Sen yine evdeymisin rahat rahat aglamisin icini dokmusun ben kayinvalidemlerdeydim bide ogle vakti hafif bi agri girdi ama daha bes gun vardi adetime aklimdan bile gecirmek istemedim bide benim gunlerim hic sasmaz cook cok nadir oda bir gun farkla .. Kayinvalidem karnimi tuttugumu gorunce noldu kizim biseyinmi var dedi bende yok anne adrt olcakmisim gibi sanci girdi ama daha bes gunum var dedim .. Neyse gittim bi kontrol edeyim dedim adet olmusum.. Icimin sizlamasini anlatamam size esimi aradim boyle boyle .. Yazik aksamina test almis gelmis belki yerlesmedir diye kuzum ya o gelince zaten aglaya aglaya bir oldum nasil teselli edecegne sasrdicanım ya elbette bizim sucumuz değil bu suclu sucsuz yok ama insan uzuluyor sana o anı anltamam sabah regl oldum cok erken saatte 5 6 gibi daha uyuyamadım agladım salonu gitti o uyuyor yatakta.neyse agladım agladım gittim kahvaltı hazırladım eşime kaldırdım geldi agladıgımı anladı gozlerim kırmızı ve ıslak.
hayatım noldu neden aglıyosun diye panikledi ben o zama hıckırıklara boguldum hastamı oldun dedi sadece kafa salladım masaya yaslanarak 2 elinin arasına basını alığ eğdi şöyle içimden varya neler aktı gitti sana anlatamam.
perişan oldum onu öyle görmek beni kahretti.
inşallah dedim bi daha ay sana mujdeyi veririm gzel bi suprizle.
sonra oyle beni toparlamaya alıstı zorla bişiler yedirdi falan ama zor duzeldim
Acayimmi konuyu?kimse acmadimi kizlar herkes gelsin bekliyorum oraya eylulu beraber bekleyelim iyi olduk biz böyle
Benim bat 26 Ağustos ama hiç umudum yok bende gelirim eylüleAcayimmi konuyu?kimse acmadimi kizlar herkes gelsin bekliyorum oraya eylulu beraber bekleyelim iyi olduk biz böyle
Sen yine evdeymisin rahat rahat aglamisin icini dokmusun ben kayinvalidemlerdeydim bide ogle vakti hafif bi agri girdi ama daha bes gun vardi adetime aklimdan bile gecirmek istemedim bide benim gunlerim hic sasmaz cook cok nadir oda bir gun farkla .. Kayinvalidem karnimi tuttugumu gorunce noldu kizim biseyinmi var dedi bende yok anne adrt olcakmisim gibi sanci girdi ama daha bes gunum var dedim .. Neyse gittim bi kontrol edeyim dedim adet olmusum.. Icimin sizlamasini anlatamam size esimi aradim boyle boyle .. Yazik aksamina test almis gelmis belki yerlesmedir diye kuzum ya o gelince zaten aglaya aglaya bir oldum nasil teselli edecegne sasrdi
Acayimmi konuyu?kimse acmadimi kizlar herkes gelsin bekliyorum oraya eylulu beraber bekleyelim iyi olduk biz böyle
acarsanız konuyu haber edinnnnn
Kuzu gel sen bisey olmaz 5 guncukten actim bekliyorum hepinizi :) simdi sizi nasil etiketlicemi bilmiyorum malesef zaten kocam gelecek bi kahve icip acil temizlige baslamam gerekiyo butun gun uyuyorum kis uykusuna yatmis gibiBenim bat 26 Ağustos ama hiç umudum yok bende gelirim eylüle
Hee kiz sorma bende dururmuyum o halde bile yaptim icimde kalmasin diye bide erken geldi ya nolursa olsun umut iste .. Aksine bide ikinci cizgi silik ciktimi dedim heralde airf ben daha cok uzuliym diye yaniltio beniay canım benim ya rabbim görüyor bu kadar üzüldüğümüzü bizede verir inşallah meleklerinden.
