Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

Sen yine evdeymisin rahat rahat aglamisin icini dokmusun ben kayinvalidemlerdeydim bide ogle vakti hafif bi agri girdi ama daha bes gun vardi adetime aklimdan bile gecirmek istemedim bide benim gunlerim hic sasmaz cook cok nadir oda bir gun farkla .. Kayinvalidem karnimi tuttugumu gorunce noldu kizim biseyinmi var dedi bende yok anne adrt olcakmisim gibi sanci girdi ama daha bes gunum var dedim .. Neyse gittim bi kontrol edeyim dedim adet olmusum.. Icimin sizlamasini anlatamam size esimi aradim boyle boyle .. Yazik aksamina test almis gelmis belki yerlesmedir diye kuzum ya o gelince zaten aglaya aglaya bir oldum nasil teselli edecegne sasrdi

Acayimmi konuyu? kimse acmadimi kizlar herkes gelsin bekliyorum oraya eylulu beraber bekleyelim iyi olduk biz böyle

aç canımmm gelelim hemen ağustos daha bitmedi ama burdan da devam ederim ağustos arkadaslarımızı yanlız bırakmayızzz 2 yerden devam edrizzz

ay canım benim ya rabbim görüyor bu kadar üzüldüğümüzü bizede verir inşallah meleklerinden.
kıyamam test almış he benimkide istieirsen test alayım dedi ben regl oldum

Benim bat 26 Ağustos ama hiç umudum yok bende gelirim eylüle
Kuzu gel sen bisey olmaz 5 guncukten actim bekliyorum hepinizi :) simdi sizi nasil etiketlicemi bilmiyorum malesef zaten kocam gelecek bi kahve icip acil temizlige baslamam gerekiyo butun gun uyuyorum kis uykusuna yatmis gibi

ay canım benim ya rabbim görüyor bu kadar üzüldüğümüzü bizede verir inşallah meleklerinden.
kıyamam test almış he benimkide istieirsen test alayım dedi ben regl oldum
Hee kiz sorma bende dururmuyum o halde bile yaptim icimde kalmasin diye bide erken geldi ya nolursa olsun umut iste .. Aksine bide ikinci cizgi silik ciktimi dedim heralde airf ben daha cok uzuliym diye yaniltio beni oyle yani bide en kotusu esinden baska kimseye hissettirmemeye calisiosun ne yasarsan icinde

tatlıslar hiç adet olupta hamile oldugunu ögrenenleri arastırdınız mı ; yani normal bildiğin adet olupta daha sonrasında hamile olanlar hatta ve hatta iki üc ay adet olupta sans eseri doktorda 2 aylık hamile olduhunu ogrenenleri adet bitiminizde temizlendikten sonraa bi test yapın derim ben ;

Kizlar actim konuyu sizden ricam birbirinizi orada etiketlemeniz ben simdi bu 300 sayfada kac kisi yazdi bilmiyorum herkes tanidigini etiketlerse bulusuruz hepimiz :)

Kuzu gel sen bisey olmaz 5 guncukten actim bekliyorum hepinizi :) simdi sizi nasil etiketlicemi bilmiyorum malesef zaten kocam gelecek bi kahve icip acil temizlige baslamam gerekiyo butun gun uyuyorum kis uykusuna yatmis gibi
geliriz cnm merkezi etme sen bak işine biz hep buralardayız zaten

evet çok zor içine atıp yansıtmadan devam etmek

Kizlar actim konuyu sizden ricam birbirinizi orada etiketlemeniz ben simdi bu 300 sayfada kac kisi yazdi bilmiyorum herkes tanidigini etiketlerse bulusuruz hepimiz :)

ben nicklerimi aklımda kalanları etiketledim canım..
ben direk damladım zaten

ama benimki bildiğin regl canım ya hiç sanmıyorum hani bi değişiklik sezsem aklıma yerleşme kanamsı gelir yaparım ama cıks reglim ben regl

Kızlar merhaba benim adetime 4 gün var ve ben dayanamadım test yaptım tabiki negatif çıktı. Yumurtlamadan bu güne göğüslerim açıyor hiç böyle olmazdı bu günde karnım ağrıyor gaz da var. Ama sanırım üşütme demi bosuna umutlaniyorum. Beynimin benimle oynadığını düşünüyorum artık çünkü korunmayı bırakalı çok fazla değişiklik yaşıyorum kendimde.

evet erken yapmışsın adetin gecikince tekrar dene. adet belirtileri de olabilir seninkiler.

evet erken yapmışsın adetin gecikince tekrar dene. adet belirtileri de olabilir seninkiler.
Evet olabilir ama benim normalde adetim çok sıkıntılı geçmez zaten en fazla 4 gün sürer ve en yoğun 2. Gün sancılı geçer. Geçen ay 8 gün gecikti ondan önceki ay adete 2 gün kala test yapmıştım silik çıkmıştı ama iki gün sonra adet oldum sanırım bir doktora gitmeliyim

Evet çok şükür öğrendim burda yaşıyorsan dilinize öğrenmen lazım doktora markete alışverişe hep almanca bilen biriyle gitmen lazım kendi ayaklarının üstünde durman lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…