idim doktor kilo çok problem deil 10 kilo ver hamile kalıncada 10 kilo al bu kilonla doğurursun aynı şey dedi kendi çabalarımla bişiler yapıyorum bakalım işalah tez zamanda kilolar gider bebişler gelirKg verirsen yumurtan daha iyi çatlar daha kaliteli yumurta oluşturusun canım. Denedin mi kg vermeyi? Biraz fazlaymış çok zorlanırsın gibime geliyorbir de ben inofolic kullandım 1 ay onunda etkisi vardır belki.Bi doktoruna danış istersen
Kızlar yardımcı olacak kimse yok mu aranız daKızlar merhaba bende 13 aydır bebiş haberi bekleyenlerdenim. Bu ay normalde 8 gün suren adetim 2 gün surdu ve 1 haftadır da kahverengi akıntım var. 2 gündür de göğüslerim aşırı hassas ve ağrılı. Bugün idrar testi yaptım tek çizgi. Kan testi de yatıramıyorum korkudansizce neden boyle oldum. Benim gibi olup da hamile olduğunu öğrenen var mi aranizda
boşver canım sen takma kafana olacağı , olmayacağı herşeyi en iyi allah bilir. onun bunun demesiyle hiç birşeycik olmazçok iyi geldiniz hepiniz.
ben ona da üzüldüm muhtemelen o acıdan bana döndü diye.
hiç kavga etmeden anlıyorum seni dedim sustum.
inş bedduası tutmaz.
ben hiçbir şey yapmadım.
sadece evlat istedim
ağlamaktan gözlerim şişti allaha havale ediyorum
hayırlı olsun kararın canım inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın, az kalmış regline zaten 5 gün sonra bakarsın sende idrar testiyle :)Merhaba kızlar aranızda yeniyim bu başlık şuan ki durumuma uygun geldi yazıyorum bende sizdenim :) 22 aylık evliyim bu ay ilk defa bebek için ciddi bir adım attık önce kadın doğum doktoruna gittik her şey normalmiş hatta doktor ovülasyon döneminde olduğumu söyledi deneyin dedi.Şimdi heyecanla bende bekliyorum sizin gibi acaba nasıl bir sonuç alacağım çok merak ediyorum stres yapmamak için düşünmemeye çalışıyorum sonra yine kendimi nette hamilelikle ilgili şeylere bakarken buluyorum :) Henüz net bir şey yokken eşimden başka kimseyle de bu konu hakkında bir şey paylaşmak istemiyorum o yüzden bir süre aranızdayım umarım güzel haberlerimizi paylaşırız. Reglime daha 4 gün var
hayırlı olsun kararın canım inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın, az kalmış regline zaten 5 gün sonra bakarsın sende idrar testiyle :)
Canım benim adetimi soğan suyu kesmedi ben onu bir kere akşam içtim zaten bir daha da içmedim ballı kür e devam ediyorum.. Hem onun keseceğini sanmıyorum canım o daha da söktürüyor. Benim yogun gelen günün ardından kesildi zaten sadece ufak ufak kahve lekeler geldi bugünde beyaza döndü. Kasıklarımda ağrı var hele sağ kasığım iğne batırmışlar gibi oldu bugün hareket edemedim. Çarşambaya doktora gideceğim ben de niye böyle oldu merak ediyorum. Hamilelik şüphem yok çünkü adet oldum. Nasıldı 3 gün boyunca senin akıntın. Korkulacak bir şey olduğunu sanmıyorum bazen böyle olabiliyor hava değişimleri stres falan kendimiz çok etkiliyoruz. Gene de aklında kalmasını istemiyorsan bi doktora gitsukrancemal canım senin başına gelen banada geldi, soğan suyu kesti adetimi 3. günde, niye böyle oldu ki, umarım zararı olmaz, yani kan testi yaptırmamış olsam hamilemiyim diye şüphe kapcam ama eminimde olmadığıma, sen de durum ne içmeye devammı?
Kızlar çok şükür 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim. Allah isteyen herkese nasip etsin. Daha çok küçük tabi korkuyorum ilk 3 ayı atlatsak rahatlayacağım.[/QUOTEhayirli olsun
belirtilerini de paylasirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?