kıyamam test almış he benimkide istieirsen test alayım dedi ben regl oldum
Sen yine evdeymisin rahat rahat aglamisin icini dokmusun ben kayinvalidemlerdeydim bide ogle vakti hafif bi agri girdi ama daha bes gun vardi adetime aklimdan bile gecirmek istemedim bide benim gunlerim hic sasmaz cook cok nadir oda bir gun farkla .. Kayinvalidem karnimi tuttugumu gorunce noldu kizim biseyinmi var dedi bende yok anne adrt olcakmisim gibi sanci girdi ama daha bes gunum var dedim .. Neyse gittim bi kontrol edeyim dedim adet olmusum.. Icimin sizlamasini anlatamam size esimi aradim boyle boyle .. Yazik aksamina test almis gelmis belki yerlesmedir diye kuzum ya o gelince zaten aglaya aglaya bir oldum nasil teselli edecegne sasrdi
Kuzu gel sen bisey olmaz 5 guncukten actim bekliyorum hepinizi :) simdi sizi nasil etiketlicemi bilmiyorum malesef zaten kocam gelecek bi kahve icip acil temizlige baslamam gerekiyo butun gun uyuyorum kis uykusuna yatmis gibi
Hee kiz sorma bende dururmuyum o halde bile yaptim icimde kalmasin diye bide erken geldi ya nolursa olsun umut iste .. Aksine bide ikinci cizgi silik ciktimi dedim heralde airf ben daha cok uzuliym diye yaniltio benioyle yani bide en kotusu esinden baska kimseye hissettirmemeye calisiosun ne yasarsan icinde
Kizlar actim konuyu sizden ricam birbirinizi orada etiketlemeniz ben simdi bu 300 sayfada kac kisi yazdi bilmiyorum herkes tanidigini etiketlerse bulusuruz hepimiz :)
tatlıslar hiç adet olupta hamile oldugunu ögrenenleri arastırdınız mı ; yani normal bildiğin adet olupta daha sonrasında hamile olanlar hatta ve hatta iki üc ay adet olupta sans eseri doktorda 2 aylık hamile olduhunu ogrenenleri adet bitiminizde temizlendikten sonraa bi test yapın derim ben ;
evet erken yapmışsın adetin gecikince tekrar dene. adet belirtileri de olabilir seninkiler.Kızlar merhaba benim adetime 4 gün var ve ben dayanamadım test yaptım tabiki negatif çıktı. Yumurtlamadan bu güne göğüslerim açıyor hiç böyle olmazdı bu günde karnım ağrıyor gaz da var. Ama sanırım üşütme demi bosuna umutlaniyorum. Beynimin benimle oynadığını düşünüyorum artık çünkü korunmayı bırakalı çok fazla değişiklik yaşıyorum kendimde.
Evet olabilir ama benim normalde adetim çok sıkıntılı geçmez zaten en fazla 4 gün sürer ve en yoğun 2. Gün sancılı geçer. Geçen ay 8 gün gecikti ondan önceki ay adete 2 gün kala test yapmıştım silik çıkmıştı ama iki gün sonra adet oldum sanırım bir doktora gitmeliyimevet erken yapmışsın adetin gecikince tekrar dene. adet belirtileri de olabilir seninkiler.
Evet çok şükür öğrendim burda yaşıyorsan dilinize öğrenmen lazım doktora markete alışverişe hep almanca bilen biriyle gitmen lazım kendi ayaklarının üstünde durman lazimOh masallah iyi ogrenmissin valla bravo millet gelip oturuyo sadece turklerle kontakt kuruyo bisey ogrenmiyo bilmiyo hep birine muhtac kaliyo falan. Kiz sende almanyada dogan cocuklar gibi yari turkce yari almancabenim Yegeni gorsen kindergartenda marttan beri almanca konusuyo bilmedigini turkce soyluyo acaip sevimli bisey yaa allah bizede nasip etsin insallah oyle tatli akilli cocuklar
Tebrikler canm. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah. Darısı başımızaHamileyimmmmm hersey guzel dedi doktor:) tahlilde.pazartesi keseyi goruruz dedi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?